Horoscop știri

Horoscopul finalului de an 2022

Berbec

Ultimele două luni ale acestui an sunt o încurajare pentru nativii Berbec. Lsati-v conduși de intuiție și luptați cu toate forțele pentru a finaliza toate planurile pe care le aveți, chiar dacă în acest moment realizarea unora dintre ele poate părea de domeniul fantasticului. Astrele vă oferă șansă că visurile voastre să devină realitate, trebuie numai să credeți și să va mozbilizați gândurile și eforturile.

Pe de altă parte, fiți foarte atenți la detractorii care apar în viețile voastre că ciupercile după ploaie și care nu vă permit să evoluați și participă la stagnarea voastră. Doar voi știți ce este mai bine și dacă sunteți în stare să faceți sau nu ceva. Nu mai ascultați “gurile rele”!

Taur

Vor fi luni speciale pentru Tauri dacă aceștia vor ști să mulțumească și în același timp să fie mulțumiți cu realizările pe care le-au avut pe parcursul acestui an. Astrologii spun că pentru Tauri este momentul unei pauze acest final de an, pauză în care pur și simplu să stea și să savureze victoriile și să mulțumească Universului pentru viața lor, pentru realizările de până acum, pentru sănătate și pentru liniștea pe care o pot găsi. Priviți partea plină a paharului și bucurați-vă de prezent.

Gemeni

Un mesaj puternic și extrem de motivațional pe acest final de an pentru nativii Gemeni. Voi aveți tendința să vă condamnați singuri pentru deciziile mai puțin inspirate pe care le-ați luat, pentru eșecurile pe care le-ați înregistrat, chiar dacă, unele dintre ele au putut fi reparate. Vă reproșați experiențele negative mai mult decât trebuie în loc să le percepeți ca pe lecții de viață.

Finalul de an va aduce iertarea propriului suflet, milă și iubire pentru voi înșivă. Nimeni nu se naște învățat și pregătit pentru orice, fiți mândri de curajul pe care l-ați avut până acum, chiar dacă nu întotdeauna a fost încununat cu succes.

Rac

Este momentul să mergeți mai departe. Voi stagnați într-un trecut care ori nu mai este realizabil din cauza vârstei pe care o aveți ori din cauza vremurilor pe care le trăim. Timpurile s-au schimbat, la fel și voi. Lăsați la o parte pretențiile pe care le aveați de la voi acum câțiva ani și adaptați-vă prezentului.

Ați evoluat, v-ați schimbat, adaptați-vă di dorințele pe care le aveți de la viață. Iertați pe cei care v-au greșit și mergeți mai departe în viață! Finalul de an va va oferi tip să meditați asupra celor de mai sus!

Leu

Anul acesta a fost un an dificil pentru nativii Leu. Voi ați văzut foarte clar cum cei din jurul vostru au încercat să vă ia din strălucire, să va timoreze să vă manipuleze și poate chiar să vă ia locul. Sfatul astrelor este că în aceste ultime săptămâni ale anului să vă adunați puterile și să redeveniți cine sunteți voi de fapt. Nu lăsați pe nimeni să va remodeleze pentru că asta v-ar putea afecta destinul și fericirea va fi străină de voi.

Nu vă lăsați controlați și nu dați frâiele din mâini în nicio situație!

Fecioară

Este un final de an în care trebuie să vă gândiți la voi i primul rând. Responsabilitățile voastre au devenit din ce în ce mai mari și v-au acaparat până la saturație. Găsiți o soluție prin care să puteți respira. Ultimele săptămâni ale anului pot aduce oportunități fantastice pentru voi, numai ca mintea voastră trebuie să aibă loc să le recepționeze. Găsiți-vă momentele de bucurie și de relaxare!

Balanță

Un mesaj puternic din partea Universului pentru ultimele săptămâni ale acestui an! Vă simțiți cumva descurajați de încercările prin care ați fost nevoiți să treceți anul acesta, dar trebuie să aveți încredere în destinul vostru și să credeți că lucrurile bune se pot întâmplă și pentru voi. Există un plan divin de la care suntem câteodată abătuți din cauza intemperiilor vieții, dar dacă veți avea încredere în voi, veți găsi drumul!

Scorpion

Ultimele săptămâni din an vor aduce provocări pentru Scorpioni și va trebui să acționați cu mult curaj. Ieșiți din zona de confort pentru că o faceți în primul rând pentru voi. Încercați să faceți schimbări, să priviți din alte unghiuri situațiile la care sunteți expuși. Este o viață și un destin pe care acum voi trebuie să le trăiți la maxim.

Săgetător

Accepta viața pe care o trăiești acum și bucură-te de ea cu tot sufletul tău. Iartă trecutul, închide capitolele dureroase și nu te mai speria în ceea ce privește viitorul. Momentul de acum este singurul care există și care contează cu adevărat. Încercați să încheiați anul 2022 cu speranța dar și cu conștientizarea propriei valori.

Capricorn

Este un final de an în care veți fi axați mai mult să vă vedeți neajunsurile și să va victimizați. Nu este cazul pentru că fericirea nu vine întotdeauna din lucrurile materiale. Dacă veți face un plan bun pentru anul viitor și nu vă veți mai baza pe cei din jur și nici nu veți aștepta nimic, veți reuși să aveți acele lucruri pe care vi le doriți. Iar pentru liniștea voastră, încercați să nu va comparați cu nimeni!

Vărsător

Fă un pas înapoi și privește puțin călătoria avută în ultimul an. S-au întâmplat atât de multe, ai învățat atât de multe lecții, te-ai dezvoltat incredibil de mult. Ești un alt om. Fii recunoscător pentru ceea ce ai trăit și mergi mai departe cu viața ta.

 Pești

Când lucrurile devin mult prea grele, sper că știi că este în regulă să iei o pauză, să te retragi în lumea ta, să te prioritizezi și să ai grijă doar de tine. Nu mai alerga prin viață, nu te mai pierde în detalii ci pr și simplu lăsa lucrurile să curgă. Își vor găsi propriul ritm, la fel și voi!

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...