featured Horoscop știri

Luna nouă pe 26 septembrie – Descoperiți influențele pe care Luna Nouă le aduce în viața noastră

Luna Nouă din 26 Septembrie 2022 va avea loc la ora 00:55 în România, ora putând să difere puțin în funcție de regiunea unde ne aflăm pe Pământ. Însă prima ora trecută de miezul nopții va încadra acest eveniment astral, ce va aduce puternice influențe asupra vieții și sufletului nostru.

Luna Nouă în Balanță: însemnatate și impact asupra sufletelor noastre

Este timpul să sădim semințele speranței, să deschidem porțile către noi începuturi, să avem curajul să cerem Universului ceea ce ne dorim cu adevărat, până la cele mai ascunse dorințe, căci această Lună Nouă activează Legea Atracției, făcând ca visurile să devină realitate.

Este un moment propice îndrăgostirii, așadar cei singuri au ocazia să întâlnească acea persoană care să le răscolească simțurile, să le aducă insomnii și fluturi în stomac. Dragostea se amplifică în această perioadă, așadar și cuplurile pot avea ocazia să repare fisurile, să își exprime nevoile, să-și elibereze romantismul și creativitatea în relație.

Această Lună Nouă are loc în zodia Balanței, o zodie a armoniei și echilibrului, a frumosului și a dăruinței, a prieteniei și romantismului. Așadar este timpul să dăm frâu liber iubirii, să îndrăznim să ne exprimăm sentimentele, să nu ne mai înfrânăm emoțiile, la lăsăm gesturile tandre și bunătatea să ne inunde acțiunile. Putem lega prietenii valoroase în această perioadă.

De asemenea, Luna Nouă ne ajută pe de o parte să culegem roadele acțiunilor noastre începute în momentele de Luna Plină, iar pe de altă parte simbolizează împlinire, schimbare, fertilitate. Tocmai de aceea spunem că este timpul să sădim în viața noastră semințele fericirii, așa cum ne surprinde acest moment pe fiecare dintre noi, cu nevoi proprii și visuri ce așteaptă să fie puse în practică.

Cu Luna Nouă în semnul Balanței începem să analizăm oamenii, trecutul, calitatea relațiilor noastre, promosiunile și angajamentele, așteptările pe care le avem de la noi și de la ceilalți.

Este un timp valoros de analiză interioară, având ocazia să adăugăm în viață noastră ingredientele care ne fac relațiile mai frumoase, dar și pe cele care ne aduc mai aproape de a ne trăi viața așa cum visam.

Întâlnirea dintre Soare și Lună va avea loc în casa a IX-a, așadar energiile acestei perioade vor avea impact în sectoarele influențate de această casă, precum învățarea unor lucruri/materii noi ori limbi străine, călătoriile, cultură și credințele, valorile interioare și spirituale. Aceste energii ne ajută să ne reconectăm cu sinele interior, să ne identificăm răni ale trecutului și să vindecăm aceste umbre care ne blocau în ascensiunea noastră spirituală, dar este și vremea să cunoaștem oameni noi și să ne îmbogățim mintea și spiritul.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...