Horoscop știri

Calea astrelor 27 Februarie-5 Martie 2023

Berbec

Berbecii au parte de o săptămână grozavă, mai ales la locul de muncă sau în cadrul unui proiect. Acest nativ vine cu idei noi și propunerile lor ajută la evaluarea unei inițiative. La început de săptămână poate face cunoștință cu o persoană, care îi trezește niște sentimente, uitate de ceva timp. Stelele arată că este o perioadă benefică pentru a pune bazele unei noi relații.

Astrele arată că medical, zodia Berbec nu va fi într-o formă excelentă, deoarece există tendința scăderii imunității. Prin urmare, au nevoie de atenție suplimentară la alimentație.

Taur

Astrologii spun că Taurii au parte de o săptămână grozavă, fiindcă cunosc oameni noi și reușesc să-și facă și prieteni. În a doua jumătate a săptămânii, crește productivitatea și acest nativ poate face niște pași importanți pentru a-și îndeplini un vis. Stelele arată că Taurii se simt fresh, fiindcă nimic nu-i deranjează și în capul lor sunt doar gânduri pozitive.

Zodia Taur nu se confruntă cu probleme serioase legate de sănătate, dar poate avea dureri de cap și poate să-i doară foarte mult picioarele la final de zi.

Gemeni

Poziția planetelor arată că Gemenii își arată creativitatea în această zi, mai ales în domeniile unde știu ce trebuie de făcut. Chiar dacă apar niște obstacole și oameni răutăcioși în această perioadă, Gemenii nu pierd energie pe lucruri atât de mărunte. De asemenea, pot învăța câteva lucruri noi, în special legate de bani și gestionarea bugetului.

Astrele arată că sănătatea zodiei Gemeni este pe primul loc în această perioadă și organismul lor este foarte bine pregătit pentru a rezista la orice boală. Dar pot fi vulnerabili la infecții sau răniri. Noroc că ele sunt trecătoare!

Rac

Racii au multe cheltuieli în această săptămână, pentru că apar tot felul de evenimente și necesități legate de familie. Conjuncția planetelor arată că acest nativ nu așteaptă ca cineva să le spună ce să facă, dar singur își dă seama când trebuie să acționeze și pe ce să se bazeze. Astrologii scot în evidență că Racii sunt mult mai rapizi și reușesc să facă și lucruri pe care nu le-au planificat.

La capitolul sănătate, zodia Rac se poate trezi cu niște probleme mai vechi, deoarece a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrologii sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Leu

Leii sunt motivați să lucreze mai mult, întrucât văd clar pentru ce trebuie să lupte. Astrologii spun că este o săptămână norocoasă pe plan profesional, în special dacă vor să facă câteva schimbări. La capitolul dragoste totul merge și mai bine, fiindcă Leii înțeleg ce trebuie să facă și când să acționeze. Finalul săptămânii este cu adevărat spectaculos, mai ales pentru cei care sunt gata să experimenteze.

Astrele sfătuiesc ca în această perioadă, zodia Leu trebuie să aibă grijă de starea emoțională și să nu își permită să cadă într-o extremă. Organismul poate lupta mai intens cu o afecțiune.

Fecioară

Fecioarele pot începe o nouă etapă din viață și se bucură că la timpul potrivit au acționat cum trebuie. Conjuncția planetelor arată că este o săptămână stresantă la locul de muncă, dar destul de productivă din punct de vedere financiar. În a doua parte a săptămânii, nativii Fecioară pot afla că sunt mai multe oferte de care se pot folosi și încearcă să fie cât mai rapid ca să ocupe cele mai bune locuri.

Astrele arată că în această perioadă, zodia Fecioară se simte foarte bine, chiar dacă sunt zile în care obosesc foarte mult. Au un organism puternic și rezistent.

Balanță

Nativii Balanță sunt mai șmecheri și schimbă regulile în favoarea lor. Este o perioadă în care Balanțele trec prin schimbări interioare și acest lucru le permite să obțină mai multe beneficii. Astrologii spun că acest nativ găsește cheia succesului vorbind cu oameni cu o mai mare experiență într-un domeniu. În a doua jumătate a săptămânii, îi așteaptă multă muncă, dar și momente frumoase.

Astrologii sfătuiesc ca zodia Balanță să își controleze emoțiile, întrucât își pot afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Scorpion

În prima parte a săptămânii, Scorpionii sunt plini de idei și fac tot posibil ca să le aducă și în realitate. Acest nativ nu se ferește de muncă și când trebuie să obțină un rezultat, depune tot efortul și interesul. Conjuncția planetelor arată că în a doua jumătate a săptămânii, preocupările legate de casă îi domină mintea acestui nativ. S-ar putea să fie tentat să cheltuie mai mult pentru renovări și redecorare.

Zodia Scorpion trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Săgetător

Săgetătorii culeg roadele muncii sale în această săptămână și se mândresc cu faptul că sunt puternici și nu renunță chiar dacă le este greu. Sunt admirați pentru rezistența, curajul și atenția de care dau dovadă atunci când lucrează la ceva. Poziția planetelor arată că în a doua parte a săptămânii, îi așteaptă o surpriză și se pot juca cu focul.

În această săptămână, zodia Săgetător va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa mod, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Capricorn

Capricornii sunt protejați de toate relele în această săptămână și pot evita multe situații neplăcute. Chiar ei pot observa că acolo unde nu sunt se petrece o nebunie sau apar probleme neplanificate. Astrele spun că acest nativ planifica o întâlnire sau un eveniment care îi poate aduce câteva beneficii. Nu este exclus că pot apela la metode mai vechi pentru a obține un rezultat.

În această perioadă, zodia Capricorn se simte foarte bine și corpul lor este mai rezistent la tot felul de viruși sau boli.

Vărsător

În această perioadă, Vărsătorii se descurcă foarte bine cu problemele care apar, în special pe plan financiar. Găsesc soluții și nu își pierd optimismul. Nu este exclus că la locul de muncă apar propuneri noi, care îi fac să renunțe la niște proiecte. Stelele arată că mintea zodiei Vărsător în a doua jumătate a săptămânii este concentrată pe dragoste. Acest nativ dacă se simte în siguranță în viața amoroasă, atunci se poate descurca cu totul în viață.

Astrele arată că în această perioadă, zodia Vărsător nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea dureri de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Pești

Peștii fac progrese uimitoare în privința unui proiect sau a unui lucru la care lucrează de ceva timp. Este o săptămână în care mulți oameni vor observa că acest nativ nu pierde timpul în zadar, dar muncește și analizează mai multe variante. De asemenea, zodia Pești va fi mai atentă cu cine colaborează, fiindcă nu vrea să repete o situație neplăcută din trecut.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Pești, dar este foarte important să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...