featured Horoscop știri

Horoscopul zilei – 7 Iulie 2023

Berbec

Astăzi, Mercur revine la mersul direct prin casa comunicării din horoscopul tău general. Aceasta înseamnă că riscul de a comite greșeli sociale sau de a spune și a face lucruri care nu sunt bine primite de ceilalți va scădea treptat. De asemenea, vei observa că tehnologia nu mai provoacă atât de multe probleme. Iar telefonul sau laptopul par să funcționeze din nou în mod corespunzător. Nu vei mai avea tendința de a-ți pierde obiectele sau de a uita lucrurile acasă atunci când ai nevoie de ele la serviciu sau viceversa.

Taur

Mercur revine la tranzitul direct prin casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău solar. Aceasta te va ajuta să-ți recapăți treptat controlul asupra bugetului tău. În ultimele săptămâni, ai simțit adesea că banii îți scapă printre degete și nu știi unde se duc. De acum înainte, situația se va normaliza în acest sens. Iar tu vei reuși să economisești sau să acoperi datorii și pagube majore pe care le-ai avut în ultima perioadă.

Gemeni

Mercur tranzitează din nou semnul tău în sens direct. Ceea ce te ajută să revii la felul tău normal de a fi: comunicativ și deschis. În ultima perioadă, ai avut episoade de anxietate socială și interacțiunea cu anumite persoane te-a obosit. De acum înainte, te vei simți mai bine în preajma celorlalți și vei putea comunica mai ușor cu ei. Chiar dacă nu îți face plăcere să vorbești cu toată lumea cu care trebuie să păstrezi un contact stabil. Vei fi mai încrezător și asta se va vedea în interacțiunile tale sociale.

Rac

Astăzi este o zi excelentă pentru a petrece timp cu prietenii și a discuta despre planurile tale viitoare, negocieri pentru colaborări și alte proiecte. Cu toate acestea, trebuie să fii atent la informațiile pe care le împărtășești cu cei din jur și cui le dezvălui. Deoarece poate fi mai bine să păstrezi unele detalii doar pentru tine. Există posibilitatea ca unii oameni să încerce să înducă nativii acestui semn în eroare în mod intenționat. Așa că ar trebui să analizezi cu atenție persoanele cu care te înconjoară.

Leu

Astăzi, pot apărea oportunități financiare importante, fie la locul de muncă, fie în domeniul tău de activitate, dar în afara programului de lucru. În unele cazuri, este posibil să fie vorba despre un alt domeniu cu care te ocupi în timpul liber și care îți aduce șanse suplimentare de câștig. Cu toate acestea, nu este recomandat să faci investiții în proiecte astăzi. Mai ales dacă nu le coordonezi personal. Există riscul apariției unor pierderi pe care nu le-ai anticipat și care reprezintă un risc pe care nu ți-l poți permite în perioada următoare.

Fecioară

Dispoziția ta este foarte bună astăzi și te numeri printre nativii zodiacului care vor vedea realizate planurile fără prea multe dificultăți. Cu toate acestea, starea ta de spirit poate fi afectată de relația cu șefii. Poate că și tu ai tendința de a fi neglijent din anumite puncte de vedere. Ceea ce poate atrage o reacție negativă din partea lor. Oricare ar fi situația, este evident că relația dintre voi nu este la cel mai bun nivel astăzi. Și există riscul ca lucrurile să se complice dacă nu încerci să fii tacticos și diplomat.

Balanță

Astăzi, vei avea un nivel ridicat de eficiență și, în plus, se vor ivi oportunități de a-ți suplimenta veniturile. Semn că vei fi recompensat pe măsură pentru eforturile depuse. Totuși, în a doua parte a zilei ar putea apărea probleme de comunicare cu colegii de muncă. Este recomandat să te ocupi de proiectele de echipă sau de sarcinile de grup în prima parte a zilei. Iar după-amiază să te concentrezi pe activitățile individuale, astfel încât să eviți rezultatele mai slabe în cazul în care nu poți ajunge la un compromis cu ceilalți. Prin urmare, este important să-ți organizezi prioritățile cu atenție.

Scorpion

Astăzi te afli într-o stare de spirit excelentă. Iar asta se reflectă în faptul că emani o energie pozitivă. Totuși, există riscul să te lași purtat de val în astfel de situații și să nu-ți dai seama când ar fi momentul să te oprești. După-amiază, există posibilitatea să cheltui mai mult decât ți-ai propus. Poate că îți dorești să-ți faci un mic cadou sau încerci să impresionezi pe cineva drag sau pe copii cu un dar. În ambele cazuri, trebuie să-ți impui o limită pentru a evita excesele.

Săgetător

Astrele dezvăluie o latură meditativă a personalității tale și o sensibilitate ușor crescută față de obișnuit. În principiu, acest lucru te ajută să înțelegi mai bine motivele pentru care simți anumite lucruri și ce îți transmit aceste reacții despre evenimentele din viața ta. Cu toate acestea, s-ar putea să întâmpini dificultăți în comunicarea cu unele persoane din familie. Deoarece ar putea avea tendința de a-ți spune lucruri care, în contextul actual, te deranjează mai mult decât de obicei. Dacă îți este greu să nu te lași afectat, încearcă să iei puțină distanță azi.

Capricorn

Astrele îți activează azi latura socială și dorința de a interacționa cu cei din jur. Așa că nu este de mirare că simți nevoia să ieși sau, cel puțin, să schimbi idei, impresii și experiențe cu cei din jurul tău. În cea de-a doua parte a zilei, Luna intră în casa familiei, aducând la suprafață subiecte delicate pentru tine și partenerul tău, precum și pentru ceilalți membri ai familiei. Cu alte cuvinte, veți fi confruntați cu teme de discuție care trebuie abordate cât mai curând posibil și care necesită să fiți deschiși unul față de celălalt. Și să găsiți o soluție de compromis care să fie parțial satisfăcătoare.

Vărsător

Astăzi te afli într-o stare de spirit bună și se poate observa că ești plin de energie. Dar există posibilitatea ca această bucurie să dispară când te confrunți cu anumite provocări în plan profesional. Planurile pe care le-ai făcut acasă în legătură cu proiectele de la serviciu s-ar putea să nu se potrivească cu realitatea pe care o găsești acolo. Unele sarcini de serviciu pot fi mai complicate decât te așteptai. Termenele-limită pot fi mai strânse, iar comunicarea cu anumite persoane poate fi dificilă. Poate ar trebui să încerci să te detașezi puțin.

Pești

Astrele te îndeamnă astăzi să îți conectezi latura sensibilă, poate chiar melancolică, și să simți nostalgia pentru evenimente și persoane care nu mai sunt prezent în viața ta sau care s-au schimbat mult în ultima perioadă. Cu toate acestea, după-amiază, această atmosferă înconjurătoare poate deveni o oarecare îndoială în ceea ce privește persoanele dragi și angajamentul lor față de relația voastră. Dacă ai îndoieli cu privire la buna-credință a partenerului de viață. Ar fi mai bine să ceri niște clarificări înainte ca lucrurile să escaladeze într-o ceartă sau în cuvinte pe care nu le poți retrage prea curând.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...