Horoscop știri

Calea astrelor 5-11 septembrie 2022

Berbec

Berbecii culeg roadele propriei munci în această perioadă și se simt plini de energie și idei. Nu așteaptă ca cineva să facă pentru ei ceva, dar se apucă de lucru foarte repede. La mijloc de săptămână, primesc o noutate, care îi pun în situația în care să își schimbe câteva planuri. Iar împărtășirea ideilor și credințelor poate duce la noi prieteni importanți.

Astrele arată că în această perioadă, Berbecii nu vor avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar din cauza excesul lor, pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Taur

Astrologii spun că în această perioadă un simplu hobby se poate dezvolta într-o adevărată afacere. Poziția planetelor arată că acest nativ este extrem de atent la completarea documentelor, deoarece își dă seama că unele erori pot influența rezultatul final. În a doua jumătate a săptămânii, Taurii se dezvoltă spiritual și intelectual.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Taur, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, întrucât lucrurile se pot schimba radical.

Gemeni

Gemenii își îndeplinesc visele în această perioadă și sunt gata să privească lucrurile mai simplu. Viața lor sentimentală are parte de multă energie rebelă și neobișnuită. Gemenii își ascultă inima și fac doar lucrurile care îi aduc plăcere și îi încarcă pozitiv emoțional. La finalul săptămânii, acest nativ este gata să facă un pas important legat de viața lor personală.

Astrele spun că acest nativ trece printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament sau intervenție.

Rac

În această săptămână, Racii iau măsuri globale, cresc într-un anumit domeniu și încearcă să schimbe cât mai multe lucruri. De asemenea, dezvoltă încrederea în ei și comunică cu foarte mulți oameni. Se simt importanți și apelează la soluții neobișnuite. În a doua jumătate a săptămânii, se pot confrunta cu o problemă legată de viața lor personală.

În această perioadă, Racii se simt destul de bine și nu sunt afectați emoțional. De asemenea, imunitatea lor începe să devină mai puternică și rezistentă în fața unor viruși.

Leu

Leii își îndeplinesc visele în această săptămână și se concentrează pe planurile legate de locul de muncă. De asemenea, acest nativ are o tactică ideală de a atrage atenția unui om și știe când trebuie să vorbească. Conjuncția astrelor arată că în a doua parte a săptămânii, vor fi suficiente oportunități pentru a-și îmbunătăți imaginea și abilitățile.

Stelele arată că zodia Leu la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă.

Fecioară

În această perioadă, Fecioarele se vor confrunta cu oameni dificili și extrem de agitați. Astrologii menționează că acest nativ nu se așteaptă la anumite reacții și este pus în situația în care să facă schimbări chiar în ultimul moment. Conjuncția planetelor mai arată că Fecioarele vor încerca să intre de două ori în același râu și s-ar putea să găsească aceleași probleme.

La capitolul sănătate, Fecioarele se pot trezi cu niște probleme mai vechi, deoarece a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele recomand să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Balanță

În această perioadă, Balanțele își folosesc la maxim inteligența, prudența și curiozitatea. Astfel, obțin succese atât în zona profesională, cât și pe plan personal. La mijloc de săptămână, întâlnesc niște oameni importanți, care îi pot deschide ochii la unele lucruri. De asemenea, este posibil ca o prietenie să evolueze până la o relație amoroasă.

Astrele sfătuiesc ca în această perioadă, Balanțele să nu exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă ce mâncați și în ce cantități o consumați!

Scorpion

Scorpionii își schimbă de urgență planurile, întrucât la început de săptămână intervine ceva spontan. Astrele spun că își extind o afacere sau un proiect și vor fi mândri pentru succesele obținute. Se abțin de la achiziții mari, pentru că știu că vor avea nevoie de bani în viitorul apropiat. De asemenea, sunt extrem de atenți cu concurenții și rivalii care apar la final de săptămână.

În această săptămână, Scorpionii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, deoarece bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Săgetător

Conjuncția astrelor arată că în prima jumătate a săptămânii, Săgetătorii au parte de multe întâlniri sociale de lucru, ore suplimentare. În această perioadă, se pot epuiza din punct de vedere emoțional, deoarece lucrurile în jurul lor se schimbă cu o viteză prea mare. Astrologii spun că acest nativ este mai temperamental și combativ decât de obicei, așa că apelează la activități fizice pentru a se descărca.

Astrele sfătuiesc ca zodia Săgetător să își controleze emoțiile, fiindcă își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Capricorn

Capricornii iau o decizie extrem de rapidă pe plan profesional și sunt gata să facă un pas important pentru a opri valul de probleme care vin spre ei. În a doua parte a săptămânii, se întâmplă multe lucruri în interiorul lor, mai ales că există și o provocare pentru a depăși trecutul. Orice se întâmplă în această perioadă, Capricornii își păstrează rațiunea și picioarele pe pământ.

Capricornii trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, pentru că în această săptămână, șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Vărsător

Vărsătorii iau o decizie extrem de rapidă pe plan personal, fiindcă simt că au ultima șansă pentru a corecta ceva sau a schimba. În prima jumătate a săptămânii, acest nativ se înarmează cu mult curaj pentru a spune ce gândește și a lua inițiativa în propriile mâini. Iar la locul de muncă se implică în proiecte de echipă și ascultă fără panică și atent ce au de spus cei din jur.

În această săptămână, zodia Vărsător va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, prin urmare, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Pești

Peștii au parte de o schimbare în sfera iubirii și încearcă să nu agraveze lucrurile, fiindcă totul poate să se dărâme în câteva secunde. Acest nativ este foarte atent în acțiunile sale și își selectează cuvintele atunci când abordează un subiect. Pe plan profesional totul merge destul de bine, chiar foarte bine, deoarece a câștigat încrederea unui om important.

În această săptămână, Peștii vor fi nevoiți să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oameni. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.

 

Sursă foto -pixaba.com

S-ar putea să-ți mai placă și...