featured Horoscop știri

HOROSCOP – Sfatul zilei 2 Martie 2022

Berbec

În această zi, Berbecii trebuie să facă ceva cu energia care apare pe parcurs. Și astrele menționează că acest nativ poate să facă mai multe nebunii. În prima parte a zilei, Berbecii acceptă o provocare sau o invitație la un eveniment cu o tematică mai special. Nu este exclus că Berbecii vor ieși în evidență în această zi datorită felului de a se îmbrăcă, de a-și asorta look-ul sau chiar machiajului.

Taur

Taurul în această zi cunoaște ce înseamnă echilibru emoțional și își dă seama cum poate să își controleze cuvintele, în așa mod, încât să nu rănească pe nimeni. Poziția planetelor arată faptul că acest nativ se exprimă liber și deschis despre unele subiecte. Fapt care îl ajută să cucerească un om sau să atragă atenția asupra unei probleme. Stelele mai scot în evidență că Taurii vor primi mai multe propuneri de la prieteni sau rude în legătură cu un proiect sau afacere.

Gemeni

În această zi, Gemenii petrec timpul mai mult în aer liber și alături de niște prieteni sau rude. Sunt foarte creative și găsesc soluții din mai multe situații. Gemenii sunt admirați pentru felul în care abordează unele subiect și pentru modul de a înțelege câteva teme mai delicate. În a doua jumătate a zilei, Gemenii vor avea un pic de lucru, fiindcă intervine ceva de la serviciu sau de la proiectul personal la care lucrează.

Rac

Racii sunt foarte ingenioși în această zi și găsesc foarte repede soluții pentru a rezolva o problemă sau a obține ce își dorește. Astrele menționează că în această zi, Racii folosesc tot felul de tehnici de manipulare pentru a ajunge la un scop. În a doua parte a zilei, acest nativ se gândește mai multe la distracții și amână mai multe lucruri pentru a se vedea cu niște oamenii.

Leu

În această zi, Leii au mult curaj și chiar pot începe să vorbească cu o persoană pe care o simpatizează foarte mult. Sunt deschiși și foarte atenți la detalii, pentru că observă unele lucruri pe care alți oamenii, pur și simplu, le ignoră. În a doua jumătate a zilei, Leii se pot trezi cu o surpriză din partea unui om, care nu are scopuri chiar foarte bune. Mai aproape de seară, acest native poate întâlni câțiva oamenii, cu o părere ciudată despre un anumit subiect.

Fecioară

Fecioarele petrec foarte mult timp cu familia și prietenii în această zi. Acest nativ se simte foarte bine și are multă energie. Iar acest lucru se vede de la primele ore ale dimineții. Își vor petrece ziua alături de oamenii pe care îi iubește și lângă care se simte în siguranță. Poziția planetelor mai arată că în a doua jumătate a zilei, Fecioarele se evidențiază cu carismă și farmec în fața unor oamenii importanți.

Balanță

Balanțele nu se lasă manipulate de alți oamenii în această zi și găsește metode de a ieși din unele situații mai dificile. Astrologii spun că Balanțele pot fi ajutate de unele calități sau abilități pe care le-a obținut în trecut. De asemenea, în a doua jumătate a zilei, Balanțele pot pleca într-o scurtă călătorie sau pot vizita un om important din viața lor. Astrele mai arată că vor obține și o sumă de bani datorită faptului că s-a trezit la timpul potrivit.

Scorpion

În această zi, Scorpionii nu se lasă manipulați și nu vor să accepte unele idei, care nu au nici o legătură cu ce urmează să facă. În prima parte a zilei, acest nativ își va arăta caracterul puternic și va demonstra că nu poate fi dus de nas, chiar dacă îi spun ce vrea să audă. De asemenea, astrele arată că Scorpionii se pot îndrăgosti sau cel puțin pot fi interesați de un om, care are foarte multe lucruri în comun cu ei.

Săgetător

Săgetătorii nu vor suporta autoritatea nimănui în această zi și nici nu are de gând să respecte unele reguli create de alți oamenii. Este foarte greu să controlezi zodia Săgetător în această zi, fiindcă nu vrea să ajungă la unele compromisuri și îi apar noi idei, destul de îndrăznețe. De asemenea, astrele arată că în viața intimă vor intervine câteva schimbări plăcute în a doua jumătate a zilei.

Capricorn

Capricornii în această zi pot primi mai multe cadouri neașteptate, care îi vor aduce bucurie și liniște în suflet. Este o zi perfectă pentru ca acest nativ să înceapă ceva nou sau să se apuce de un lucru, pe care îl amâna de mult timp. Astrele mai adaugă că simțul umorului a zodiei Capricorn salvează multe situații legate de familie, care putea să se transforme în ceva grav. În a doua jumătate a zilei, Capricornii pot fi uimiți de felul în care un om va reacționa la niște acțiuni sau cuvinte.

Vărsător

O zi plină de momente frumoase pentru acest nativ. Vărsătorii vor participa la mai multe evenimente sau întâlniri, unde își vor cunoaște oamenii și vor aduna câteva informații de care au nevoie. În a doua jumătate a zilei, această zodie va face mai multe cumpărături legate de o persoană sau casă. Poziția planetelor arată că pot avea noroc la dragoste și pot cunoaște un om interesant în niște circumstanțe mai caudate.

Pești

Peștii își trăiesc clipa și nu își refuză în nimic în această zi. E gata să accepte mai multe aventuri pentru a-și face ziua mai frumoasă și mai memorabilă. Stelele arată că Peștii sunt însoțiți și de noroc la bani, mai ales în a doua parte a zilei, când primesc mai multe invitații pentru a participa la un eveniment sau întâlnire. Astrele spun că în această zi, Peștii nu se tem să fie sincere și îndrăznețe.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...