featured Horoscop știri

Horoscopul zilei – 6 Septembrie 2023

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ai răbdare. Este nevoie de timp pentru ca lucrurile să se întâmple așa cum vrei tu. În timp ce Luna se află astăzi în Taur, se întâlnește cu Uranus haotic și s-ar putea să simți că finanțele se află într-o situație compromițătoare. Nu intra în panică, totuși. Lucrurile devin mai bune cu timpul și, pe măsură ce te angajezi în hotărârea ta, devii mai puternică.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Luna continuă să fie în semnul tău astăzi, încurajându-te să te bucuri de lucrurile mai frumoase din viață. Acesta este momentul să îți permiți să te scufunzi într-o rutină și să îmbrățișezi încetineala timpului când viața nu este grăbită. Lucrurile pot fi simțite intens astăzi, deoarece Luna face o conexiune cu Uranus, în semnul tău.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Fă ceva pentru a rămâne cu picioarele pe pământ. Ca semn de aer, te poți adapta la aproape orice situație. Dorința și dragostea de schimbare sunt ceea ce te face atât de ușor să te bucuri de fiecare zi, indiferent de ceea ce aduce ea. Cu toate acestea, Luna de astăzi în Taur te invită să te concentrezi pe consistență. S-ar putea să tânjești după un nou început, dar astăzi trebuie să fie mai mult despre a te menține în ceea ce faci și de a înlătura obstacolele din calea evoluției tale.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Hrănește-ți sufletul. Ai o dispoziție sensibilă, iar când ești mișcată de povestea cuiva, îți este atât de greu să nu te îndrăgostești de el ca prieten. Astăzi, expresia și aprecierea inimii tale au simțit un drum lung. Poți ajuta un prieten să ajungă la serviciu sau să asculți un membru al familiei. Azi este despre prietenie și tu ești un exemplu a ceea ce înseamnă asta.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ești o persoană pe care oamenii se pot baza, iar loialitatea înseamnă ceva pentru tine. Astăzi, ai nevoie de cineva în viața ta care să facă ceea ce spune. Cu Luna în Taur, îți dorești o persoană care posedă trăsăturile unui Taur, hotărâtă și dedicată. Astăzi, atragi oameni în viața ta care oglindesc valorile tale. Dacă ești manager de angajare, astăzi este o zi grozavă pentru organizarea de interviuri. Dacă încerci să urci pe scara corporativă, cineva poate recunoaște munca grea și efortul pe care îl depui.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fii practică. Dacă poți economisi niște bani, vei găsi o cale. Ai multe de făcut astăzi, în timp ce Luna își încheie tranzitul prin Taur, iar acest lucru poate implica cumpărăturile pentru ceea ce ai nevoie. Când Luna stabilă se conectează cu Uranus, planeta surprizelor, s-ar putea să ai noroc și să găsești exact articolul de care ai nevoie la reducere.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Găsește-ți pacea. Când îți împarți viața cu alții, este ușor să pierzi din vedere granițele. Cu toate acestea, trebuie să păstrezi anumite măsuri de protecție, astfel încât oamenii să fie atenți și să nu profite de bunătatea ta. Astăzi, s-ar putea să descoperi cât de utile pot fi limitele potrivite în viața ta financiară. Deși poate fi ușor pentru tine să împrumuți bani unui membru al familiei, întreabă-te dacă într-adevăr ar trebui să faci acest lucru.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ești atât de pasionată. Astăzi este o zi perfectă pentru a o petrece alături de iubitul tău. Poți merge la o cină plăcută și puteți privi stelele împreună. Dacă partenerului îi place să meargă la mall sau să meargă la un anticariat, este o zi grozavă pentru a-ți reaprinde relația pe un teren comun.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Fii fericită. Astăzi, implementează zâmbetul în rutina ta zilnică. Ești atât de deșteptă și iute la minte încât uneori uiți să împărtășești cu cei din jur cât de mult îți place să primești fotografii cu animalul de companie al unui prieten sau cu copilul unui membru al familiei. Acestea sunt lucrurile care fac viața mai frumoasă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ai nevoie de disciplină. Iubești anumite subiecte legate de putere, inclusiv leadership, gândire și rezistență. Astăzi, plănuiește să lucrezi la reconstruirea acestor lucruri în tine. Ceea ce înveți astăzi, îl poți folosi mâine la locul de muncă.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Îmbrățișează lucrurile așa cum sunt. Nu toată lumea poate fi ceea ce vrei tu să fie. Este posibil să fie nevoie să faci ajustări cu un membru al familiei pentru a găsi un compromis și o soluție utilă. Viața este prea scurtă pentru a fi argumentată, așa că încearcă să faci asta într-un mod iubitor și de sprijin.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ziua de astăzi îți poate aduce un pic de sensibilitate emoțională. Ai ocazia să vorbești despre lucrurile care te-au deranjat în ultima vreme. Aducerea în discuție a unui subiect sensibil este mai ușor de făcut și poți ajunge la miezul problemei.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...