featured Horoscop știri

Zodiile feminine cu noroc la bani și sfaturi pentru cele risipitoare

Zodiile de Pământ și zodiile de Apă sunt printre cele mai norocoase când vine vorba despre bani, mai ales dacă beneficiază de generozitatea lui Venus. Dar nici zodiile protejate de Jupiter nu se lasă mai prejos. Află dacă te numeri printre zodiile cu lipici la bani și ce trebuie să faci, dacă nu reușești să economisești.

Femeia Taur face bani din piatră seacă

Semn de Pământ, zodia Taurului este dominată de Venus, astrul câștigurilor și al Casei banilor. Se subînțelege că femeia Taur este interesată de bani și de obiectele de valoare, de confort și de o viață lipsită de griji din punct de vedere material. Ea are norocul să găsească frecvent diverse resurse financiare, colaborări și afaceri bune, avantaje de tot felul și moșteniri. Nativa Taur caută și atrage banii, fiind obișnuită să nu își refuze nimic.

Femeia Leu, ambițioasă să aibă mai mult

Singura zodie dominată de Soare, Leul caută faima, recunoașterea și puterea, dar odată cu acestea vin și banii, chiar dacă nativa acestui semn nu este neapărat interesată de câștigurile sale. Prosperitatea fie face parte din viața nativei Leoaice încă din copilărie, datorită unor părinți descurcăreți, fie se instalează în cea de a doua parte a tinereții, datorită unei cariere ambițioase.

Femeia Balanța știe cum să economisească

Fire ordonată, grijulie și strângătoare, Balanța o va duce foarte bine în viață pentru că știe cum să economisească și cum să investească în lucruri durabile. Poate că nu toate nativele din Balanță reușesc să câștige prea bine, dar ea știe cum să profite la maximum de ceea ce obține. Este o foarte bună negociatoare și obține mereu un preț bun pentru ceea ce o interesează.

Femeia Săgetător, pur și simplu norocoasă

Pentru nativa din Săgetător, banii sunt doar un mijloc pentru a-și plăti distracțiile, plăcerile și capriciile ei numeroase. Cu toate acestea, are întotdeauna destui, dacă nu se lasă pradă viciilor costisitoare. Zodia ei, dominată de Jupiter, astrul șanselor și al beneficiilor, îi oferă multe ocazii să își consolideze bugetul și să ducă o viață lipsită de griji.

Femeia Capricorn, atentă cu banii

Orientată către carieră și foarte bine organizată, femeia Capricorn se va strădui să găsească întotdeauna o meserie bine plătită și de lungă durată, astfel încât să nu îi lipsească niciodată banii. Majoritatea nativelor din această zodie au noroc la bani, știu să îi strângă și să folosească pentru interesele lor personale. Nu prea ai cum să le păcălești și ies întotdeauna în câștig când vine vorba de tranzacții.

Ce sfaturi au astrele pentru zodiile mai puțin norocoase la bani

Berbec – cheltuiești prea repede banii pe care îi câștigi. Învață să și aduni!

Gemeni – când câștigi prea mult, când nu ai deloc bani. Pentru tine banii înseamnă libertate!

Rac – aștepți prea mult de la ceilalți să te ajute cu bani. Fii atentă cu economiile tale!

 

 

Sursă foto – nypost.com

S-ar putea să-ți mai placă și...