Horoscop știri

Calea astrelor 16 – 22 ianuarie 2023

Berbec

Astrologii menționează că în viața zodiei Berbec apar noi interese la orizont și chiar oameni care îi pot ajuta în începuturile lor. Poziția planetelor arată că au noroc pe plan profesional și că multe lucruri vin de la sine. În a doua parte a săptămânii, Berbecii opresc evoluția unui proiect sau relații pentru a avea mai mult timp să se ocupe de un nou hobby. De asemenea, au parte de flexibilitate și noi condiții de trai.

Astrele sfătuiesc ca în această perioadă, zodia Berbec nu trebuie să exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă ce mâncați și în ce cantități o consumați!

Taur

Taurii scot la iveală latura lor sensibilă și în multe momente pot reacționa extrem de neașteptat. Acest nativ are o inimă mare și demonstrează în această perioadă că este capabil nu doar să ofere sfaturi, dar și să ajute cu acțiuni. În a doua jumătate a zilei, acest nativ este motivat să înceapă o nouă activitate legată de un domeniu preferat.

Astrele arată că în această perioadă, zodia Taur se simte foarte bine, chiar dacă sunt zile în care obosesc foarte mult. Au un organism puternic și rezistent.

Gemeni

Gemenii pot fi surprinși atunci când vor afla despre ce oamenii îi discută și unele bârfe îi pot șoca. Astrologii scot în evidență că acest nativ este mai echilibrat și nu se grăbește să spună unele lucruri. Viața le-a demonstrat că râde cel mai bine care râde la urmă. Nu se știe niciodată ce îți poate pregătit soarta. În a doua parte a săptămânii, Gemenii își arăt adevăratele posibilități și nu le este milă de nimeni.

Astrele recomandă ca zodia Gemeni să își controleze emoțiile, întrucât își pot afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Rac

Racii se pot bucura de o călătorie frumoasă în această perioadă și se simt liberi ca niciodată. Evenimentele și situațiile plăcute din jurul lor, îi fac să nu piardă motivația și încrederea că totul se poate schimba. Astrele menționează că este o săptămână grozavă pentru a ieși cu prietenii. Poziția planetelor arată că sectorul comunicării este foarte bine conturat și prin intermediul discuțiilor pot rezolva multe probleme.

Zodia Rac trebuie să devină mai atentă la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, pentru că în această săptămână, șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Leu

Poziția planetelor arată că Leii gândesc diferit în această perioadă și fac unele alegeri destul de neașteptate pentru cei din jur. Astrologii spun că acest nativ preferă să riște, decât veșnic să se bucure de ce are și să nu mai evolueze. Leii sunt destul de periculoși, în special în a doua parte a săptămânii, când fac orice ca să obțină ce își doresc. Cei din jur mai bine să le dea la o parte.

În această săptămână, zodia Leu va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa fel, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Fecioară

Astrologii spun că aceste zile pot fi extrem de interesante pentru zodia Fecioară și ar trebui să se aștepte la întâlniri neobișnuite sau la oameni deosebiți. Stelele arată că afecțiunea, dragostea, impresiile vii și stările emoționale pot încărca această perioadă. De asemenea, în a doua jumătate a săptămânii, Fecioarele acționează spontan în legătură cu o decizie importantă.

În această săptămână, zodia Fecioară va fi nevoită să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oameni. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.

Balanță

Balanțele nu se mai ascund și scot la iveală un secret sau o relație. Este o săptămână mai complicată pentru acest nativ, deoarece lucrează mai mult și primește însărcinări mai speciale. De asemenea, pe plan sentimental se pot întâmpla tot felul de situații, care îi fac să privească o anumită probleme din mai multe unghiuri. În a doua parte a săptămânii, s-ar putea ca Balanțele să viziteze un loc frumos.

Conjuncția planetelor arată că în această perioadă, zodia Berbec nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Scorpion

Pentru zodia Scorpion începe o perioadă favorabilă pe plan sentimental. Aceștia vor înțelege ce trebuie să facă și pe ce lucruri este mai bine să își concentreze atenția. Profită din plin de prezența unui om în viața lor și este destul de sincer atunci când vine vorba de dorințele personale. Poziția planetelor arată că finalul săptămânii, îi poate aduce surprize pe plan financiar, în mai ales dacă în trecut au investit în ceva valoros.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Scorpion, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

Săgetător

În această perioadă, Săgetătorii lucrează la imaginea lor și nu permit ca cineva să inventeze tot felul de bârfe despre ei. Sunt atenți cu cine vorbesc și ce subiecte abordează în această săptămână, fiindcă nu vor ca niște detalii să iasă la suprafață într-un timp nepotrivit. Astrologii spun că Săgetătorii sunt extrem de ocupați și la locul de muncă vor apărea însărcinări suplimentare. Cu toate acestea, au o limită și nu permit ca cineva să se folosească de ei.

Astrele arată că medical, zodia Săgetător nu va fi într-o formă excelentă, întrucât există tendința scăderii imunității. Prin urmare, au nevoie de atenție suplimentară.

Capricorn

Astrologii menționează că Capricornii lucrează la imaginea lor și fac tot felul de activități care îi pot scoate în evidență ca un om responsabil și plin de idei. Stelele arată că pentru această perioadă, Capricornii și-au propus ceva important și lucrează din greu pentru a se încadra într-un timp stabilit. De asemenea, este posibil să se îndrăgostească într-un om, care la prima vedere e opusul lor.

Zodia Capricorn nu se confruntă cu probleme serioase legate de sănătate, dar poate avea dureri de cap și poate să-i doară foarte mult picioarele la final de zi.

Vărsător

Vărsătorii au posibilitatea să călătorească în această perioadă și văd mai multe locuri și oamenii speciali. Se simt foarte bine alături de niște persoane, care îi motivează să iasă din zona de confort și să facă lucruri mărețe. În a doua jumătate a săptămânii, o noutate îi dă toate planurile peste cap, dar acest nativ nu se grăbește să renunțe la câteva lucruri și lucrează dublu pentru a reuși să îndeplinească niște condiții.

Conjuncția astrelor arată că zodia Vărsător la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă.

Pești

Peștii intră într-o perioadă profitabilă financiar, chiar dacă săptămână poate începe cu tot felul de certuri. Ulterior lucrurile se liniștesc și dragostea câștigă. Astrele menționează că acest nativ va fi preocupat de înfățișarea lor și își pot îmbunătăți câteva lucruri la ei. În a doua jumătate a săptămânii, Peștii își schimbă atitudinea față de unele cheltuieli și reușesc să economisească foarte mult.

La capitolul sănătate, zodia Pești se poate trezi cu niște probleme mai vechi, întrucât a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...