featured Horoscop știri

Horoscopul zilei – 7 Septembrie 2023

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ești o minte strălucitoare și, când vezi lucrurile într-un anumit fel, nu ai probleme în a-ți împărtăși gândurile cu ceilalți. Luna de astăzi care părăsește Taurul pentru a intra în sectorul tău de comunicare. Acest tranzit înseamnă că vei fi deschisă la conversații și destul de expresivă. Ai grijă când îți expui ideile. Este o idee bună să verifici ceea ce intenționezi să trimiți unui prieten, șef sau iubit prin e-mail sau text. Asigură-te că ceea ce decizi să împărtășești este ceea ce poți susține mai târziu.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ești gata să faci o mică schimbare în viața ta, iar Luna care intră în sectorul tău de bani poate însemna că acest lucru va implica comunicare la un anumit nivel. Deși nu ești neapărat cineva care vorbește mai mult decât alții, ai lucruri importante de comunicat.

Deci, pentru următoarele zile, acest lucru poate implica bani, investiții și chestiuni imobiliare. Încearcă să îți programezi lucrurile într-un moment în care dori să porți o conversație cu cineva în special, astfel încât termenii să fie clari și concentrarea să fie reciprocă.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Este din nou acel moment al lunii, iar acum e rândul tău să strălucești. Luna intră în semnul tău unde va fi în următoarele două zile. Această tranziție înseamnă idei perspicace și viziuni creative pentru ceea ce poate fi viața ta. Este momentul perfect pentru a-ți organiza garderoba și pentru a elimina lucrurile pe care nu le mai vrei sau nu mai ai nevoie. Concentrează-te pe dezvoltarea personală. Pune timp deoparte pentru a face ceea ce trebuie să faci pentru tine.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Îți displace atunci când există lucruri pierdute în viața ta, iar când Luna intră în Gemenii analitici, va fi greu să nu te gândești prea mult la acțiunile tale. Astăzi, dacă există zone din viața ta rămase neterminate, s-ar putea să devii hiper-concentrată și sârguincioasă pentru a duce treaba la bun sfârșit. Este o zi bună pentru a lucra și ești mai concentrată ca oricând.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ești prietenă cu toți așa că, atunci când Luna intră în comunitatea și sectorul de rețea, este timpul să te ocupi și să intri în legătură cu oamenii cu care nu ai mai avut contact de ceva timp. Dacă ești membru al unei organizații profesionale, vezi ce evenimente sau activități urmează. Dacă ai evenimente după ora de lucru, ia în considerare participarea la acestea săptămâna aceasta și asigură-te că ai la tine cărțile de vizită.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ești o persoană foarte muncitoare și te pricepi de minune la îmbunătățirea sistemelor la locul de muncă. Când Luna intră în sectorul carierei și statutului tău social, îți oferă o oportunitate de a face ceva care evidențiază etica ta de lucru. Astăzi, nu tăia colțurile când faci proiecte, împărtășește-ți progresul cu alții. Dacă vrei să faci o impresie pozitivă, o vei face! Ai grijă, există zodii care sunt extrem de alintate și care nu te vor ajuta cu nimic în evoluție.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Îți place să înveți de la alții, așa că vor fi câteva zile grozave pentru tine. Luna intră astăzi în sectorul tău de învățământ superior. Acest lucru te invită să vizitezi universitățile pentru tine sau partenerul de cuplu. Dacă îți place să asculți prelegeri academice, vezi ce se întâmplă la biblioteca locală sau la universitatea ta pentru a te înscrie la un eveniment care vorbește despre subiecte ce te interesează.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Știi că păstrarea secretelor este o parte a vieții, dar asta nu înseamnă că îți place să fii ținută în întuneric de alții. Astăzi, vei fi foarte atentă pentru a ajunge la adevăr. Luna în Gemeni scoate în evidență natura ta curioasă. Te vei bucura să vizionezi emisiuni de tipul documentar, în care complotul unui mister este rezolvat și poți afla mai multe despre natura umană.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Dragostea este aici și parteneriatul la fel. Astăzi, Luna intră în sectorul tău de angajament. În timp ce îți place să fii independentă și nu te simți deloc confortabil să cedezi la nimic care îți inhibă libertatea, poți lua în considerare renunțarea la statutul tău de persoană în cuplu.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ești harnică și acorzi o atenție deosebită detaliilor vieții. Deci, Luna care intră în sectorul rutinelor înseamnă că te va face curioasă să găsești o soluție care să îți ușureze viața. Astăzi, ia în considerare contactarea oamenilor pentru oferte pentru a te ajuta cu responsabilitățile din casă. Verifică tarifele pentru o menajeră sau peisagist dacă vrei să ai mai mult timp pentru tine.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Viața ia o întorsătură într-o direcție mai bună. Romantismul este aici și ești atât de gata să explorezi distracția cu o persoană care ți-a atras atenția. Astăzi este ziua perfectă pentru o întâlnire cu cineva cu care te-au pus în contact prietenii tăi. S-ar putea să te găsești într-o poziție norocoasă în care nu numai că îți place, dar adori și personalitatea celor care îți sunt alături în ea.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Familia este pe primul loc pentru tine. Când simți că cineva are nevoie, vei face tot ce poți pentru a anula tot și a fi acolo. Astăzi, s-ar putea să ai nevoie de puțin mai mult timp pentru a-i ajuta pe alții să-și amintească cât de importantă este familia. Este bine să fii cea care îi aduce pe toți împreună chiar dacă este doar pentru o perioadă scurtă de timp.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...