featured Horoscop știri

Horoscopul banilor 26 Septembrie – 2 Octombrie

Berbec

Astrologii spun că Berbecii nu vor duce lipsă de bani în această perioadă, întrucât găsesc diferite metode prin care să convingă unii oameni, care controlează sume mari de bani. Stelele mai arată că în a doua jumătate a săptămânii, acest nativ se va folosi de o situație mai vulnerabilă a unui om, ca să își croiască o nouă cale spre succes.

Astrele arată că ziua de 29 și 30 septembrie 2022 aduce zodiei Berbec mai mult noroc la capitolul bani și îi permite să privească altfel la organizarea bugetului.

Taur

Taurii au potențial de succes în această săptămână, dar trebuie să muncească mai mult decât alții. Este o perioadă destul de aglomerată și plină de surprize plăcute, dar și mai puțin plăcute. Acest nativ nu vrea să riște în zadar și nu își asumă unele responsabilități care îi depășesc foarte mult. Finalul săptămânii, îi aduce oameni influenți și posibilități unice de a se manifesta.

Astrele scot în evidență data de 30 septembrie și 1 octombrie, fiindcă zodia Taur poate avea cel mai mare noroc la bani, mai ales dacă găsește limbă comună cu o persoană potrivită.

Gemeni

În această perioadă, Gemenii nu cheltuie impulsiv banii și reușesc să facă mai multe economii. Se gândesc foarte mult la familia sa și la viitor. Acest nativ își dorește un lucru destul de costisitor, dar acum nu își poate permite așa ceva. Din acest motiv, se gândește serios la un împrumut sau la un nou job, care o să-i aducă mai mulți bani lunar.

Astrele arată că ziua de 28 și 29 septembrie 2022 vă aduce pentru zodia Gemeni, mai mult noroc la bani. Și aveți toate șansele să vă arătați cele mai bune calități.

Rac

Racii calculează totul și țin cont de mai multe detalii, pe care le-au aflat în trecut. Adună în jurul lor oamenii potriviți, care găsesc soluții foarte bune pentru unele probleme financiare. Conjuncția planetelor arată că pot fi susținuți financiar de un om influent, care observă potențial în acest nativ și în toată activitatea lor. La final de săptămână, pot risca foarte mult, dar din fericire, mai mult câștigă decât pierd.

Astrele arată că ziua de 1 și 2 octombrie, îi aduce mai mult noroc la bani zodiei Rac și are toate șansele să se evidențieze în fața unor oameni importanți.

Leu

Zodia Leu, în această săptămână, atrage ușor banii, pentru că comunică cu oamenii din jur și încearcă nu doar să-i asculte, dar și să-i înțeleagă. În a doua parte a săptămânii, muncesc foarte mult și depun un efort pentru ca un proiect sau lucru să fie cât mai bine făcut. Nu este exclus că poate primi bani suplimentari pentru o favoare.

Ziua de 29 și 30 septembrie 2022 îi aduce zodiei Leu cel mai mare noroc la bani și are toate șansele să se afle în cele mai potrivite momente.

Fecioară

Fecioarele fac rost de niște bani în plus în prima jumătate a săptămânii și reușesc să ajungă la un compromis cu o persoană de la locul de muncă. Acest nativ folosește niște tehnici importante legate de partea financiară a vieții lor. Și chiar își permit să experimenteze pentru a observa o diferență. De asemenea, se bazează pe propriile cunoștințe și resurse.

Astrele arată că pe data de 27 și 28 septembrie, zodia Fecioară este destul de norocoasă, mai ales la capitolul financiar. Sunt niște zile potrivite pentru a acționa rapid.

Balanță

În această perioadă, Balanțele au foarte multe de câștigat datorită răbdării și înțelepciunii de care dă dovadă în situați mai tensionate. Conjuncția planetelor arată că norocul îi însoțește peste tot și au posibilitatea să facă mai mulți bani decât în mod normal. De asemenea, simt că au suficientă energie și putere ca să ducă totul până la capăt, chiar dacă apar oamenii care sunt mereu nemulțumiți.

Astrele menționează că zodia Balanță este norocoasă în ziua de 28 și 29 septembrie. Sunt niște zile destul de bune pentru decizii care pot schimba situația lor financiară.

Scorpion

În această săptămână, Scorpionii sunt gata să accepte diferite provocări legate de bani și investesc bani acolo unde simt că pot scoate dublu. Finanțele vor continua să fie mai solide și mai înfloritoare, în special în a doua jumătate a săptămânii, când acest nativ primește o remunerare. Astrologii menționează că unii oameni îi pot aduce un mare noroc, mai ales la investiții.

Astrele arată că zodia Scorpion este norocoasă în ziua de 1 și 2 octombrie. Sunt niște zile destul de bune pentru decizii care pot schimba situația lor financiară.

Săgetător

Săgetătorii pot face mai mulți bani din munca lor în această săptămână, deoarece sunt mai apreciați și mai vizibili. Își folosesc la maxim creativitatea, ingeniozitatea și ideile, în special în situații cât totul depinde doar de ei. În a doua parte a săptămânii, Săgetătorii vor cere ajutor și îl vor primi. Poate chiar vor obține mai mult de la o persoană, care este destul de generoasă în ultima perioadă.

Astrele mai arată că pe data de 30 septembrie și 1 octombrie, zodia Capricorn are mai mare noroc. Și ar fi bine să-și programeze toate întâlnirile importante în aceste zile.

Capricorn

Zodia Capricorn, în această săptămână își găsește fericirea și liniștea, întrucât are suficienți bani ca să-și asigure toate necesare. Astrele menționează că norocul îi însoțește, mai ales în situațiile în care este vorba de sume mari de bani, iar Capricornii știu când e momentul necesar să schimbe atmosfera. Finalul săptămânii, îi aduce mai multe noutăți bune și chiar planuri de viitor.

Astrele explică că pe data de 29 și 30 septembrie sunt cele mai ridicate șanse pentru zodia Capricorn de a avea noroc la bani și de a gândi limpede.

Vărsător

Vărsătorii primesc un ajutor important la mijloc de săptămână și se simt în siguranță. Acest ajutor este de la o persoană influentă și puternică din punct de vedere financiar. În a doua jumătate a săptămânii, zodia Vărsător își creează un plan pentru a obține o sumă de bani. De asemenea, norocul îi însoțește peste tot, dar trebuie să fie foarte atent la oameni, mai ales la cei cu pretenții mari.

Astrele explică că pe data de 30 septembrie și 1 octombrie sunt cele mai ridicate șanse pentru zodia Vărsător de a avea noroc la bani și de a gândi limpede.

Pești

Peștii nu vor duce lipsă de bani în această săptămână, deoarece găsesc metode prin care își pot mări bugetul. Sunt extrem de deștepți și intervin în momentele în care unii oameni nu sunt siguri până la capăt. Este o perioadă norocoasă, fiindcă interacționează cu oamenii potriviți și acest lucru îi ajută să obțină un anumit lucru mai rapid și mai ușor.

Astrele scot în evidență că pe data de 29 și 30 septembrie 2022, zodia Pești are mai mult noroc la capitolul financiar. Și atrage sume mari de bani în buzunarul lor.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...