Horoscop știri

Calea astrelor 25 septembrie – 2 Octombrie 2022

Berbec

Berbecii sunt extrem de înțelepți și echilibrați în această perioadă. În așa fel, este foarte greu să-i amăgești sau să-i încurci în detalii. Astrele spun că în prima parte a săptămânii, s-ar putea să obțină un statut important la locul de muncă sau în cadrul unui eveniment. De asemenea, au unica posibilitate de a obține o sumă de bani pentru niște declarații sau acțiuni simple.

În această perioadă, zodia Berbec se simte destul de bine și nu este afectată emoțional. De asemenea, imunitatea lor începe să devină mai puternică și rezistentă în fața unor viruși.

Taur

Taurii sunt cu ochii în patru pe o persoană sau pe o problemă, întrucât își dau seama că lucrurile evoluează mult prea repede. Este o săptămână mai complicată, deoarece au foarte mari emoții în legătură cu o problemă. Cu toate acestea, în a doua jumătate a săptămânii, acest nativ se descurcă cu toate provocările și găsește suma necesară de bani.

Stelele arată că zodia Taur la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă.

Gemeni

În această săptămână, Gemenii se vor confrunta cu oameni dificili și extrem de agitați. Astrele menționează că acest nativ nu se așteaptă la anumite reacții și este pus în situația în care să facă schimbări chiar în ultimul moment. Conjuncția astrelor mai arată că Gemenii vor încerca să intre de două ori în același râu și s-ar putea să găsească aceleași probleme.

La capitolul sănătate, Gemenii se pot trezi cu niște probleme mai vechi, întrucât a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere, consecințele care vor apărea pe parcurs.

Rac

Astrologii spun că vine o perioadă extrem de importantă și chiar favorabilă pentru zodia Rac, deoarece își învață lecțiile prin relații. Stelele arată că pe parcursul săptămânii, vor ocoli obstacole și vor neutraliza conflictele nedorite în sânul familiei, dar și la locul de muncă. De asemenea, capacitatea de a vedea principalul lucru și de a-i organiza în mod corespunzător pe cei din jur, îi ajută să obțină încrederea oamenilor importanți.

Astrele sfătuiesc ca în această perioadă, zodia Rac să nu exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă ce mâncați și în ce cantități o consumați!

Leu

În această perioadă, Leii trec prin schimbări radicale pe plan personal și își fac mai multe planuri legate de viitor. Astrele spun că pe plan profesional lucrurile merg din ce în ce mai bine, deoarece șefii au o atitudine bună față de activitatea lor. De asemenea, pot beneficia de o călătorie sau vacanță aproape gratuită datorită unor cunoștințe sau abilități pe care le dețin.

La capitolul sănătate, zodia Leii se poate lăuda cu un organism extrem de puternic și rezistent. Stelele arată că corpul poate fi atacat de niște viruși, dar sistemul lor imunitar se descurcă extrem de bine și rapid, fiindcă nici nu vor observa ca au trecut printr-o criză.

Fecioară

Poziția planetelor arată că această săptămână este extrem de bună pentru zodia Fecioară. Lucrurile se modifică benefic în jurul lor și au parte și de un mic succes, dar care îi poate arăta o nouă cale. Se simt foarte bine și utili în activități educaționale, științifice sau în timpul discursurilor publice. Găsesc cele mai puternice argumente pentru a-și promova ideile sau a intra în posesia unui obiect prețios.

Astrele recomandă ca zodia Fecioară să își controleze emoțiile, deoarece își pot afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Balanță

Balanțele pot fi geloase și pline de aroganță într-o situație, în care simt că sunt amăgite și duse de nas. Acest nativ nu mai vrea să rabde și să accepte unele condiții. Este o săptămână în care această zodie o să se revolte și o să își întoarcă tot ce îi aparține. În a doua jumătate a săptămânii, Balanțele participă la un eveniment sau întâlnire care îi aduce mai mulți bani în buzunar și mai mulți cunoscuți într-un domeniu.

Balanțele trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, întrucât în această săptămână, șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Scorpion

În această săptămână, Scorpionii se vor simți iubiți și apreciați de oamenii dragi. La capitolul dragoste, acest nativ poate trece la un alt nivel, mult mai complicat, dar și plăcut în același timp. Dacă pe plan personal, totul merge foarte bine, pe plan profesional apar schimbări care nu-i plac. Astrele arată că este posibil ca Scorpionii să lucreze pe mai puțini bani, dar cu responsabilități mai mari.

În această săptămână, zodia Scorpion va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, prin urmare, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Săgetător

Săgetător au parte de o schimbare în sfera iubirii și încearcă să nu agraveze lucrurile, fiindcă totul poate să se dărâme în câteva secunde. Este foarte atent în acțiunile sale și își selectează cuvintele atunci când abordează un subiect. Pe plan profesional, totul merge destul de bine, chiar foarte bine, întrucât a câștigat încrederea unui om important.

În această săptămână, Săgetătorii vor fi nevoiți să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oameni. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.

Capricorn

Capricornii privesc unele situații cu alți ochi, deoarece au mai multă experiență în spate. Dacă în trecut se panica foarte tare și își pierdea răbdarea rapid, acum știe să asculte și acționeze calm, chiar dacă sunt presați din spate. În a doua jumătate a săptămânii, relațiile cu cei din jur pot fi schimbătoare. Astfel, unele discuții vă pot aduce bani, iar altele vă pot lăsa cu un buget mai mic.

Astrele arată că în această perioadă, zodia Capricorn nu vor avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire, sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Vărsător

În această perioadă, Vărsătorii privesc unele situații cu alți ochi și nu se grăbesc să cumpere ceva sau să investească în ceva. Este extrem de echilibrat și chiar șmecher când este vorba de bani. În a doua parte a săptămânii, Vărsătorii au mai multe idei creative și îndrăznețe care îi pun în poziții de lideri și persoane cheie, fără care, lucrurile nu funcționează cum trebuie.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Vărsător, dar stelele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, întrucât lucrurile se pot schimba radical.

Pești

Peștii renunță la unele responsabilități în această săptămână, fiindcă își dau seama că din cauza lor nu reușesc să își îndeplinească cele mai importante roluri din viața lor. Astrologii menționează că unele persoane născute sub acest semn zodiacal, vor prefera activități individuale și retrase, în afara evenimentelor sociale. Pot descoperi un nou talent la ei.

Astrele spun că zodia Pești trece printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament sau intervenție.

 

 

Sursă foto – pixaba.com

S-ar putea să-ți mai placă și...