featured Horoscop știri

HOROSCOP – Sfatul zilei 3 Martie 2022

Berbec

Berbecii în această zi cunosc ce înseamnă echilibru emoțional și își dă seama cum poate să își controleze cuvintele, în așa fel, încât să nu rănească pe nimeni. Stelele arată că faptul că acest nativ se exprimă liber și deschis despre unele subiecte. Acest fapt îl ajută să cucerească un om sau să atragă atenția asupra unei probleme. Astrologii mai scot în evidență că Berbecii vor primi mai multe propuneri de la prieteni sau rude în legătură cu un proiect sau afacere.

Taur

Taurii în această zi petrec timpul mai mult în aer liber și alături de niște prieteni sau rude. Sunt foarte creativi și găsesc soluții din mai multe situații. Taurii sunt admirați pentru felul în care abordează unele subiect și pentru modul de a înțelege câteva teme mai delicate. În a doua parte a zilei, acest nativ va avea un pic de lucru, deoarece intervine ceva de la serviciu sau de la proiectul personal la care lucrează.

Gemeni

Gemenii sunt foarte ingenioși în această zi și găsesc foarte repede soluții pentru a rezolva o problemă sau a obține ce își dorește. Astrele menționează că în această zi, săgetătorii folosesc tot felul de tehnici de manipulare pentru a ajunge la un scop. În a doua jumătate a zilei, acest nativ se gândește mai multe la distracții și amână mai multe lucruri pentru a se vedea cu niște oamenii.

Rac

În această zi, Racii au mult curaj și chiar pot începe să vorbească cu o persoană pe care o simpatizează foarte mult. Sunt deschiși și foarte atenți la detalii, deoarece observă unele lucruri pe care alți oamenii, pur și simplu, le ignoră. În a doua parte a zilei, Racii se pot trezi cu o surpriză din partea unui om, care nu are scopuri chiar foarte bune. De asemenea, mai aproape de seară, acest native poate întâlni câțiva oamenii, cu o părere ciudată despre un anumit subiect.

Leu

Leii petrec foarte mult timp cu familia și prietenii în această zi. Acest nativ se simte foarte bine și are multă energie. Iar acest lucru se vede de la primele ore ale dimineții. Își vor petrece ziua alături de oamenii pe care îi iubește și lângă care se simte în siguranță. Stelele mai arată că în a doua parte a zilei, Leii se evidențiază cu carismă și farmec în fața unor oamenii importanți.

Fecioară

Fecioarele nu se lasă manipulate de alți oamenii în această zi și găsește metode de a ieși din unele situații mai dificile. Astrele spun că Fecioarele pot fi ajutați de unele calități sau abilități pe care le-a obținut în trecut. De asemenea, în a doua parte a zilei, Fecioarele pot pleca într-o scurtă călătorie sau pot vizita un om important din viața lor. Poziția planetelor mai arată că vor obține și o sumă de bani datorită faptului că s-a trezit la timpul potrivit.

Balanță

Balanțele vor avea o dispoziție foarte bună în această zi și vor putea să obțină tot ce își doresc, fiindcă știu să atragă oamenii din jur. În prima parte a zilei, Balanțele vor participa la o întâlnire sau eveniment care îl poate plictisi un pic, cu toate acestea, vor găsi metode prin care să se distreze un pic. De asemenea, Balanțele pot obține o sumă de bani de la o persoană, care de ceva timp promite.

Scorpion

Scorpionii nu vor suporta autoritatea nimănui în această zi și nici nu are de gând să respecte unele reguli create de alți oamenii. Este foarte greu să controlezi zodia Scorpion în această zi, deoarece nu vor să ajungă la unele compromisuri și îi apar noi idei, destul de îndrăznețe. De asemenea, astrele arată că în viața intimă vor intervine câteva schimbări plăcute în a doua jumătate a zilei.

Săgetător

Primele zile din primăvară, vin cu vești bune pentru zodia Săgetător, care poate obține o sumă de bani în urma unei colaborări. De asemenea, la locul de muncă termină foarte repede toate sarcinile și se concentrează pe treburile legate de familie. Nu este exclus că în a doua jumătate a zilei, Săgetătorii vor renunța la o activitate, care nu-i mai aduce plăcere.

Capricorn

Începutul lunii martie vine cu vești bune pentru Capricorni datorită unor proiecte sau lucruri pe care le-a făcut în trecut. În prima parte a zilei, pot să primească mai multe apeluri sau mesaje legate de o colaborare sau un eveniment, care trebuie să se întâmple în timpul apropiat. În a doua jumătate a zilei, Capricornii pot fi supărați și dezamăgiți într-o persoană, care promite multe lucruri, dar nu face nimic.

Vărsător

În această zi, Vărsătorii nu pierd ocazia de a face niște bani în plus, mai ales că în fața lor apar mai multe posibilități foarte bune. În prima parte a zilei, se concentrează mai mult pe propria persoană. Totodată, se gândește la ce poate face mai departe. De asemenea, astrologii observă că Vărsătorii nu sunt gata să renunțe la confortul personal pentru o persoană sau o avansare în funcție. Sunt destul de încăpățânați.

Pești

Peștii în această zi trebuie să facă ceva cu energia care apare pe parcurs. Și astrele spun că acest nativ poate să facă mai multe nebunii. În prima jumătate a zilei, Peștii acceptă o provocare sau o invitație la un eveniment cu o tematică mai special. Nu este exclus că acest nativ va ieși în evidență în această zi datorită felului de a se îmbrăcă, de a-și asorta look-ul sau chiar machiajului.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...