featured Horoscop știri

Ce zodii se feresc să spună ”te iubesc”

Taur

Nativii din Taur, nativii din Scorpion sau din zodia Fecioarei fac foarte rar declarații de dragoste sincere și foarte rar folosesc cuvintele ”Te iubesc!”. Cu toate acestea, în anumite situații deosebite, atunci când simt ei că nu mai au alte argumente, sunt capabili să rostească și cele două cuvinte miraculoase

Dar există două zodii de bărbați care nu vor spune absolut niciodată ”te iubesc” niciunei femei. Foarte rar vor folosi aceste cuvinte tandre pentru mamele lor sau pentru copiii lor, dar niciodată pentru soțiile sau iubitele lor. Și iată de ce!

Leu

Nativii din zodia Leului își arată dragostea prin tot felul de gesturi surprinzătoare și mai ales prin pasiunea lor înflăcărată, dar nu vor spune nicidată cuvintele ”te iubesc”. Sunt un pic vanitoși, iar dacă le oferă femeilor de care s-au îndrăgostit tot ce pot ei mai mult, consideră că este de ajuns, iar cuvintele sunt de prisos.

Pe de altă parte, nativii Lei se feresc de astfel de declarații de dragoste pentru a păstra misterul care îi înconjoară. Oricât de bine ai crede că îi cunoști, cu un Leu nu vei știi niciodată sigur dacă simte ceva pentru tine sau nu. Iar lor nu le place deloc să își dezvăluie sufletul.

Capricorn

Nu cere niciodată unui bărbat din Capricorn să spună ”Te iubesc”! S-ar putea să se enerveze, dacă insiști! Nativii din Capricorn sunt mereu în topul zodiilor care nu își arată sentimentele, decât atunci când trec prin situații critice.

Capricornii nu ar spune ”te iubesc” nici părinților, nici copiilor, cu atât mai puțin partenerelor de viață. Cu toate acestea, sunt capabili de sentimente profunde și unii dintre ei iubesc o singură dată în toată viața lor.

La prima vedere sunt severi, pretențioși, reci, rareori folosesc cuvintele pentru a arăta ce simt, în schimb fac o mulțime de lucruri frumoase pentru iubitele sau soțiile lor.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...