featured Horoscop știri

Horoscop intim – Ce personalitate ai în pat şi cu ce zodii te potriveşti în intimitate?

Berbec

Impulsiv şi dominant, acestui nativ îi place să preia iniţiativa când e vorba despre sex. Motto-ul lui este “oriunde, oricând” şi nu se dă în vânt după preludiu sau alte detalii romantice. Nerăbdător, primar şi destul de uşor de plictisit, Berbecul apreciază când partenerul încearcă ceva nou, iar asta poate avea de-a face şi cu locul unde se desfăşoară acţiunea: în bucătărie, în maşină, în aer liber.

Taur

Vorbim de un nativ senzual şi romantic, pentru care preludiul are cu siguranţă legătură cu mâncarea bună. Preferinţa lui pentru detalii romantice face ca acest nativ să simtă plăcerea mai ales dacă este atrenat într-o relaţie serioasă. Taurul este aşezat şi are nevoie de timp pentru a descoperi poziţia şi atmosfera favorite, iar partenerul lui se va bucura de multă atenţie în pat.

Gemeni

Şi în pat, acest nativ are două feţe. Îi place să fie când dominant, când submisiv şi este adeptul… comunicării în timpul sexului, folosind un limbaj excitant, ba chiar porcos, dacă partenerul este de acord. În plus, acest nativ este rapid şi gata oricând de joacă, chiar dacă, de multe ori, actul sexual aduce mai mult cu un sport, pentru el.

Rac

Ca în tot ce are de-a face cu existenţa lui, acestui nativ îi place să le facă pe plac celor dragi. Cu atât mai mult în pat, acolo unde se dăruieşte şi se implică cu toată fiinţa lui, în special emoţional. Racul pretinde, la rândul lui, atenţie şi dragoste şi preferă un partener dominant, dar deopotrivă afectuos.

Leu

Acestui nativ îi place puterea şi trebuie să fie el cel dominant. Puternic, energetic, dar şi afectuos, Leului îi place să dea tonul în pat şi adoră jocurile în care partenerul este… supus sexual. Adevărat rege al zodiacului, acest nativ are o reputaţie fantastică şi în pat. În plus, îi place să-i fie lăudate performanţele.

Fecioară

Pentru a simţi o plăcere reală, acest nativ are nevoie să creeze o conexiune minte-trup cu partenerul. Fecioara este extrem de senzitivă, iar mintea ei, pe măsură de perceptivă. Critic şi perfecţionist, acest nativ preferă să ducă sexul la un nivel superior, studiind tehnicile seuxale din Kama Sutra pentru o plăcere… ca la carte.

Balanţă

Personalitatea în materie de sex a acestui nativ este diferită de cea afişată în public. Dacă este dominant în exterior, va fi supus în dormitor şi invers. În plus, Balanţa se dă în vând după jocurile sexuale, intrând uşor în rolul asistentei sexy sau al poliţistului sever, după caz. Asta nu înseamnă că acest nativ nu apreciază şi atmosfera clasică, romantică.

Scorpion

Cea mai sexy zodie iubeşte puterea la fel de mult precum sexul. Pentru el, o combinaţie a celor două ar fi ceva ideal. Fanteziile sexuale îi ghidează şi viaţa sexuală, Scorpionul adorând joculeţele ce implică cătuşe, bice şi alte jucării folosite în scopul plăcerii ambilor parteneri. Pentru el, echilibrul este foarte important: să ofere, dar şi să primească.

Săgetător

Acestui nativ îi plac lucrurile fine, iar sexul trebuie să fie mixat cu o lenjerie de calitate, lumânări parfumate şi scumpe şi orice îl face să se simtă bogat şi răsfăţat. Iubitor al naturii, acest nativ este excitat de gândul de a face sex în aer liber, în timpul unei excursii cu cortul sau pe o plajă pustie. În public, dar fără public, cum ar veni.

Capricorn

Ar putea fi un şef excelent în viaţa profesională, trăsătură pe care o demonstrează şi în pat, unde este un adevărat control freak. Cu toate că îi place ca sexul să se desfăşoare după cum cântă el, acest nativ are şi o parte plăcută pentru partener: are o latură sălbatică deosebit de excitantă, care apare mai ales în intimitate.

Vărsător

Curios din fire, acest nativ este extrem de aventuros şi în intimitate. Se dă în vânt după jucării, lenjerie comestibilă, una mică în public şi orice este ieşit din comun în materie de sex. Dacă ai un partener Vărsător, mărturiseşte-i cele mai intime fantezii ale tale: este foarte posibil să le pună în aplicare!

Peşti

Acest nativ plin de imaginaţie se foloseşte de această calitate şi în dormitor. Adoră tot ceea ce vine la pachet cu actul sexual: muzica şi lumina potrivite, lenjeria fină şi, de ce nu, costumele care să se potrivească cu fantezia lui. Pentru acest nativ, sexul este ca o artă şi necesită răbdare şi mângăieri… talentate. Rezultatul merită întotdeauna aşteptarea.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...