featured Horoscop știri

Ce zodii urăsc schimbările? Top patru

Taur

Taurul este încăpățânat, iar schimbarea nu face parte din planul lui. Fiind foarte responsabil, trebuie să poată gestiona fiecare detaliu al vieții lui. Dacă apar complicații, nu există nicio șansă să porți o conversație rezonabilă cu acesta despre cum să facă față problemelor bruște. Tot ce poate face în acel moment este să de panicheze și streseze. Totuși, nu este în totalitate vina lui. S-a născut taur, iar lumea știe că trebuie să iei taurul de coarne pentru a face față situațiilor dificile. Înfruntarea Taurului și implorarea acestuia să înceteze, să se calmeze și să respire este o sarcină extrem de dificilă. Taurul trebuie luat încet, altfel stabilitatea lui este compromisă.

Leu

Nu e vorba că Leul fuge mereu de schimbare, doar că nu se poate confrunta întotdeauna cu realitatea. Totuși, acest lucru face ca schimbările bruște să fie devastatoare pentru el. În timp ce adoră să rezolve probleme și să gândească în fel și chip lucrurile, Leul nu știe cum să se descurce singur dacă o problemă rămâne nerezolvată, dacă ceea ce crede el că este real se schimbă. Inflexibilitatea lui îl trage în jos. Va folosi umorul și alte metode de evadare pentru a încerca să atenueze situația, dar, în adâncul sufletului lui, încearcă să raționalizeze schimbarea.

Balanța

Schimbările sunt deosebit de perturbatoare pentru Balanțe, deoarece acestea nu suportă confruntările și nedreptatea. Dacă situația s-a schimbat în mai rău, Balanța alege să își plângă de milă în loc să încerce să schimbe situația în bine.

Cu toate acestea, ea este deschisă față de cei care își asumă responsabilitatea pentru schimbare. De exemplu, îi ascultă pe cei care încearcă să îi explice schimbarea. Schimbarea este, cu siguranță, unul dintre lucrurile care o dau peste cap. Dacă nu știe cum o va afecta schimbarea pe ea și pe oamenii la care ține, atunci percepe schimbarea drept o amenințare.

Vărsător

Dacă se produc schimbări cu care Vărsătorul nu este de acord sau care îi contrazice punctele de vedere, atunci va deveni și mai obsedat de credințele sale. E o persoană foarte independentă și inteligentă, care nu tolerează schimbarea decât atunci când îi aduce beneficii sau îi reafirmă opiniile.

Totuși, o latură a Vărsătorului este întotdeauna plină de speranță pentru viitor și poate înțelege că schimbarea trebuie să se întâmple în diferite moduri pentru a face loc progresului. Când un Vărsător este informat cu privire la o schimbare, trebuie prezentate mai întâi aspectele pozitive ale acesteia.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...