featured Horoscop știri

Horoscopul zilei – 11 Septembrie 2023

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Luna Taur se conectează cu Neptun și Pluto. Climatul cosmic va aprinde simțurile astfel încât să te poți conecta în continuare cu tărâmurile materiale. Fă tot posibilul să rămâi prezentă în fiecare moment, căutând frumusețea fără a-ți uita propriile forțe. Vei simți o schimbare în această după-amiază, când luna migrează în Gemeni, activând sectorul hărții. care guvernează comunicarea. Astrele te încurajează să-ți folosești vocea chiar acum, mai ales dacă ți-ai petrecut cea mai mare parte a zilei în autoreflecție.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Luna își continuă călătoria prin semnul tău, dând startul unui flux de vibrații bune pe măsură ce Neptun și Pluto sunt activați. Acest climat cosmic va genera cu siguranță o scânteie suplimentară, mai ales când vine vorba de interacțiuni sociale.

Energia se va domoli în această după-amiază când luna intră în Gemeni, punându-te într-o dispoziție curioasă, dar întemeiată. Mintea ta va fi flămândă de stimulare, deși ar trebui să te retragi când Saturn va deveni agitat.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Acordă-ți permisiunea de a stabili limite, îndepărtează-te de rețelele sociale și stai o perioadă deoparte. Acest climat cosmic poate ajuta la dizolvarea marginilor aspre din viața ta, deși va trebui să adopți o abordare proactivă pentru a onora ceea ce ai nevoie la nivelul sufletului. Vei simți o schimbare în această după-amiază când luna va intra în zodia ta, sporindu-ți starea de spirit și popularitatea.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Dragostea te va urma pe tot parcursul dimineții, în timp ce luna Taur împărtășește aspecte de susținere cu Neptun visător și Pluto profund. Acest climat cosmic te poate ajuta să construiești conexiuni intime fără a crea presiune sau a întrerupe conversațiile incomode. Cu toate acestea, s-ar putea să se termine când luna intră în Gemeni în această după-amiază, punându-te într-o dispoziție liniștită. Nu ezita să te retragi de la familie și prieteni dacă ai nevoie de timp singură.

Leu: 23 iulie – 22 august

Mintea ta se va concentra asupra obiectivelor de carieră, a resurselor comune și a negocierilor. Nu trebuie să-ți fie teamă să adopți o abordare tranzacțională a agendei profesionale, mai ales dacă ți se datorează vreo favoare sau ești în întârziere pentru o mărire de salariu. Doar asigură-te că ai etica în muncă și fiabilitatea pentru a susține afirmațiile atunci când solicitați noi oportunități.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Vei fi susținută cosmic pe măsură ce luna Taur se aliniază cu Neptun și Pluto. Asigură-te că adopți o abordare deschisă și creativă a zilei, permițând talentelor tale unice și intereselor personale să îți ghideze mișcările. Vibe-ul se va simți mai serios în această după-amiază când luna intră în Gemeni, redirecționându-ți atenția către ambițiile profesionale și stabilind limite sănătoase.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Luna Taur se aliniază cu Neptun și Pluto, ajutându-te să faci pași logici către transformarea personală. Ia în considerare schimbările în care ești implicată emoțional, apoi gândește-te cum trebuie să modifici viața sau comportamentele pentru a atinge aceste obiective. Vei simți o schimbare în această după-amiază când luna migrează în Gemeni, activând sectorul hărții tale care guvernează spiritualitatea și norocul. Ține ochii deschiși pentru îndrumare dincolo de văl și asigură-te că ai o mentalitate optimistă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Gândește-te să exprimi ceea ce ai în inimă prin mijloace creative, în timp ce luna Taur se conectează cu Neptun și Pluto. Acest climat cosmic promovează, de asemenea, iubirea de sine și punctele de desfacere artistice, aducând inspirație și romantism în minte. Conversațiile se vor simți, de asemenea, ușoare și jucăușe, marcând ocazia perfectă pentru a începe un flirt.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Luna Taur se conectează cu Neptun și Pluto în această dimineață, aducând o energie de bază și terapeutică la masă. Asigură-te că îți onorezi sinele fizic sub acest climat cosmic, mulțumindu-i corpului și simțurilor pentru că te-au conectat la lumea frumoasă. Vibrațiile bune continuă să curgă atunci când luna intră în Gemeni în această după-amiază, aducând o energie romantică și armonioasă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Te vei simți bucuroasă în această dimineață, în timp ce luna Taur se conectează cu Neptun și Pluto. Mută-te dintr-un loc de grație și putere, împărtășind idei vizionare și pornind conversații jucăușe pentru a lumina orice cameră în care intri. Fă lista de activități odată ce luna intră în Gemeni în această după-amiază, activând sectorul diagramei care guvernează munca, rutina și starea de bine.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Lasă-ți inima să te ghideze în această dimineață, în timp ce luna Taur se conectează cu Neptun și Pluto. Acest climat cosmic te va pune în contact cu emoțiile tale, deși va fi important să găsești modalități de a te întreține. Fă tot posibilul pentru a găsi recunoștința și frumusețea, permițând acestor teme să se integreze la un nivel de bază.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Oferă-ți spațiu pentru a socializa în această dimineață, în timp ce luna Taur se aliniază cu Neptun visător și Pluto intim. Vei fi într-o poziție unică fără a depăși granițele sau a-i face pe alții incomozi. Cu toate acestea, vei dori să te retragi de la prieteniile extinse pentru a te concentra asupra vieții private în această după-amiază, când luna intră în Gemeni și a patra casă solară. Acum poate fi, de asemenea, un moment bun pentru a reveni la treburile casnice, deși poate fi necesar să te odihnești mai mult.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...