featured Horoscop știri

Calea astrelor 18-24 iulie 2022

Berbec

În această săptămână, șansele de afirmare cresc, ambițiile cresc și posibilitatea de a intra pe o nouă traiectorie este mare. Astrele scot în evidență că zodia Berbec se află într-un proces de schimbare și nu mai poate accepta unele lucruri, pe care în trecut măcar le suporta. La final de săptămână, cineva le poate distruge câteva planuri legate de vacanță sau un anumit eveniment.

La capitolul sănătate, Berbecii se pot trezi cu niște probleme mai vechi, întrucât a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele recomandă să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Taur

Taurii fac mai multe cheltuieli în această perioadă, pentru că apar tot mai multe modificări în viața lor. Astrele spun că în prima parte a săptămânii, vor avea parte de un haos la locul de muncă, deoarece cineva nu își îndeplinește responsabilitățile. Pot apărea probleme la job, dar care nu sunt provocate de ei. Iar finalul săptămânii este mai plăcut și mai frumos, întrucât își îndeplinesc o dorință.

Astrele recomandă ca în această perioadă, Taurii să nu exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă de ce mâncați și în ce cantități mâncați!

Gemeni

În prima parte a săptămânii, Gemenii au parte de discuții, examene, întâlniri sau negocieri importante. În orice caz sunt foarte ocupați și depun efort să termine totul la timpul potrivit, fiindcă cineva îi presează din spate. În a doua jumătate a săptămânii, atmosfera este mai liniștită, fiindcă petrece timpul cu rudele sau cu prietenii. De asemenea, își pot aminti de câteva talente sau abilități pe care de mult nu le-au aplicat.

În această săptămână, Gemenii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, întrucât bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Rac

Racii devin un adevărat exemplu în această perioadă pentru o persoană, întrucât nu se lasă bătuți și continue să muncească. Până la final de săptămână își dă seama ce trebuie să corecteze, ca totul să meargă și mai bine. De asemenea, astrologii mai arată că pot pleca într-o călătorie sau excursie în care va descoperi o altă mentalitate și viață.

Racii au parte de o sănătate de fier în această săptămână și sunt rezistenți la diferite boli. Cu toate acestea, astrele recomandă ca zodia Rac să își ajute organismul și să mănânce mai multe fructe și legume pentru a-și ajuta imunitatea.

Leu

Este o săptămână magică pentru zodia Leu, care nu se oprește să viseze și să spere la o viață mai bună. Astrologii spun că au un mare noroc la dragoste, întrucât atrag cei mai frumoși și speciali oameni. Poziția planetelor mai arată că zodia Leu este destul de insistentă și nu renunță la ceva, chiar dacă vede în fața lor obstacole. În prima parte a săptămânii, are parte de o surpriză.

Leii trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Fecioară

Fecioarele au parte de o perioadă spectaculoasă din viața lor, deoarece intervin oameni speciali, care le pot aduce emoții tari. Astrele scot în evidență că acest nativ este extrem de sensibil și poate reacționa mai ciudat în momente stresante. În a doua jumătate a săptămânii, Fecioarele își schimbă tactica la locul de muncă și descoperă o nouă modalitatea de a face bani suplimentari și a economisi timp.

Stelele arată că această săptămână trece destul de liniștit pentru zodia Fecioară la capitolul sănătatea. Dar pot interveni mici dureri de burtă sau de dinți. Nu evitați aceste semne.

Balanță

Balanțele sunt implicate și pline de idei în această perioadă, deoarece simt mai multe puteri și posibilități în ei. În prima jumătate a săptămânii, acest nativ se descurcă mai bine la activitățile desfășurate în echipă sau cuplu, pentru că știe să colaboreze și să ajungă la un compromis. Stelele mai arată că poate interveni o mică problemă legată de serviciu, fiindcă cineva foarte spontan se îmbolnăvește sau lipsește din cauza unor motive familiale.

În această perioadă, sănătatea Balanțelor nu are de suferit. Dar trebuie să fie foarte atente la alimentele pe care le consumă și cantitatea lor. Nu exagerați, deoarece vă puteți trezi cu dureri de burtă.

Scorpion

În această perioadă, Scorpionii sunt implicați și plini de idei, în special pe plan profesional, fiindcă simt nevoia de a ieși în evidență. Astrologii mai adaugă că în prima parte a săptămânii, vin vești pe care le așteaptă cu interes, deoarece sunt legate de viitorul lor sau poate chiar o călătorie interesantă. Iar finalul săptămânii le poate aduce surprize în ceea ce privește relațiile personale. De asemenea, poate fi și o zi în care ies la iveală tensiuni.

Astrele arată că în această perioadă, Scorpionii nu vor avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Săgetător

Săgetătorii se trezesc cu o problemă la locul de muncă, deoarece nu au fost îndeplinite câteva condiții. Din acest motiv, pot fi mai agitați și vor pierde câteva ocazii bune de a se integra într-un colectiv sau companie. Dar în a doua parte a săptămânii, se schimbă starea de spirit și se concentrează pe job-ul lor mai bine, fiindcă șefii le pot propune o avansare sau o mărire de salariu, dar pe care trebuie de muncit mai mult.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Săgetător, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, deoarece lucrurile se pot schimba radical.

Capricorn

În această săptămână, zodia Capricorn alege oamenii potriviți și nu se leagă cu persoanele, care au un trecut dubios. Acest lucru îi aduce un mare avantaj, mai ales în a doua jumătate a săptămânii, când vor primi propuneri interesante. Astrele mai arată că zodia Capricorn este extrem de delicată și atentă cu detaliile legate de job sau șefi, care se comportă mai ciudat în ultimul timp.

Astrologii spun că Capricornii trec printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament sau intervenție.

Vărsător

Datorită unor acțiuni sau gesturi, Vărsătorii privesc altfel un om în această perioadă. Sunt dedicați și primitori. În prima parte a săptămânii, acest nativ se decide să facă un pas major, care îi poate schimba relația cu o persoană. De asemenea, nu este exclus că cineva poate interveni în planurile pe care le construiește. Este foarte important să își asculte inima.

Astrele arată că Vărsătorii nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid.

Pești

Peștii trec prin niște schimbări la locul de muncă, pentru că stresul și oboseala care s-a acumulat în ultimul timp îi motivează să facă un pas important. Iar la mijloc de săptămână, pot primi o propunere avantajoasă și se gândesc serios să își achiziționeze un obiect costisitor. Astrele arată că la final de săptămână se preocupă mai multe de problemele familie și poate chiar încep să-și facă câteva planuri legate de un eveniment sau călătorie.

Stelele arată că zodia Pești la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...