featured Horoscop știri

Cum stau astrele cu banii în perioada 28 August – 3 Septembrie 2023

Berbec

Mulți oameni te văd ca un exemplu în locul de muncă – puternic, demn, plin de speranțe și idei grozave. Totuși, uită că și tu ai o viață în afara carierei, cu bune și rele, în care treci prin căderi emoționale. În zilele următoare, preferi să lucrezi singur și să te ocupi de totul pe cont propriu. Vestea bună este că banii pe care îi vei câștiga vor fi doar ai tăi. Nu îți risipi timpul dând sfaturi celor care refuză să asculte și lasă fiecare să învețe singur. Ai avut multe căderi de-a lungul carierei, dar mereu ți-ai reluat zborul imediat după.

Taur

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, astrele anunță că în această săptămână vei avea șansa să găsești ceva potrivit. Influențele planetare prezic noi începuturi în zona profesională și oportunități de muncă noi. Dacă ai planuri să-ți schimbi locul de muncă, va fi mai bine să mai aștepți puțin. Ofertele pe care le primești pot fi pentru poziții inferioare sau cu salarii mai mici, așa că nu ar fi în interesul tău să le accepți. Este momentul propice să lucrezi câteva ore suplimentare pentru a câștiga mai mulți bani. Poți încerca să vorbești cu șeful tău într-un mod prietenos și să-i ceri să îndeplinească această dorință.

Gemeni

Petreci prea mult timp discutând despre muncă, chiar și în timpul liber. Trebuie să scapi de acest obicei, deoarece devii dependent de job-ul tău. La finalul programului, oprește-ți telefonul și nu mai rumină asupra momentelor mai puțin plăcute ale zilei. Vei avea noroc în domeniul filozofiei sau literaturii. Mintea ta este ageră și ești comunicativ și generos cu cei care au mai puține cunoștințe decât tine. Este momentul potrivit să-ți achiziționezi datoriile și să te pui la punct cu toate obligațiile financiare.

Rac

În această săptămână, ai multe priviri puse pe tine și oameni care îți urmăresc munca. Ceea ce poate să te facă să te simți copleșit. S-ar putea chiar să te confrunți cu colegii de muncă. În astfel de situații, va trebui să-ți păstrezi nervii sub control, astfel încât să nu lăsa ceea ce se întâmplă la locul de muncă să îți afecteze viața de familie. Cu toate acestea, pentru a-ți îmbunătăți performanța la locul de muncă, va trebui să faci o schimbare minoră. Concentrează-te mai mult asupra detaliilor și evită disputele inutile, care îți pot consuma timpul. Dacă vrei să câștigi bani în plus, poți efectua un studiu aprofundat al pieței colecționarilor locali. S-ar putea să ai un obiect vechi în subsolul casei tale care ar putea fi vândut la un preț mai mult decât decent.

Leu

La serviciu, te vei simți puțin sătul de comportamentul unor colegi sau șefi care îți strică starea de spirit și îți scad dorința de a munci. Pentru a schimba această situație, va trebui să îți folosești abilitățile diplomatice și să comunici elegant ceea ce nu îți convine. În această perioadă, vei căuta succes, însă s-ar putea să obții locul doi și medalia de argint. Deocamdată, este important să te mulțumești cu acest rezultat, pentru că nu poți fi mereu în vârf. Uneori, este bine să cedezi locul altora. Profesiile legate de ecologie, științele mediului și contactul cu animalele îți vor aduce cea mai mare satisfacție, dar și venituri suplimentare.

Fecioară

Astrele anunță o săptămână încărcată în domeniul profesional, mai ales în ceea ce privește relațiile profesionale. Este momentul perfect să participi la congrese, reuniuni și târguri, unde vei întâlni noi oameni influenți. Ești abil în a purta conversații și arăți interes pentru orice domeniu nou de activitate. Cu toate acestea, ai grijă să nu pari prea părtinitor cu oamenii cu care interacționezi, altfel ei vor sesiza jocul tău. Dacă interlocutorii tăi simt că te apropii de ei doar din interes financiar și că aștepți ca ei să îți propulseze cariera spre succes, nu vei reuși să creezi o conexiune autentică.

Balanță

Ai trecut prin multe multe în ultima perioadă și ai experimentat atât succesul, cât și înfrângerile. Ai acumulat o mulțime de experiențe și ai atins obiectivele pe care ți le-ai propus. Cu toate acestea, nu trebuie să te oprești acum. Dimpotrivă, trebuie să mergi înainte, să-ți realizezi toate planurile și obiectivele, deoarece astfel vei obține succesul garantat și vei găsi liniștea și satisfacția pe care le cauți. Te afli acolo unde trebuie să fii, deci nu te opri și continuă să înaintezi.

Scorpion

Te așteaptă o săptămână unică și neobișnuită. Chiar dacă începe ca oricare alta. Finalul ei te poate surprinde cu ceva neașteptat, fie că este vorba de o recompensă sau de un cadou din partea familiei sau a celor dragi. Ești o persoană calculată și echilibrată, iar acest aspect se reflectă în toate aspectele vieții tale. În special în sfera financiară. Stabilitatea pe care o ai acum îți oferă siguranță, așa că relaxează-te în perioada următoare și distanțează-te puțin.

Săgetător

Este posibil ca săptămâna următoare să nu fie exact ceea ce îți dorești sau ceea ce te aștepți din punct de vedere financiar. Dar nu trebuie să-ți faci griji, nimic nu este permanent. Situația cu care te confrunți acum poate fi rezultatul unor alegeri neinspirate pe care le-ai făcut, dar ai capacitatea și puterea de a o schimba. Fii atent la cheltuieli, stabilește-ți limite și nu te expune riscurilor. Totul se va rezolva în cele din urmă!

Capricorn

În această săptămână vei avea câteva surprize în ceea ce privește câștigurile tale. Fie că te-ai implicat în proiecte pe cont propriu sau ai inițiat o mică afacere cu cineva, fie că se referă la locul tău de muncă actual, vei primi niște bani într-un moment neașteptat. Așteaptă-te la o săptămână plină de promisiuni și bucură-te de tot ce vei primi. Ai grijă de tine și relaxează-te, pentru că meriți!

Vărsător

Astrele îți sugerează să ieși din zona ta de confort și să treci la acțiune în această săptămână. Deși ai multe planuri în minte, ceva te împiedică să faci un pas înainte și să îndrăznești să transformi acele planuri în realitate. Ceea ce ar putea îmbunătăți situația ta financiară. Chiar dacă lucrurile nu se desfășoară așa cum îți dorești în prezent, totul se va schimba. Trebuie doar să ai încredere în tine și să transformi ideile în fapte.

Pești

Te așteaptă o săptămână liniștită, fără probleme care să te streseze sau să afecteze situația ta financiară în mod negativ. Ba chiar, orice dificultăți trecute au rămas în urmă și tu știi acest lucru prea bine. Așadar, poți respira ușurat, deoarece lucrurile sunt și vor fi în regulă. Tot ce trebuie să faci este să te relaxezi. Să lași toate grijile deoparte și să te bucuri de o săptămână frumoasă și prosperă alături de familia și cei dragi sufletului tău.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...