Horoscop știri

Calea astrelor 4-10 Aprilie 2022

Berbec

Berbecii au parte de o perioadă a surprizelor, în special la locul de muncă, unde lucrurile se schimbă foarte repede. Poziția planetelor arată că acest nativ poate face cunoștință cu mai mulți oamenii, care îi pot susține în ceea ce fac. De asemenea, în a doua jumătate a săptămânii, Berbecii vor simți nevoia de a ieși din rutină și vor face câteva lucruri pe care întotdeauna le-au dorit.

Sănătatea ar trebuie să fie prioritară în această perioadă, deoarece pot apărea mici probleme, care se pot transforma în boli grave, dacă nu sunt tratate la timp.

Taur

Astrologii spun că Taurii au parte de o perioadă a surprizelor și a momentelor neașteptate. În prima jumătate a săptămânii, Taurii vor afla niște informații uimitoare, cu care nu o să știe exact ce o să facă. De asemenea, astrologii menționează că urmează niște zile pline de suspans în raport cu unele aspecte din viața zodiei Taur, chiar dacă au senzația că nimic nu mai poate să-i surprindă. Pe plan personal intervin tot felul de oamenii din trecut.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, întrucât lucrurile se pot schimba radical.

Gemeni

În această săptămână, Gemenii sunt optimiști și îndrăzneți. Nu se opresc, chiar dacă în calea lor apar tot felul de obstacole și oamenii nemulțumiți de felul în care reacționează în unele momente. Este o perioadă productivă și plină de bani, fiindcă Gemenii nu au de gând să facă ceva pe gratis. Gemenii și-au învățat lecția și acum orice muncă este plătită. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ poate fi invitat la o întâlnire specială.

În această perioadă, tensiunile și situațiile noi prin care trec Gemenii pot să-i afecteze sănătatea, în special somnul și concentrarea.

Rac

Racii în această săptămână se concentrează pe cele mai importante aspecte din viața lor. Depun efort într-un proiect sau într-o treabă legată de casă sau familie. În prima parte a săptămânii, pot primi o veste care o să-i strice toate planurile legate de o vacanță sau călătorie. De asemenea, pe plan personal se întâmplă tot felul de lucruri, care nu pot fi explicate. Nu este exclus că acest native să facă mai multe cumpărături care îi ajută să se asigure că arată bine și că are tot de ce are nevoie pentru a ajunge la succesul dorit.

Stelele arată că Racii nu vor avea probleme legate de sănătate în această perioadă, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr și grăsimi consumat zilnic!

Leu

Leii își îndeplinesc cele mai importante vise în această perioadă și vor fi mulțumiți de felul în care acționează în unele momente. Stelele arată că sunt comunicativi și atrag lângă ei oamenii, care îi pot ajuta și susține. În a doua jumătate a săptămânii, Leii pot face un pas major la capitolul viața personală. Pot apărea unele discuții, care vor clarifica problemele, care au apărut în ultimul timp.

Astrologii spun că la capitolul sănătate, s-ar putea să apară câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.

Fecioară

În această săptămână, Fecioarele sunt foarte rapide și reacționează în cele mai importante momente. Astrologii spun că acest nativ în prima jumătate a săptămânii, va fi mai atent la părinții sau copiii lui, deoarece apar câteva probleme. De asemenea, finalul săptămânii va fi memorabil pe plan personal, întrucât o persoană se hotărăște să facă un pas major. Nu sunt excluse niște venituri în plus datorită unei posibilități.

Stelele scot în evidență că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au motive de bucurie în această săptămână, fiindcă trec printr-o nouă etapă din viața lor, care le aduce noroc și fericire. În prima jumătate a săptămânii, rezolvă o problemă extrem de importantă legată de relația de cuplu sau de familie. Iar în a doua jumătate a săptămânii, se manifestă foarte bine în cadrul unui proiect sau eveniment. De asemenea, au și noroc la bani, fiindcă vorbește foarte bine și credibil.

Stelele arată că la capitolul sănătate nu vor apărea probleme grave, dar nu sunt excluse dureri de cap, de spate sau de dinți.

Scorpion

Scorpionii pot face multe drumuri în această săptămână pentru a rezolva niște probleme legate de casă. De asemenea, acest nativ va termina mai multe treburi sau proiect din trecut. În prima jumătate a săptămânii, are toate șansele să câștige ceva foarte important sau poate chiar să câștige încrederea unui om influent. Iar la locul de muncă sau la studii, Scorpionii nu se plictisesc, deoarece vor primi mai multe surprize.

În această săptămână, Scorpionii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, deoarece bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Săgetător

În această perioadă, Săgetătorii caută un echilibru dintre viața personal și profesională, pentru că apar foarte multe lucruri de făcut la serviciu, dar în același timp vrea să petreacă timp și cu cei dragi. De asemenea, în a doua jumătate a săptămânii, unele persoane se pot îndrăgosti într-o persoană care nu-i observă. Astrologii spun că vor primi mai multe apeluri și mesaje în legătură cu o achiziție sau poate chiar Săgetătorii vor vinde ceva.

Astrele scot în evidență că această zodie nu va avea probleme de sănătate, întrucât are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni.

Capricorn

În această perioadă, Capricornii pot să excludă ceva important din viața lor, ceva ce îi poate îmbunătăți viața sau poate chiar situația financiară. Este o săptămână a schimbărilor și a momentelor în care Capricornii se gândesc la viitorul lor. În a doua parte a săptămânii, această zodie va ieși din zona de confort și își va da seama ce trebuie să facă ca să obțină succesul dorit.

Astrologii scot în evidență faptul că Capricornii nu vor avea probleme grave de sănătate în această săptămână, dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic.

Vărsător

Această săptămână este extrem de importantă pentru cei care vor să înceapă tot de la zero și să uite de tot ce a fost în trecut. În prima parte a săptămânii, unele persoane născute în zodia Vărsător vor face mai mulți pași în legătură cu un proiect sau relație, care trebuie să ajungă la o nouă etapă. În a doua jumătate a săptămânii, nu este exclus că Vărsătorii pot primi mai multe propuneri dubioase, dar care sunt extrem de curioase.

În această perioadă, Vărsătorii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor și să evite situațiile stresante. De asemenea, ar fi bine să-și facă timp pentru a ajunge la un medic, de care are nevoie.

Pești

Peștii își vor schimba părerea despre un om, care foarte multe lucruri a promis. În prima jumătate a săptămânii, Peștii nu mai acceptă unele lucruri și încearcă să refuze al câteva propuneri, care vin destul de insistent spre ei. De asemenea, poziția planetelor arată că este o perioadă extrem de creativă și productivă pentru cei care activează în zona artistică, unde necesită multă implicare.

Este o săptămână în care Peștii pot trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atenți atunci când conduc o mașină sau fac activități fizice.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...