featured Horoscop știri

Horoscopul zilei – 13 Iulie 2023

Berbec

Astăzi, Luna se află în casa muncii și a sănătății din horoscopul tău solar. Cu alte cuvinte, vei avea o energie sporită, mai mult decât de obicei, și vei fi extrem de productiv. Există tentația de a te implica foarte mult și de a-ți rezolva toate sarcinile restante sau pe cele pe care altfel le-ai amâna pentru mâine sau săptămâna viitoare. În schimb, ar fi mai bine să îți îndeplinești obiectivele propuse pentru astăzi. Și apoi să te concentrezi pe tine și pe nevoile corpului tău. Ieși la o plimbare, înoată sau mergi puțin cu bicicleta.

Taur

Luna pătrunde astăzi în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general. La prima vedere, acest tranzit pare să se adreseze în special nativilor acestui semn care sunt în concediu și își pot petrece tot timpul liber cu partenerul de viață și/sau cu copiii. Pe de altă parte, acest aspect al Lunii se potrivește și celor care lucrează intens înainte de vacanță. Poate că cei dragi ți-au pregătit ceva special după programul de la serviciu sau, odată ce te eliberezi de treburi, ei vin cu o propunere.

Gemeni

Luna intră astăzi în casa familiei din horoscopul tău solar. Iar rolul ei în aceste zile este să-ți atragă atenția asupra vieții de familie și a treburilor casnice. Este adevărat că ai fost foarte ocupat în ultima perioadă. Dar dacă cei dragi ți-au cerut să te implici în treburile casnice, ar fi mai bine să te conformezi. În rest, atmosfera din cămin este liniștită și găsești disponibilitate mare într-una dintre rude pentru a te asculta atunci când vorbești despre ce se întâmplă acum la serviciu sau într-un alt domeniu mai solicitant.

Rac

Luna în casa călătoriilor din începutul acestei săptămâni te provoacă să visezi la vacanță și concediu. Dacă deja ai luat concediu și te pregătești să pleci într-un loc, poți fi sigur că astrele vor avea grijă să-ți ofere câteva zile de relaxare și odihnă așa cum meriți. Pentru nativii acestei zodii, care vor avea astăzi sau mâine un examen, o prezentare la tribunal sau niște vizite la instituțiile publice, se prefigurează progrese în orizont și șanse mari de reușită. Toate acestea îți arată că ai analizat cu atenție situațiile care te-au adus aici și că nu ai asumat riscuri inutile.

Leu

Luna ajunge astăzi în casa relațiilor și a banilor din horoscopul tău general. Motiv pentru care această zi, ar putea aduce negocieri pentru un parteneriat sau o colaborare în cazul tău. În alte cazuri, ar putea fi vorba mai degrabă despre discuții cu partenerul referitoare la oportunitatea de a face investiții împreună, folosind bugetul comun. Indiferent de situație, este important să ajungeți la un compromis și să nu încercați să impuneți agresiv propriul punct de vedere în fața celuilalt, fără a-i lua în considerare opinia.

Fecioară

Luna intră astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general. Semn că atenția ta ar trebui să se îndrepte astăzi spre viața de cuplu și relațiile profesionale, inclusiv colaborarea cu colegii de muncă. Cele mai mari progrese în proiectele de la serviciu sau în sfera personală se realizează cu ajutorul acestora. Așadar, trebuie să comunici deschis cu ei în legătură cu dorințele și nevoile tale, și să discutați cum puteți avansa în direcția bunăstării comune. Astfel, veți forma o echipă puternică care va depăși orice obstacol cu care s-ar putea confrunta.

Balanță

Astăzi, Luna pătrunde în sfera subconștientului din horoscopul tău general. Ceea ce ar putea provoca o surpriză la începutul săptămânii în ceea ce privește gândurile tale, poți fi surprins într-o stare meditativă. S-ar putea ca mintea ta să se întoarcă către trecut, către situații și persoane care au jucat un rol mai mare sau mai mic în prezent. Deși, starea ta de spirit este relativ bună, probabil nu te simți complet în largul tău. Totuși, ai nevoie de astfel de zile pentru a te odihni mental și pentru a-ți refăcerea emoțională. Dar și pentru a fi atent la mesajele trimise de vocea interioară și la intuiție.

Scorpion

Luna intră astăzi în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup din horoscopul tău solar. Așa că nu este de mirare că, la începutul săptămânii, te gândești la viitor, la obiectivele pe care le urmărești în acest moment și la persoanele cu care ai început să îți croiești drumul către ele. Acesta este un moment potrivit pentru discuții despre strategii și idei de materializare a unor viziuni pe care le împărtășiți. Prietenii tăi sunt alături de tine, fie ca membri ai unei echipe de proiect, fie oferindu-ți sfaturi sau sprijin material în momentele dificile.

Săgetător

Cu Luna în casa carierei la începutul săptămânii, te motivezi să demonstrezi un nivel ridicat de performanță chiar de luni. Ai obiective clare pe termen scurt și lung și, pentru a ajunge acolo unde îți dorești, este important să depui efort în această perioadă. Șefii te apreciază și chiar te promovează, te ajută să te faci remarcat și să obții vizibilitatea pe care o dorești. Prin urmare, este important să depui efort, să fii diplomat și profesionist în zilele care urmează. Ai șansa de a obține rezultate impresionante în curând.

Capricorn

Astăzi, Mercur revine la mișcarea directă prin casa muncii și sănătății din horoscopul tău general. Vei observa o mai bună gestionare a timpului și un echilibru între munca depusă și timpul acordat ție însuți. Dacă ai avut probleme de sănătate recent, acestea se vor ameliora. Mai ales dacă ai acordat atenția necesară și ai consultat un specialist medical. Vei comunica mai ușor cu colegii de muncă, chiar și cu cei cu care nu ai multe în comun în ceea ce privește personalitatea sau etica profesională.

Vărsător

Cu Mercur revenind în mersul direct prin casa iubirii și copiilor. Vei observa că comunicarea cu aceștia devine mai ușoară și veți descoperi lucruri în comun la care nici nu te-ai fi gândit. Acum este o oportunitate excelentă să planificați vacanța. Să creați un program de concediu care să se potrivească intereselor fiecăruia. Dacă ești singur, dar ai întâlnit recent pe cineva și nu ai avut curajul să îl/o abordezi, acum ar putea apărea momentul oportun în care să îl/o inviți în oraș sau într-un alt loc care v-ar plăcea amândurora.

Pești

Astăzi, Mercur începe să se deplaseze în sens direct prin casa familiei din horoscopul tău general. Ceea ce duce la disiparea treptată a tensiunii care s-a acumulat în ultimele săptămâni între tine și acele rude apropiate cu care nu ai prea multe lucruri în comun. Dacă ați avut conflicte legate de interese casnice, este posibil să găsiți un compromis și un teren comun de discuție. Este evident că toți doriți în mare aceleași lucruri. Dar pe de altă parte, s-ar putea să aveți idei destul de diferite despre modalitatea cea mai bună de a ajunge acolo.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...