featured Horoscop știri

HOROSCOP – Sfatul zilei 12 august

Berbec

Berbecii nu pierd contactul cu realitatea în această zi și nu se bagă acolo unde știu că pot avea de suferit. Astrologii spun că acest nativ are o intuiție foarte bună și în plus simte din timp pericolul, iar acest lucru îi ajută să evite probleme. De asemenea, este cineva interesat de zodia Berbec și poate veni cu propuneri interesante.

Taur

În această zi, Taurii nu pierd contactul cu realitatea și nu sunt gata să riște, fiindcă au prea multe responsabilități pe umeri. În prima jumătate a zilei, pot observa un detaliu special la o persoană apropiată și poate îi vine în cap o idee bună. De asemenea, fac economii pentru o vacanță sau călătorie legată și de job și de distracție.

Gemeni

Gemenii pot semna contracte importante și pot avea discuții serioase cu oameni influenți. Au ocazia să vorbească despre subiectele care îi interesează și se gândesc la o colaborare. În a doua parte a zilei, pot avea niște surprize neplăcute pe plan personal, deoarece conștientizează că sunt duși de nas. Nu vor să lase totul fără explicații.

Rac

Racii primesc vești legate de bani în această zi și își programează foarte bine activitățile. Acest nativ va simți că în jurul lor sunt foarte mulți invidioși și chiar oameni care își doresc locul lor. Din acest motiv, Racii își apără foarte bine pozițiile și folosesc cele mai puternice argumente. De asemenea, partea financiară se reglează.

Leu

Leii, în această zi experimentează cu mâncarea și poate chiar cu băutura. Nu vor să treacă neobservat un anumit eveniment, din acest motiv fac tot posibil ca atmosfera să fie cât mai fierbinte și interesantă. În a doua jumătate a zilei, Leii rezolvă o problemă financiară și își poate permite o vacanță sau o călătorie.

Fecioară

Fecioarele pot avea probleme cu superiorii, întrucât au prea multe cerințe. Astrele menționează că pot apărea situații neplăcute create de oameni, care nu se pricep foarte bine într-un domeniu. De asemenea, vor avea de rezolvat niște chestiuni legate de o locuință sau o afacere care doar acum începe să arate niște roade.

Balanță

În această zi, norocul e de partea zodiei Balanță, pe plan financiar. Astrologii spun că pot să se angajeze, fie în regim de colaborare, fie într-o nouă afacere. De asemenea, relația de cuplu capătă stabilitate și armonie. Iar cei care nu au un partener de viață, s-ar putea să facă cunoștință cu o persoană interesantă în circumstanțe destul de ciudate.

Scorpion

În această zi, Scorpionii au gânduri bune, idei inspirate și echilibru sufletesc. Se raportează altfel al o discuție din trecut și încearcă să ajungă prin altă metodă la un numitor comun. De asemenea, în a doua jumătate a zilei, Scorpionii, în sfârșit primesc documentul sau autorizația necesară pentru a demara un proiect. Nu este exclusă o recompensă financiară.

Săgetător

În această zi, Săgetătorii acordă mai multă atenție sănătății, fiindcă simt că ceva nu e în regulă. De asemenea, au ceva de lucru la serviciu, dar o să le fie apreciată munca și chiar pot câștiga câțiva bani în plus. În a doua jumătate a zilei, acest nativ se bazează foarte mult pe cunoștințele unei persoane și încearcă să folosească o situație pentru a ieși în evidență.

Capricorn

Capricornii repară o gafă din trecut și încearcă să fie cât mai politicoși și delicați ca să nu se trezească cu o nouă problemă. În prima parte a zilei, au mai multe emoții din cauza unui eveniment sau întâlnire care poate să-i decidă soarta. Finalul zilei îi aduce mai mulți oameni în jur și au posibilitatea să vorbească despre subiectele care îi afectează în ultima perioadă.

Vărsător

În această zi, Vărsătorii analizează mai bine cum stau cu banii și își stabilesc un buget foarte clar. Astrologii spun că familia îi poate ajuta foarte mult pe plan financiar. De asemenea, pot face câteva drumuri pentru a stabili niște detalii legate de job sau o colaborare. Până la final de zi, acest nativ s-ar putea să simtă că nu a făcut alegerea potrivită.

Pești

Peștii pun punct unei relații sau proiect, deoarece simt că așa nu mai poate continua. Astrologii menționează că în această zi, vor conștientiza multe lucruri și își vor crea, în sfârșit, prioritățile în viața, întrucât nu reușesc nimic atunci când au o mie de lucruri de făcut în același timp. În a doua parte a zilei, Peștii se simt mai relaxați, pentru că și-au limpezit gândurile.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...