featured Horoscop știri

Horoscopul darurilor spirituale în funcție de ziua în care te-ai născut

Dincolo de talentele noastre, de personalitatea pe care o dobândim și o construim, Horoscopul Darurilor Spirituale ne vorbește despre harurile noastre divine, pe care le primim în funcție de ziua în care ne-am născut. Putem folosi aceste daruri ca elemente cheie în viața noastră care să ne ridice blocajele, să ne deschidă ușile închise și să ne ajute să ne îndreptăm în direcția ce caracterizează menirea noastră pe acest Pământ. Descoperă care este Harul tău Divin în rândurile de mai jos.

Horoscopul Darurilor Spirituale: Harul Divin pentru cei care s-au născut în ziua de LUNI

Aceasta este prima zi din săptămâna, fiind ziua începutului și a cuvântului, a libertății de a alege, a startului într-o direcție. Ziua de luni poate reprezenta energia săptămânii și totodată și un nou început.

Cei născuți în această zi primesc Harul Cuvântului, așadar sunt buni cuvantotori și cheia reușitei lor în viață, dar și a dezvoltării spirituale rămâne, așadar, comunicarea.

Aceste persoane acumulează multe cunoștințe și trebuie să învețe să le dea mai departe. Pot câstiga ceea ce își doresc prin cuvânt, pot lega cele mai valoroase relații, pot fi reprezentanți ai unei comunități sau chiar vindecători, căci cuvântul este o putere și nu ar trebui să îl subestimăm.

Horoscopul Darurilor Spirituale: Harul Divin pentru cei care s-au născut în ziua de MARȚI

Persoanle născute în ziua de Marți sunt iubitoare ale viului, protejează natura și tot în sânul acesteia se regăsesc și se vindecă. Aceste persoane au Harul Vieții, așadar au o menire dublă pe acest Pământ.

În primul rând trebuie să învețe să se bucure de tot ceea ce este frumos în jurul lor, de prezența celorlalți, de iubirea prietenilor și a familiei, dar și de propria viață. Să învețe să trăiască frumos, să își găsească drumul spiritual și fericirea.

Apoi, tot ei vor găsi calea de a proteja viul, de a ocroti și ajuta oamenii, animalele, păsările, natura. Vor îmbătrâni frumos, plini de satisfacție și împlinire, dar totodată se vor maturiza devreme prin conștientizarea suferinței din jurul lor.

Miercuri este o zi ce marchează mijlocul săptămânii lucrătoare, căci Duminică ne odihnim.

Așadar este o zi a echilibrului, a păcii interioare, a armoniei între trecut și viitor, între nou și vechi, între nemulțumire și dreptate, între aspirații și pragmatism.

Cei născuți în această zi știu să găsească armonia și echilibrul în toate, trăiesc cumpătat, dar frumos și împliniți, iar viața lor este mai blândă cu ei, ca valurile line ale marii.

Mai presus de toate, aceste persoane primesc un dar foarte prețios: Harul Iertării. Așadar bucuria de a trăi, pacea și mulțumirea interioară vin în primul rând din faptul că sunt oameni optimiști și veseli, care nu lasă ranchiuna, ura sau invidia să se acumuleze în sufletul lor și să le distrugă fericirea precum o ciumă.

Tocmai de aceea ne trezim, fără să ne dăm seama, că privim cu fascinație acești oameni atunci când avem norocul să îi întâlnim și să îi avem ca prieteni, aceștia fiind totodată și unii dintre cei mai buni sfătuitori.

Ziua de Joi este cea a cunoașterii, a desfacerii tainelor, a intuiției și a recunoștinței.

Cei născuți în această zi primesc Harul Înțelepciunii. Aceste persoane înțeleg lumea dincolo de aparențe și au darul premeditării, știind cum ar putea evolua lucrurile și ce consecințe pot avea acțiunile prezente.

Ei înțeleg reacțiile oamenilor într-un mod profund, privind în sufletul lor, intuind suferințele și rănile pe care aceștia le poartă.

Dincolo de puterea lor extraordinară de înțelegere, persoanele născute în ziua de joi posedă și o puternică intuiție. Multe dintre deciziile lor nu au o explicație logică pe moment, însă intuiția le spune că aceea este calea. Și de cele mai multe ori au dreptate.

Ziua de Vineri este cea a frumosului, a tot ceea ce este mai frumos în viață.

Așadar este ziua distracției și a celebrării, a bucuriei și a relaxării totodată. Vineri este ziua emoțiilor, a tuturor simțurilor, a răsfățului și a artelor, a exprimării prin frumos.

Cei născuți în ziua de Vineri au Harul Frumuseții, un dar aparte prin care reușesc să se bucure de viață ca nimeni alții și totodată să vadă tot ce-i mai frumos în lume și în oameni, să privească jumătatea plină a paharului, să aibă curaj să dea curs libertății interioare.

Cei născuți Vineri reușesc să trăiască fără a se consuma prea mult cu grijile zilnice, deși viața le poate oferi destule motive de îngrijorare. Privesc în jur și spre viitor ca și când ar purta un soi de ochelari divini care le evidențiază doar ce-i mai bun și mai frumos. Devin astfel persoane care, deși poate nu au nepărat o stimă de sine ridicată, totuși au curajul să încerce oportunitățile pe care viața le oferă, să rămână pe val, mereu ca un spirit tânăr și neliniștit.

Acești oameni pot fi ghizi spirituali, pot fi persoane care să motiveze în sens pozitiv comunitățile, pot deveni cercetători în diverse domenii. Menirea lor este ca înțelegerea pe care o dobândesc să o dea mai departe lumii.

Sâmbătă este ziua vieții personale, a răsfățului și totodată a planurilor privind dezvoltarea personală și familială.

Este o zi a intimității și a sincerității față de noi înșine totodată. Poate fi și ziua culegerii roadelor săptămânii.

Cei născuți în această zi primesc Harul Încrederii. Ei reușesc să fie practici, dar și visători totodată, găsesc repede în viață calea și menirea lor și pot fi oameni hotărâți și pragmatici.

Aceștia au încredere să acționeze, chiar dacă în sinea lor au temeri și indoilei. Ei știu că fără a acționa nu pot obține niciun rezultat, indiferent dacă acesta este negativ sau pozitiv.

Sunt persoane care pot avea o extraordinară perspectivă asupra viitorului și totodată sunt buni organizatori.

În general, încă de tineri sunt persoane de succes în viață.

Horoscopul Darurilor Spirituale: Harul Divin pentru cei care s-au născut în ziua de DUMINICĂ

Duminică este ziua odihnii, dar mai presus de toate este ziua conexiunii cu sine, cu natura și cu toți cei dragi. Este ziua când te uiți în urmă la săptămâna ce a trecut, dar și înainte la cea care urmează. Duminică este totodată o zi de sărbătoare, o zi a ritualurilor, o zi magică.

Cei născuți Duminică primesc Harul Iubirii, harul suprem ce poate schimba lumea (interioară și exterioară).

Menirea acestor oameni este de a învață să se iubească pe sine, dar și pe ceilalți, răspândind iubirea ca mijloc de înțelegere și gestionare a problemelor în lume.

Acești oameni se simt excelent alături de familie și pot întemeia familii mari sau foarte, foarte unite.

Ei gestionează emoțiile și tensiunile în relații, știind mereu cum să aducă armonia și să restabilească o atmosferă de pace și împlinire interioară.

Pot fi buni mediatori, dar totodată devin un exemplu în comunitatea lor sau mai departe.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...