featured Horoscop știri

Horoscopul zilei – 9 Septembrie 2023

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Îți place ceea ce urmează, dar odată ce Luna părăsește Gemenii curioși pentru a intra în Rac, tânjești după confort. Astăzi, acordă-ți timp să te instalezi în rutina ta. Chiar dacă vrei să începi ceva nou, este înțelept să nu introduci nimic nou în viața ta astăzi, dacă poți evita. În schimb, ai grijă la detaliile mai mici, în special la ceea ce trebuie să organizezi și să gestionezi în jurul bucătăriei. Fă un inventar de cămară și reaprovizionează cu articolele de bază. Termină de spălat rufele și scoate-ți puloverele comode, deoarece vremea va începe să se răcească în curând.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Deși nimeni nu te-ar numi neapărat o persoană căreia îi place să vorbească, astăzi, Luna care părăsește Gemeni pentru a intra în Taur încurajează conversațiile care aduc un sentiment de confort și liniște în viața ta, scrie YourTango.com.

Luna în Rac este o energie plăcută pentru tine, iar locul tău poate fi găsit în vorbitul despre mâncarea preferată și împărtășirea rețetelor care te fac să te gândești la ce vrei să faci când ești acasă cu familia ta. Dacă îți place să salvezi rețete, astăzi este perfectă pentru a o pregăti în bucătărie.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Vezi banii ca pe un instrument care te ajută să obții ceea ce îți dorești. Nu cheltui prea mult însă, chiar dacă îți place să cumperi lucruri care te fac fericită. Luna de azi îți părăsește semnul zodiacal pentru a intra în Rac, sectorul tău bani, așa că este posibil ca banii să vină către tine. Poți folosi energia zilei pentru a trece pe la un magazin care îți place. Dacă ai câteva articole pe care trebuie să le înlocuiești în casă, verifică și ofertele din online. Trebuie să economisești bani, să foloseși o aplicație de monitorizare a finanțelor ca să ai o estimare corectă a bugetului.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Astăzi, viața ta personală începe să prindă contur. Acum că Luna și-a încheiat faza primului sfert de Lună, anumite zone din viața voastră arată semne de sfârșit. Un nou început este aici pentru tine. Ești intuitivă, așa că acordă o atenție deosebită lucrurilor mărunte care indică o temă cheie în viața ta. În următoarele două zile, se deschide o fereastră de oportunitate pentru tine. Poți să lucrezi la sarcini personale sau să stabilești o agendă pentru săptămâna care urmează.

Leu: 23 iulie – 22 august

Astăzi, înveți adevăratul sens al eliberării, ceea ce înseamnă să eliberezi oamenii care au fost în viața ta mai mult decât era necesar. Luna de astăzi care intră în Rac îți oferă mijloacele emoționale pentru a crea distanță între indivizi în care relația a devenit îndepărtată, și asta este în regulă. Unele persoane trebuie să rămână la statutul de cunoscuți.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ești în centrul atenției deoarece Luna îți activează viața socială. Nu îți dorești neapărat atenție, dar vei adora să fii în lumina reflectoarelor. E bine să știi că oamenii îți admiră și apreciază prezența și te laudă pentru lucrurile pe care le faci bine. Astăzi este ziua perfectă pentru a actualiza fotografia de profil pe rețelele sociale, deoarece este posibil să primești o mulțime de comentarii pozitive și aprecieri.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Energia astrologică de astăzi te poziționează pentru lucruri mărețe în cariera ta. S-ar putea să primești vești bune de la o femeie din viața ta sau să auzi sfaturi incredibile care te încurajează să încerci ceva nou. Propria energie feminină se activează pe măsură ce Luna scoate la iveală latura intuitivă. Astăzi, ascultă-ți instinctele. Ai încredere în relațiile tale de muncă, oferindu-le colegilor de echipă complimente sincere și împărtășind laude pentru munca bine făcută.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Îți place o carte bună? Azi este ziua perfectă să stai pe canapea pentru o noapte lungă de lectură. Odată cu intrarea Lunii în zona ta academică, următoarele câteva zile îți oferă o sete incredibilă de a învăța și de a primi cât de mult îți dorește inima ta. De asemenea, ziua de azi este grozavă pentru a intra în librărie sau în biblioteca ta preferată pentru a vedea ce se află pe rafturi ca sugestii de citit.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Astăzi, ești conștientă social și să-i ajuți pe alții este ceea ce îți place să faci. Așa că atunci când Luna intră în Rac, nu fii surprinsă dacă începi să te simți chemată către implicare politică sau voluntariat. Este în tine să fii vocală și s-ar putea să te simți pasionată de un subiect despre care știi că trebuie discutat mai mult. Astăzi este ziua perfectă pentru a le scrie oamenilor care îți pot oferi sfaturi valoroase despre cariera ta.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ai un punct slab, iar zona din viața ta pe care o arăți cel mai mult este în parteneriatele intime. De la partenerul tău de acasă până la cei mai apropiați colegi de la muncă, astăzi ești condusă de relații. Când Luna intră în Rac, ești concentrată pe a-i ajuta pe alții de dragul unui bine superior. Este o zi bună pentru întâlniri de echipă, întâlniri cu un mentor sau un interviu de angajare. Pentru viața ta personală, este o zi perfectă pentru a consuma pizza cu partenerul tău sau pentru a petrece o noapte liniștită acasă.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Te numeri printre pasionații de sport care sunt superstițioși și cred că câștigarea echipei favorite depinde de alegerile pe care tu le faci din punct de vedere vestimentar. Acum că sezonul de fotbal a revenit, este timpul să-ți scoți tricoul preferat și să te pregătești pentru jocurile din acest an. Este o idee bună să verifici televizorul și posturile pentru a viziona meciuri noaptea sau în weekend.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Partea ta romantică iese frumos la iveală ori de câte ori Luna alunecă în semnul Rac. Ziua de azi a fost făcută pentru a distra gândurile care îți dau un sentiment de iubire. Este momentul perfect pentru a culege flori proaspete pentru apartamentul tău. Dacă nu ți-ai actualizat playlist-ul, fă asta cât mai repede. Muzica îți va oferi confortul de care ai nevoie ca să funcționezi așa cum se cuvine.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...