Horoscop știri

Calea astrelor 20-26 Iunie 2022

Berbec

Berbecii au parte de o perioadă destul de complicată, pentru că apar mai multe lucruri care nu au fost planificate. Astrele mai observă că acest nativ are o dispoziție care se schimbă la fiecare oră. Din acest motiv, pot trece și prin câteva certuri cu partenerul de viață sau cu familia. Stelele mai arată că la final de săptămână, spiritele se calmează și Berbecii își găsesc liniștea sufletească.

În această perioadă, sănătatea Berbecilor nu are de suferit. Dar trebuie să fie foarte atenți la alimentele pe care le consumă și cantitatea lor. Nu exagerați, deoarece vă puteți trezi cu dureri de burtă.

Taur

Este o perioadă în care Taurii vor descoperi foarte multe detalii, secrete, probleme financiare, infidelități, obiceiuri bolnăvicioase ale partenerului sau ale unor prieteni. Astrologii spun că în această săptămână, Taurii vor deveni mai puternici și independenți. De asemenea, la final de săptămână, Taurii pot ajuta niște oameni apropiați și se pot interesa de prețurile unor lucruri destul de scumpe.

Astrele menționează că în această perioadă, Taurii nu vor avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire, sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Gemeni

Gemenii iau decizii importante pe plan personal în această perioadă și vor acționa așa cum le dictează inima. În prima parte a săptămânii, acest nativ poate lua o decizie complicată, dar necesară pentru familia lor. De asemenea, la serviciu, Gemenii se pot confrunta cu câteva probleme, fiindcă șefii sau unii colegi au pretenții mai mari, decât în mod normal.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Gemeni, dar stelele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, fiindcă lucrurile se pot schimba radical.

Rac

Racii încep această săptămână cu multă muncă și emoții pozitive. Superiorii îi pot menționa sau îi pot evidenția la locul de muncă și acest nativ poate avea șanse să își îmbunătățească reputația. Iar în a doua jumătate a săptămânii, Racii se relaxează și se bucură de timpul liber pe care îl au la dispoziție. Nu este exclus că pot pleca într-o scurtă călătorie sau vizită.

Astrele spun că acest nativ trec printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament.

Leu

Leii sunt plini de energie în această perioadă și pot face lucruri minunate. În prima parte a săptămânii, acest nativ poate cunoaște oameni frumoși, care sunt gata să-i ajute. Iar în a doua jumătate a săptămânii, Leii sunt foarte hotărâți și vor să primească un răspuns rapid de la o persoană, fiindcă nu mai pot aștepta. De asemenea, pot primi vești despre o comandă sau un eveniment.

Astrele arată că Leii nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr și grăsimi consumat zilnic!

Fecioară

Fecioarele își pot face griji în prima jumătate a săptămânii, pentru niște oameni apropiați, care riscă foarte mult pentru a obține ceva. Stelele mai arată că acest nativ primește o propunere foarte bună legată de un job sau de o muncă pe care o poate face pe lângă activitatea lor de bază. De asemenea, se vor preocupa mai mult de casă și de problemele legate de familie.

Astrele menționează că zodia Fecioară la capitolul sănătate, s-ar putea să apară câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă.

Balanță

Stelele arată că în această săptămână, Balanțele pot lua o decizie în ultimul moment și acest lucru îi transformă în niște oameni extrem de interesanți și spontani în fața unor persoane. La mijloc de săptămână pot primi câteva cadouri, care au o semnificație deosebită și un subînțeles. Poziția planetelor mai arată că la final de săptămână își fac planuri mărețe pentru viitorul lor, acestea pot fi legate atât de familie, cât și de cariera lor.

Astrologii scot în evidență că sunt niște șanse ca Balanțele să treacă printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Scorpion

Scorpionii se pot confrunta cu probleme din trecut, care apar în prezent foarte spontan. Cu toate că trec prin situații neplăcute, Scorpionii au suficient curaj, ambiție și autoritate ca să își protejeze propriile idei. La mijloc de săptămână, acest nativ cere niște drepturi care consideră că li se cuvin. Iar la final de săptămână, pot avea parte de niște surprize legate de viața lor personală.

Astrele recomandă ca în această perioadă, Scorpionii să nu exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă de ce mâncați și în ce cantități mâncați!

Săgetător

La început de săptămână, Săgetătorii se pot confrunta cu probleme din trecut și pot pierde timpul cu niște oameni care nu sunt suficient de înțelepți ca să înțeleagă o situație problematică. Cu toate că, acest nativ se află într-o perioadă stresantă, are suficientă inițiativă ca să înceapă totul din nou. De asemenea, în a doua jumătate a zilei, pot pleca într-o călătorie sau vizită legată de job, care îi permite să cunoască oameni noi și să se odihnească de la rutină.

În această săptămână, Săgetătorii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, fiindcă bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Capricorn

Capricornii pun întrebări incomode și pot avea adevărate revelații, fiindcă înțeleg sensul unor evenimente sau comportamente. Iar în a doua jumătate a săptămânii, își pot schimba principiile legate de viața lor personală și pot renunța la prejudecăți sau doctrine învechite. De asemenea, Capricornii se pot implica în niște activități, care în viitor îi pot aduce bani în plus.

Capricornii au parte de o sănătate de fier în această perioadă și sunt rezistenți la diferite boli. Cu toate acestea, astrologii recomand ca zodia Capricorni să își ajute organismul și să mănânce mai multe fructe și legume pentru a-și ajuta imunitatea.

Vărsător

Este o perioadă foarte bună pentru zodia Vărsător, care se simte fericită și împlinită. În prima parte a săptămânii, pot duce până la capăt un proiect sau un lucru, la care lucrează de ceva timp. Astrele mai arată că o persoană importantă pentru acest nativ o să-i ajute să depășească starea de nesiguranță. Astrologii mai spun că în această perioadă, Vărsătorii întreprind acțiuni dictate de ceea ce simt.

Vărsătorii trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această perioadă, șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Pești

Peștii în această săptămână sunt extrem de atenți, în special cu banii și acest lucru îi permite să-și schimbe situația financiară. De asemenea, în fața lor apar oamenii influenți, care dețin informațiile și resursele corecte pentru ai ajuta. În a doua parte a săptămânii, Peștii vor fi puși în situația în care vor fi nevoiți să renunțe la un lucru sau persoană importantă pentru a primi ceva ce își doresc de mult timp.

Poziția planetelor arată că această perioadă trece destul de liniștit pentru zodia Pești la capitolul sănătatea. Dar pot interveni mici dureri de burtă sau de dinți. Nu evitați aceste semne.

 

 

Sursă foto -pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...