featured Horoscop știri

HOROSCOP – Sfatul zilei 29 Iulie

Berbec

Berbecii se feresc de probleme în această zi și reușesc să construiască o relație sau colaborare frumoasă cu cineva. Își controlează foarte bine emoțiile și cuvintele. Din acest motiv, au succes în afaceri sau în treburi legate de bani. De asemenea, au mai multe ocazii în care își pot demonstra cunoștințele într-un anumit domeniu.

Taur

Taurii au parte de o zi nebună, pentru că apar tot felul de oameni ciudați și trec prin mai multe provocări la locul de muncă. De asemenea, își pot cumpăra ceva extrem de util, ceva ce tot amâna, din cauza faptului că nu aveau suficienți bani. În a doua parte a zilei, plec într-o vizită sau se plimbă prin locuri frumoase cu niște prieteni.

Gemeni

Gemenii au parte de o zi frumoasă și plină de momente amuzante alături de cei dragi. Astrologii scot în evidență că este o zi potrivită pentru a începe ceva nou sau chiar a experimenta cu propria înfățișare. În a doua parte a zilei, Gemenii sunt invitați la o petrecere. Pot cunoaște oameni noi, care îi arată o altă lume.

Rac

Astrologii spun că în această zi, Universul îi va recompensa eforturile. Poziția planetelor mai arată că zodia Rac amână foarte multe lucruri pentru care nu au tragere de inimă și trebuie să le facă mai mult din obligație. Acest nativ nu mai vrea să respecte unele reguli, care sunt impuse doar ca să nu iasă din tipare. În această zi, vor observa foarte repede rezultatele acțiunilor sale.

Leu

Leii observă ceva interesant la o persoană și încearcă să descopere secretul ei. Este o zi în care acest nativ discută foarte mult și dezvăluie detalii din viața lor personală. Se simt mai bine, pentru că nu sunt stresați de probleme și de responsabilități. Finalul zilei este deosebit, întrucât pot afla că deține un talent sau o abilitate ascunsă.

Fecioară

Fecioarele au o zi deosebită la job sau la studii, întrucât au parte de atenție și admirație din partea celor din jur. Își îndeplinesc sarcinile foarte repede și sunt atenți la detalii. De asemenea, pot cunoaște un om special în cadrul unui eveniment sau întâlnire oficială. Nu este exclus că poate simpatiza pe cineva și chiar simte că dragostea este foarte aproape de ei.

Balanță

Poziția planetelor arată că zodia Balanță poate scăpa de unele probleme financiare și acest lucru se datorează faptului că primesc un ajutor major. În a doua jumătate a zilei, acest nativ își mărturisește adevăratele sentimente și încearcă să construiască o relație cât mai sănătoasă cu o persoană. Nu este exclus că va auzi și multe replici dure în această zi.

Scorpion

Scorpionii sunt salvați de propriul simț al umorului, pentru că în cele mai complicate situații găsesc o glumă ca să dezghețe atmosfera. Stelele mai arată că cariera și viața de familie continuă să fie și astăzi două din cele mai solicitante sectoare de viață. La job, au multe treburi urgente de care trebuie să se ocupe în timp cât mai scurt. Iar acasă apar alte chestiuni care vă solicită atenția și capacitatea de a fi empatic.

Săgetător

Săgetătorii simt nevoia de a ieși din rutină și se implică în mai multe proiecte sau inițiative interesante. Stelele arată că au ocazia de a-și arăta talentele și a ieși în evidență cu niște vorbe spuse la timpul potrivit. De asemenea, unele gesturi pot fi interpretate greșit de unii oameni și Săgetătorii vor fi nevoiți să dea mai multe explicații.

Capricorn

Capricornii în această zi, găsesc o oportunitate interesantă de a se dezvolta într-un nou domeniu, care în prezent are mari șanse să devină ceva viral. De asemenea, lumea este atrasă de energia zodiei Capricorn, care vine cu ceva nou și unic. Finalul zilei, îi aduce noi locuri și persoane speciale. Fără îndoială, o să memoreze această zi.

Vărsător

Vărsătorii sunt capricioși în această zi și pot afecta liniștea familiei în mod brusc și pe nepusă masă. Acest nativ nu se simte în siguranță și are nevoie de susținerea oamenilor din jur pentru a-și restabili echilibrul emoțional. În a doua jumătate a zilei, o discuție cu o persoană calmează zodia Vărsător și începe să-și dea seama care sunt pașii pe care urmează să-i facă.

Pești

Astrele menționează că în această zi se manifestă unele tensiuni între zodia Pești și unii interlocutori. Cel mai probabil din cauza faptului că nu au reușit să ajungeți la un compromis sau concluzie în raport cu un subiect sensibil. În a doua parte a zilei, Peștii sunt mai îndrăzneți și nu permit ca unele persoane să vorbească urât cu ei.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...