featured Horoscop știri

HOROSCOP – Sfatul zilei 7 septembrie

Berbec

Berbecii evită certurile aprinse în sânul familie și caută metode de a evada din rutina zilnică. Nu este exclus că niște invitații spontane îi pot schimba ziua foarte mult și îi provoacă să iasă din zona lor de confort. Poziția planetelor mai arată că în această zi, Berbecii au dorința de a se îmbrăca sau coafa într-un mod mai deosebit și provocator.

Taur

Taurii, în această zi foarte bine ocolesc obstacolele și parcă simt unde trebuie să investească bani și unde doar o să-i piardă fără sens. Acest nativ își ascultă atent vocea interioară și nu crede cuvintele frumoase, dar se bazează pe argumente și acțiuni concrete. Este greu să păcălești sau să duci de nas Taurii, în special când sunt concentrați pe succesul lor.

Gemeni

Astrologii menționează că în această zi, Gemenii vor fi dornici să împărtășească ideile, opiniile și cunoștințele cu alții. Comunică frumos și ușor cu cei din jur, chiar pot uimi în unele momente cu gândirea lor un pic mai diferită. Astrele arată că acest nativ poate lua o decizie spontană în legătură cu o activitate sau un hobby. Finalul zilei este destul de liniștit și atmosferic.

Rac

Astrologii spun că acest nativ riscă foarte mult în această zi, pentru că se leagă cu niște oameni, pe care nu-i cunoaște de mult timp. S-ar putea să se bage într-o problemă, care o să-i aducă în viitor mari bătăi de cap. În a doua parte a zilei, Racii pot vizita niște rude sau prieteni mai vechi, care îi pot aduce o noutate bună în legătură cu un eveniment sau bani.

Leu

Leii cer mult de la ei, dar și de la alții, deoarece simt o mare responsabilitate pe umerii lor. Sunt atenți la detalii și nu permit ca unele greșeli să distrugă totul. Astrologii spun că în această zi, prietenii vor juca un rol important, întrucât pot veni cu o mână de ajutor. Seara este destul de interesantă și dinamică, întrucât nu stau pe loc și nu așteaptă ca cineva să le creeze buna dispoziție.

Fecioară

Astrologii spun că Fecioarele cer mult de la ei, dar și de la alții, întrucât nu vor să accepte greșeli. Simt o responsabilitate pe umerii lor și au tendința de a verifica absolut tot, chiar și acolo unde deja controlat. În a doua jumătate a zilei, devine mai liniștiți, fiindcă înțelege că mai au suficient timp la dispoziție ca să ducă totul până la capăt, exact așa cum au planificat.

Balanță

Balanțele se pot îndrăgosti în această zi și își dau seama că sunt învăluiți de sentimente puternice. Sunt perfect conștienți că pot face o greșeală mare dacă se lasă pradă emoțiilor și ispitei, dar nu pot să se abțină. În a doua jumătate a zilei, pot lua cina într-un loc mai special și cu niște oameni pe care nu-i cunoaște foarte bine. Nu este exclus că pot avea situații incomode.

Scorpion

Astrologii menționează că Scorpionii sunt interesați de axa financiară și preocupările lor acolo se îndreaptă. Sunt atenți la bani și calculează de câteva ori, ca totul să fie cât mai exact. Astrele mai arată că Scorpionii efectuează câteva inițiative bazate pe experiența lor și găsesc strategii potrivite pentru a începe ceva nou și unic. Limitează destul de mult cheltuielile pentru a fi compatibili cu portofelul lor.

Săgetător

Este o zi în care zodia Săgetător dă dovadă de exactitate și precizie în comunicare, pentru că are nevoie să obțină o funcție sau un statut. Este foarte atent la cuvintele pe care le folosește și la tonalitatea vocii. În a doua jumătate a zilei, îi ajută foarte mult niște sentimente care nu au fost uitate și care revin cu o nouă putere. Mai aproape de seară se pot reuni cu niște membri ai familiei.

Capricorn

În această zi, Capricornii vor avea mai multe salturi și coborâșuri pe toate planurile. Vor avea multe emoții și foarte greu își dau seama care sunt oamenii sinceri și cei care au ceva de ascuns. În a doua parte a zilei, sunt ajutați să înțeleagă că foarte multe persoane au niște scopuri pe care nu le spun din start. Final zilei este plin de surprize, dar o să ajungă la o anumită concluzie.

Vărsător

Vărsătorii se bucură de tot ce îi înconjoară în această zi și reușesc să se relaxeze alături de niște prieteni. Pot face împreună niște chestii frumoase și memorabile. De asemenea, în această zi, zodia Vărsător iese în evidență cu umorul său și dorința de a face pe toți să râdă din toată inima. Finalul zilei este cu adevărat deosebit, pentru că întâlnește oameni potriviți.

Pești

Peștii, în această zi trec prin situații, care au rezultate diferite acelea pe care le așteaptă. Din acest motiv, sunt destul de flexibili și sunt gata să schimbe totul, chiar și în ultimul moment. Astrele arată că acest nativ este însoțit de mult noroc și acest lucru îi permite să riște și chiar să meargă prin locuri necunoscute pentru a ajunge mai repede la destinație.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...