featured Horoscop știri

Calea astrelor 10 – 16 Iulie 2023

Berbec

Dacă aprecierea pe care o dorești vine mai greu sau depinde de un efort constant din partea ta, poți descoperi că există și alte metode de a-ți atinge scopurile. Fie în plan profesional, fie în plan relațional. Să te sfătuiești sau să accepți sfaturi de la o persoană potrivită poate aduce vindecare și conștientizare. În weekend, cu siguranță nu te vei plictisi. Luna Plină din Capricorn subliniază nevoia de a te pune în valoare, de a-ți dezvolta creativitatea, strategia, carisma personală sau viziunea în cel mai autentic mod posibil, chiar dacă există incompatibilități cu alte persoane. Prioritizează ceea ce iubești și pe cei care te iubesc!

Săptămâna aceasta, trebuie să acorzi mai multă atenție sănătății tale. Este important să te concentrezi asupra stresului și să încerci să reduci nivelul acestuia prin exerciții de respirație sau meditație. De asemenea, ar trebui să fii atent la alimentația ta și să încerci să consumi mai multe fructe și legume proaspete. Fii atent la semnele de oboseală și de epuizare și nu ezita să îți iei timp pentru a te odihni.

Taur

Dacă ceva nu funcționează cum dorești într-un parteneriat sau într-o relație contractuală, poți descoperi că o abordare diferită sau sprijinul unei persoane deosebite, cu experiență sau cunoștințe, poate aduce conștientizarea anumitor aspecte. În weekend, poți pregăti un drum sau o discuție neașteptată îți deschide noi orizonturi. Luna Plină din Capricorn scoate la iveală orice dezechilibru între obiectivele tale exterioare și nevoile tale interioare, în special în ceea ce privește muncă, familie sau planul emoțional. Poți dori mai multă libertate și spontaneitate, însă pentru asta va trebui să ai curajul să lupți pentru ceea ce contează pentru tine.

Săptămâna aceasta, ar trebui să fii atent la nivelul de energie și la modul în care îți îngrijești corpul. Asigură-te că ai suficient somn și că îți faci exercițiile regulate. Este important să ai grijă de sistemul tău digestiv, astfel încât să eviți mâncărurile grase și să îți iei timp să mesteci bine alimentele. Fii atent la semnele de tensiune arterială crescută și la nivelul stresului.

Gemeni

Trebuie să fii mereu atent la calitatea interacțiunilor tale, inclusiv la persoanele cu care comunici și modul în care o faci, pentru a te asigura că procesul de comunicare este clar și util. Atunci când mergi pe un anumit drum sau interacționezi cu o persoană care are mai multă cunoaștere sau experiență, poți înțelege mai profund anumite aspecte. Luna Plină din Capricorn din weekend poate aduce la lumină aspecte sensibile, care trebuie acceptate și vindecate dacă te simți pregătit, dar odată integrate, acestea pot aduce o stare de putere interioară. Cu cât ești mai flexibil, cu atât vei avea o viziune mai clară.

Săptămâna aceasta, ar trebui să te concentrezi asupra echilibrului minte-corp. Încearcă să îți dedici timp pentru a face activități care îți plac și care îți aduc plăcere, cum ar fi yoga sau plimbările în aer liber. Este important să ai grijă de nivelul de stres, deoarece poate afecta negativ sistemul tău imunitar. Fii atent la semnele de oboseală și la nivelul hidratării tale.

Rac

În ciuda dorinței de a forța unele lucruri sau de a te simți presat să reacționezi când alții îți impun lucruri, comunicarea ta devine un adevărat instrument magic. Pe măsură ce devii din ce în ce mai conștient de realitatea financiară sau de incompatibilitățile de valori și interese cu unele persoane de care te-ai bazat, unele aspecte încep să se clarifice. Poți să faci o călătorie sau să ai o discuție profundă cu cineva.

În weekend, te vei simți extrem de dinamic și inspirat, iar Luna plină în Capricorn te va ajuta să realizezi ce trebuie să transformi pentru a te simți eliberat emoțional sau financiar.

Leu

Nevoia ta de a pune lucrurile la punct în anumite situații trebuie gestionată cu înțelepciune, iar Mercur care iese din faza de „post-umbră” va aduce mai multă claritate eliminând confuzia de până acum. Poți simți o anumită presiune sau responsabilitate în problemele profesionale pe care te străduiești să le gestionezi cât mai eficient posibil. În același timp, modul în care te faci remarcat este amplificat, iar încrederea în propria valoare crește.

Luna plină în Capricorn din weekend va aduce la lumină orice parteneriat pe care nu-l consideri potrivit sau valoros pentru tine. Fii pregătit pentru revelații, deoarece pot fi extrem de prețioase.

Fecioară

Dacă ceva progresează mai încet decât îți dorești, necesitând mai multe resurse sau aprobări, devii totuși din ce în ce mai nerăbdător în anumite privințe. Dacă ai o latură creativă sau artistică, aceasta va fi evidențiată săptămâna aceasta sau poate ai planificată o călătorie mult dorită. În weekend, vei fi surprins de unele propuneri sau discuții neașteptate, care îți vor schimba planurile.

Luna Plină din Capricorn, de duminică, te va ajuta să evaluezi stadiul în care te afli într-un proiect anume și să te organizezi mai bine, în ciuda factorilor sau persoanelor care îți pun piedici. Continuă să ai încredere în ceea ce îți conferă direcție și valoare.

Balanță

Săptămâna aceasta se concentrează pe dezvoltarea ta personală și profesională. Este timpul să îți stabilești obiective clare și să lucrezi din greu pentru a le atinge. Poți avea ocazia să înveți lucruri noi sau să participi la activități care să îți dezvolte abilitățile și cunoștințele. Este important să fii perseverent și să nu renunți la visurile tale, chiar dacă întâmpini obstacole pe parcurs. De asemenea, este un moment bun să acorzi atenție sănătății tale și să îți faci timp pentru activități fizice.

În această săptămână, ai putea fi predispus la probleme digestive și de stomac. Asigură-te că îți menții o alimentație echilibrată și evită alimentele procesate și fast-food-ul. Încearcă să reduci nivelul de stres și să îți acorzi timp pentru activități care îți aduc bucurie și relaxare.

Scorpion

Săptămâna aceasta este un moment bun pentru a te concentra pe relațiile tale cu ceilalți. Poți avea ocazia să petreci timp cu familia și prietenii sau să îți faci noi cunoștințe. Este important să fii deschis și să îți arăți empatia și sensibilitatea în relațiile cu ceilalți. De asemenea, este un moment bun să te concentrezi pe dezvoltarea relației tale de cuplu și să îți faci timp pentru a petrece împreună cu partenerul tău. În ceea ce privește cariera ta, este important să îți păstrezi concentrarea și să fii perseverent în atingerea obiectivelor tale.

În această săptămână, este important să îți menții nivelul de energie prin activități care îți plac și care te ajută să te simți bine. Asigură-te că îți acorzi timp pentru odihnă și somn suficient, și încearcă să eviți supraîncărcarea cu sarcini și responsabilități. Fii atent la semnalele corpului tău și acționează în consecință.

Săgetător

Dorința ta de a experimenta mai multă stimulare fizică sau intelectuală, de a fi mai activ sau de a socializa va fi echilibrată de o atitudine mai serioasă care te îndeamnă să fii mai atent la tine însuți, la gândurile tale și la conversațiile cu anumite persoane. Veți deveni mai empatic și mai grijuliu cu cei dragi și veți arăta interes în aspecte legate de consiliere, vindecare, meditație sau spiritualitate.

Luna plină în Capricorn din weekend va aduce în prim plan dorința de a-ți aprofunda cunoștințele în domenii care contribuie la creșterea și dezvoltarea ta, chiar dacă există aspecte sensibile pe care trebuie să le abordezi.

Capricorn

Săptămâna aceasta, nativii dați vor fi mai concentrați asupra vieții lor sociale. Este posibil să primești invitații la evenimente și să petreci timp cu prietenii. În relațiile tale, este important să fii deschis și să îți exprimi sentimentele. Dacă ai probleme cu partenerul tău, ar trebui să încercați să discutați deschis pentru a găsi soluții.

Acești nativi ar trebui să acorde o atenție deosebită sănătății lor în acest an. Este important să faceți mișcare regulat și să aveți o alimentație echilibrată, deoarece există riscul de a câștiga în greutate. De asemenea, este posibil să aveți probleme de piele sau de păr, așa că acordați-le o atenție deosebită. Fiți atenți la stres și încercați să vă mențineți o stare de spirit pozitivă pentru a vă menține starea de sănătate.

Vărsător

Săptămâna aceasta, vor fi mai concentrați asupra vieții lor profesionale. Este posibil să primești o ofertă de muncă sau să te implici într-un proiect important. În relațiile tale, este important să fii deschis și să comunici cu partenerul tău. Dacă există probleme, ar trebui să încercați să găsiți soluții împreună. Este important să acordați atenție și nevoilor și dorințelor partenerului tău.

Pentru acești nativi, sănătatea va fi o preocupare importantă în acest an. Este posibil să aveți probleme digestive, așa că fiți atenți la alimentația voastră și încercați să evitați alimentele grase și grele. De asemenea, este important să faceți mișcare regulat și să aveți grijă de sistemul vostru imunitar. Evitați stresul și încercați să găsiți modalități de a vă menține starea de spirit pozitivă și echilibrată pentru a vă menține sănătatea mentală și fizică în bună stare.

Pești

Săptămâna aceasta, este timpul să te concentrezi pe comunicare și conexiuni sociale. Poți avea ocazia să întâlnești oameni noi și interesanți, care să te inspire și să te ajute să îți dezvolți afacerile. Este important să fii deschis și să îți arăți latura ta socială. Nu ezita să te implici în discuții și să împărtășești ideile tale. De asemenea, este un moment bun să te concentrezi pe relația ta de cuplu și să îți acorzi timp pentru a petrece împreună cu partenerul tău.

În această săptămână, ai putea fi predispus la stres și anxietate. Asigură-te că îți menții nivelul de energie prin alimentație sănătoasă și activitate fizică regulată. Încearcă să eviți consumul excesiv de cofeină și alcool și fii atent la starea ta de sănătate mentală și emoțională.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...