featured Horoscop știri

Horoscopul zilei – 11 Iulie 2023

Berbec

Astăzi, Luna pătrunde în sfera subconștientului din horoscopul tău general. Ceea ce ar putea provoca o surpriză la începutul săptămânii în ceea ce privește gândurile tale, poți fi surprins într-o stare meditativă. S-ar putea ca mintea ta să se întoarcă către trecut, către situații și persoane care au jucat un rol mai mare sau mai mic în prezent. Deși, starea ta de spirit este relativ bună, probabil nu te simți complet în largul tău. Totuși, ai nevoie de astfel de zile pentru a te odihni mental și pentru a-ți refăcerea emoțională. Dar și pentru a fi atent la mesajele trimise de vocea interioară și la intuiție.

Taur

Luna intră astăzi în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup din horoscopul tău solar. Așa că nu este de mirare că, la începutul săptămânii, te gândești la viitor, la obiectivele pe care le urmărești în acest moment și la persoanele cu care ai început să îți croiești drumul către ele. Acesta este un moment potrivit pentru discuții despre strategii și idei de materializare a unor viziuni pe care le împărtășiți. Prietenii tăi sunt alături de tine, fie ca membri ai unei echipe de proiect, fie oferindu-ți sfaturi sau sprijin material în momentele dificile.

Gemeni

Cu Luna în casa carierei la începutul săptămânii, te motivezi să demonstrezi un nivel ridicat de performanță chiar de luni. Ai obiective clare pe termen scurt și lung și, pentru a ajunge acolo unde îți dorești, este important să depui efort în această perioadă. Șefii te apreciază și chiar te promovează, te ajută să te faci remarcat și să obții vizibilitatea pe care o dorești. Prin urmare, este important să depui efort, să fii diplomat și profesionist în zilele care urmează. Ai șansa de a obține rezultate impresionante în curând.

Rac

Astăzi, Mercur revine la mișcarea directă prin casa muncii și sănătății din horoscopul tău general. Vei observa o mai bună gestionare a timpului și un echilibru între munca depusă și timpul acordat ție însuți. Dacă ai avut probleme de sănătate recent, acestea se vor ameliora. Mai ales dacă ai acordat atenția necesară și ai consultat un specialist medical. Vei comunica mai ușor cu colegii de muncă, chiar și cu cei cu care nu ai multe în comun în ceea ce privește personalitatea sau etica profesională.

Leu

Cu Mercur revenind în mersul direct prin casa iubirii și copiilor. Vei observa că comunicarea cu aceștia devine mai ușoară și veți descoperi lucruri în comun la care nici nu te-ai fi gândit. Acum este o oportunitate excelentă să planificați vacanța. Să creați un program de concediu care să se potrivească intereselor fiecăruia. Dacă ești singur, dar ai întâlnit recent pe cineva și nu ai avut curajul să îl/o abordezi, acum ar putea apărea momentul oportun în care să îl/o inviți în oraș sau într-un alt loc care v-ar plăcea amândurora.

Fecioară

Astăzi, Mercur începe să se deplaseze în sens direct prin casa familiei din horoscopul tău general. Ceea ce duce la disiparea treptată a tensiunii care s-a acumulat în ultimele săptămâni între tine și acele rude apropiate cu care nu ai prea multe lucruri în comun. Dacă ați avut conflicte legate de interese casnice, este posibil să găsiți un compromis și un teren comun de discuție. Este evident că toți doriți în mare aceleași lucruri. Dar pe de altă parte, s-ar putea să aveți idei destul de diferite despre modalitatea cea mai bună de a ajunge acolo.

Balanță

Astăzi, Mercur iese din retrogradare și pătrunde în casa călătoriilor, studiilor, filozofiei de viață și interacțiunii cu instituțiile statului. Unii nativi vor reuși să obțină bilete pentru o călătorie planificată de mult timp. Iar alții vor constata că asimilează informațiile mai ușor și se pregătesc mai rapid pentru examene. Dacă ai întâmpinat dificultăți într-un proces birocratic recent, vei observa progrese surprinzătoare în perioada următoare. Indiferent de situație, retrogradarea lui Mercur a adus lecții extrem de importante.

Scorpion

Astăzi, Mercur își reia mișcarea directă în casa relațiilor și a banilor din horoscopul tău general. Semn că neînțelegerile financiare din cuplu sau în cadrul colaborărilor profesionale vor începe să se dizolve treptat în perioada următoare. Aceste conflicte au apărut, cel mai probabil, dintr-un dezechilibru al puterii. Dar și din lipsa comunicării referitoare la limite, responsabilități și drepturi. Discuțiile pe aceste teme nu au fost ușoare, dar rezultatele vor deveni vizibile în curând.

Săgetător

Astăzi, Mercur începe să se miște din nou în sens direct prin casa parteneriatelor din horoscopul tău solar. Aceasta înseamnă că vei aborda cu mai multă ușurință discuțiile pe care nu le-ai putut purta în mod calm cu partenerul de viață sau colaboratorii. Vei avea mai multă răbdare în ascultarea celorlalți. Iar ei vor fi mai dispuși să-ți înțeleagă perspectiva. Nu te aștepta la schimbări instantanee, ci la un proces gradual de îmbunătățire, care începe astăzi.

Capricorn

Mercur revine la traiectoria sa normală prin casa subconștientului din horoscopul tău general. Aceasta înseamnă că nu vei mai avea tendința de a te pierde în gânduri. Și de a reflecta mai mult decât este necesar asupra trecutului, persoanelor sau situațiilor care nu mai sunt relevante în prezent. Poate că vei realiza că retrogradarea lui Mercur te-a ajutat să procesezi mai bine anumite experiențe. Dar și să înveți lecțiile pe care ți le-au oferit, evitând astfel stresul inutil în viitor. Ai avut parte de o maturizare în anumite aspecte.

Vărsător

Astăzi, Mercur revine la mișcarea directă prin casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup din horoscopul tău general. Aceasta indică faptul că, dacă aceste aspecte au stagnat în ultima perioadă, acum vor începe să-și reia cursul treptat, începând de astăzi. Deși poate nu ai fost indiferent la faptul că lucrurile s-au învârtit în cerc sau chiar au regresat în anumite privințe. Totuși, ai învățat lecții importante care te vor ajuta să eviți greșeli viitoare. De asemenea, este posibil ca unii nativi să se apropie din nou de un prieten de la care au cam pierdut legătura în ultima vreme.

Pești

Astăzi, Mercur își reia cursul natural prin casa carierei din horoscopul tău zodiacal. Semn că vei recăpăta vizibilitatea de care te bucurai în trecut la locul de muncă. După ce meritele tale nu au fost observate de superiori în ultima perioadă sau chiar au existat tensiuni între voi, simți că atmosfera dintre tine și colegii tăi este mai relaxată. Dar și că te afli din nou pe drumul cel bun în această privință. Este adevărat că unele progrese realizate în trecut au fost anulate și că trebuie să începi din nou. Dar timpul nu a fost pierdut și poți recupera.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...