featured Horoscop știri

5 zodii care rezolvă rapid fiecare conflict

Taurul folosește bani și influență

Confortul și liniștea sunt foarte importante pentru zodia Taurului, astfel că nativii acestui semn rezvolvă rapid orice situație tensionată. Ei vor încerca să evite conflictele și mai ales persoanele care le generează. Dar, dacă nu au încotro, îi tratează cu indiferență până la un punct.

Când situația devine prea complicată, iar conflictele riscă să evolueze, Taurii își folosesc banii și influența. Taurul este convins că, dacă ai suficienți bani, poți rezolva orice. Nativul Taur nu răspunde agresiv nimănui, dar dacă este împins la limită își folosește toate armele pentru a-l dărâma pe cel care l-a provocat.

Gemenii folosesc argumente raționale

Gemenii, la fel ca nativii Tauri, preferă să ocolească situațiile complicate, oamenii dificili și conflictele. Gemenii sunt influențați de Mercur, care este zeul negocierii și al comunicării. Pentru Gemeni, orice situație dificilă poate fi rezolvată prin discuții și mai ales prin argumente raționale, prin dovezi concrete.

Nativul Gemeni nu pierde vremea cu oameni care se iau la ceartă, pentru că el are mereu alte lucruri mai bune de făcut. Iar când te cerți, nu ai cum să rezolvi nimic. Nativul Gemeni va răspunde scurt și sarcastic celor puși pe harță și își va vedea de treburile lui.

Balanța folosește dreptatea și adevărul

Balanțele evită și ele cât pot de mult conflictele, deoarece situațiile tensionate și certurile le dezechilibrează. Iar Balanța este un semn al echilibrului. Ea va reuși să găsească întotdeauna o cale prin care va echilibra lucrurile și prin care va face dreptate.

Balanța nu este interesată să câștige personal ceva, ci să afle adevărul și să ajute persoanele care au fost nedreptățite. Balanța se va implica în conflicte de partea celor slabi numai pentru a face dreptate, altfel le va ocoli.

Capricornul folosește logica și rațiunea

Nativul Capricorn nu se implică în situații conflictuale și nu are nimic de împărțit cu nimeni, decât dacă îi sunt lezate interesele materiale și financiare. Iar dacă cineva încearcă să profite de ceea ce îi revine Capricornului, acesta va folosi orice mijloace pentru a ieși în câștig.

Capricornul va apela în primul rând la argumente logice, raționale și de bun simț, apoi va apela la poliție, avocați și judecători. El va rezolva orice conflict astfel încât cel care l-a provocat să piardă cât mai mult.

Vărsătorul folosește indiferența și sarcasmul

Evită să atragi vreodată un Vărsător în conflicte! Nu te vei alege decât cu indiferența lui sau, mai rău, cu dispreț. Conflictele sunt ceva inutil pentru Vărsător. Acest nativ nu își pierde timpul cu așa ceva, decât dacă este atacat direct și trebuie să răspundă.

Vărsătorul are un soi de indiferență și detașare egoistă față de multe lucruri în viață, drept pentru care el nu se va lupta niciodată pentru bani, avantaje materiale sau cine știe ce beneficii de moment. El nu va intra în conflicte pentru scopuri efemere!

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...