featured Horoscop știri

Topul zodiilor care știu să lupte pentru iubirea lor

Taur

Taurul nu este genul de persoana care sa renunte si sa plece atunci cand lucrurile devin grele. Din contra, gaseste putere interioara si lupta fara frica astfel incat sa depaseasca pana si cele mai mari furtuni. In acele momente dificile iese la iveala firea incapatanata a Taurului ce nu vrea sa renunte sub nicio forma la ce are.

Acest semn de pamant este foarte matur si are o abordare solida, lenta si constanta in relatiile pe care le are, ceea ce il ajuta sa construiasca o fundatie foarte puternica pentru relatia in care se afla, fundatie bazata pe prietenie, respect, incredere si dragoste neconditionata. Condus de planeta Venus, Taurul este si foarte fidel in dragoste si isi ofera toata inima partenerului, asa ca renuntarea nu este o optiune pe care sa o ia in calcul. Are rabdare, este perseverent si lupta pentru cel pe care il iubeste cel mai mult.

Scorpion

Nu este deloc usor sa castigi increderea unui Scorpion – cred ca toti oamenii stiu acest lucru. La urma urmei, aceasta zodie stie sa fie atenta la cele mai mici detalii si reuseste sa citeasca omul din fata sa in doar cateva secunde. Chiar si asa, odata ce i-ai castigat iubirea, Scorpionul iti va oferi tot ce are el mai frumos si va face tot posibilul ca relatia dintre voi nu doar sa functioneze, ci sa fie una presarata cu lucruri minunate la fiecare pas. Motivul? Desi pare o fire rece, de neatins, in interiorul sau este foarte vulnerabil si sensibil iar, atunci cand se conecteaza cu cineva, o face la un nivel profund.

In momentul in care relatia este amenintata, Scorpionul va lupta cu toate armele pentru a o apara. Hotarat si incapatanat, el nu se va batut decat in momentul in care obtine ceea ce isi doreste.

Capricorn

Capricornul nu face niciodata nimic pe jumatate. Daca este intr-o relatie de iubire dedicata, atunci el este devotat 100% si inca un pic partenerului de cuplu.

Capricornul este foarte atent inainte de a intra intr-un angajament pe termen lung pe plan sentimental si, pentru a isi da inima cuiva, trebuie sa fie destul de sigur ca persoana din fata lui nu joaca jocuri si este dispusa sa ii ofere tot ce isi doreste.

In momentul in care relatia de iubire intampina un obstacol, acest semn de pamant se va lupta cu toate armele sale intr-o maniera extrem de structurata si disciplinata. Totul este calculat, totul este gandit, totul este pus in aplicare dupa un plan bine structurat. Si da, va reusi sa depaseasca momentul greu si sa faca ca lucrurile sa fie din nou frumoase.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...