featured Horoscop știri

Horoscopul zilei – 18 Septembrie 2023

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Te vei simți inspirată să începi un proiect nou. Luna intră în Marte, iar acest lucru trezește în tine motivația de care aveai nevoie pentru a face lucrurile să se întâmple. Aceste vibrații vor fi de parte ta și te vor ajuta să ai parte de o zi extraordinară. Luna se unește cu Venus și deschide noi portițe pe plan sentimental. Berbecii care nu se află într-o relație s-ar putea să-și găsească sufletul pereche pe parcursul acestei zile.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Luna intră în Amrte și te influențează în mod pozitiv. Ești mult mai deschisă la provocări și la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Ești dispusă să ieși din zona de confort și să încerci lucruri noi.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2023 spune c te vei simți motivată să-ți urmezi viziunea creativă. Astrele spun că peisajul astrologic este de partea ta și îți activează casa parteneriatelor de lungă durată. Ești mult mai orientată asupra găsirii unui partener pentru a-ți întemeia o familie. A sosit momentul să te așezi la casa ta, scrie Astrology.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Luna în Leu împărtășește un schimb de energie cu planeta Marte în această dimineață. Acest lucru te va face să intri în contact cu emoțiile tale și cu focul arzător pe care îl ai. Folosește această energie pentru a lucra la proiectele pe care ți le-ai stabilit. Vei vedea că astrele vor rămâne de partea ta pe tot parcursul acestei zile.

Leu: 23 iulie – 22 august

Luna își continuă călătoria prin semnul tău, iar acest lucru îți aduce și mai multă energie. Vei simți dragostea celor dragi pe măsură ce Luna traversează prn Venus. Acest lucru îți va amplifica sentimentele de recunoștință. Este un moment important pentru tine. Vei reflecta mult mai mult asupra importanței familiei în viața ta.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2023 te sfătuiește să-ți iei câteva momente pentru a te conecta cu pasiunea pe care o ai pentru proiectele la care lucrezi. Luna se aliniază cu Marte și aprinde focul din interiorul tău. Ești mult mai ambițioasă și mai determinată în această perioadă. În cea de-a doua parte a zilei te vei cufunda în rezolvarea unor probleme mai vechi, menționează YourTango.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Energia este de partea ta. Astrele spun că te bucuri de tot ceea ce te mai bun.Ai part de o zi cu multe reușite pe plan personal și profesional. În cea de-a doua parte a zilei vei crea noi legături. Trebuie să fii pregătită pentru transformările care vor avea loc în viața ta. Vibrațiile bune apar în viața ta pe măsură ce Luna se aliniază cu Chiron.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Luna în Leu se aliniază cu Marte în această dimineață. Acest lucru te va face să muncești mult mai mult la obiectivele tale. Mai mult, vei pune mult mai mult accent pe conexiunile pe care le stabilești cu oamenii din jurul tău și vei încerca să înveți mai multe de la ei. Este o perioadă minunată pentru a face schimbări în viața ta.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2023 te încurajează să fii mult mai deschisă la oportunitățile din viața ta. Astrele își sunt și ele alături pe parcursul acestei zile. Vei fi un exemplu pentru cei din jurul tău. Este momentul să ieși din zona de confort și să vezi dincolo de provocările care îți apar în cale.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Astăzi vei fi preocupată de multe lucruri și vei încerca să găsești o cale de rezolvare. Astrele spun că este o perioadă mai agitată pentru tine. Încearcă să iei lucrurile pas cu pas și să te liniștești. Această presiune din exterior nu îți face deloc bine, spune horoscopul zilei de 17 septembrie 2023.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Învață să să-ți întreci limitele și să ieși din zona de confort. Luna în Marte aprinde în tine o pasiune impresionantă. Viața ta amoroasă va beneficia de multă susținere din partea astrelor. Nativii care erau singuri s-ar putea să-și găsească sufletul pereche. Este o perioadă perfectă pentru schimbări.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2023 te încurajează să treci prin transformarea la care ai visat mereu. Nu mai amâna deciziile pe care le-ai luat deja în sufletul tău. Este timpul să faci ceva pentru tine și sp te pui pe primul loc. Această perioadă este plină de schimbări impresionante.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...