featured Horoscop știri

HOROSCOP – Sfatul zilei 11 august

Berbec

Berbecii pun punct unei relații sau proiect, deoarece simt că așa nu mai pot continua. Astrologii spun că în această zi, vor  conștientiza multe lucruri și își vor crea, în sfârșit, prioritățile în viața, fiindcă nu reușesc nimic atunci când au o mie de lucruri de făcut în același timp. În a doua jumătate a zilei, Berbecii se simt mai relaxați, întrucât și-au limpezit gândurile.

Taur

Taurii vor câștiga o sumă mare de bani în această zi și își vor putea cumpăra câteva lucruri la care visau. Se simt liberi și plini de viață, întrucât totul merge după plan și chiar mai bine. De asemenea, se gândesc serios la o vacanță sau călătorie, în care nu dar pot vedea lucruri noi, dar care poate să-i aducă și senzații tari.

Gemeni

Gemenii își concentrează atenția pe consolidarea relației, pentru că simt că trebuie să corecteze ceva. Nu își doresc conflicte, vor doar să stabilească niște reguli sau planuri clare cu care să se conducă mai departe. În a doua jumătate a zilei, apar cheltuieli neprevăzute și acest nativ este pus în situația în care trebuie să plătească mai mult, deoarece a fost făcută o greșeală.

Rac

Racii trec prin situații bulversante în această zi și sunt puși în situația în care trebuie să iasă din zona de confort. În prima jumătate a zilei, întâlnesc oameni ciudați, care au niște idei haotice. Astrologii menționează că plătesc câteva lucruri, pe care nu trebuia să le plătească. Dar o fac, doar ca să nu apară un conflict mai mare. De asemenea, își schimbă părerea despre unele persoane.

Leu

Leii primesc vești legate de bani în această zi și își programează foarte bine activitățile. Acest nativ va simți că în jurul lor sunt foarte mulți invidioși și chiar oameni care își doresc locul lor. Din acest motiv, Leii își apără foarte bine pozițiile și folosesc cele mai puternice argumente. De asemenea, partea financiară se reglează.

Fecioară

Fecioarele, în această zi experimentează cu mâncarea și poate chiar cu băutura. Nu vor să treacă neobservat un anumit eveniment, din acest motiv fac tot posibil ca atmosfera să fie cât mai fierbinte și interesantă. În a doua parte a zilei, Fecioarele rezolvă o problemă financiară și își pot permite o vacanță sau o călătorie.

Balanță

Berbecii pot avea probleme cu superiorii, fiindcă au prea multe cerințe. Astrologii menționează că pot apărea situații neplăcute create de oamenii, care nu se pricep foarte bine într-un domeniu. De asemenea, vor avea de rezolvat niște chestiuni legate de o locuință sau o afacere care doar acum începe să arate niște roade.

Scorpion

Taurii se gândesc serios la o vacanță în această zi și calculează bugetul său. În prima parte a zilei îi vin în minte mai multe idei interesante și cere ajutorul unor oameni pentru a le aduce în realitate. Astrele arată că pe plan personal apar mai multe schimbări și acest nativ își va da seama că simte ceva pentru o persoană. Este destul de sincer și îndrăzneț.

Săgetător

În această zi, gemenii au gânduri bune, idei inspirate și echilibru sufletesc. Se raportează altfel al o discuție din trecut și încearcă să ajungă prin altă metodă la un numitor comun. De asemenea, în a doua parte a zilei, gemenii, în sfârșit primesc documentul sau autorizația necesară pentru a demara un proiect. Nu este exclusă o recompensă financiară.

Capricorn

Racii nu se grăbesc să ofere un răspuns clar în această zi, deoarece știe că dacă va trage de timp va avea mai mult de câștigat. În prima parte a zilei, este luat prin surprindere de o persoană apropiată și este pus în situația în care să renunțe la ceva. Finalul zilei este destul de agitat pentru acest nativ, pentru că conflictele în interiorul familiei se fac tot mai mari.

Vărsător

Leii repară o gafă din trecut și încearcă să fie cât mai politicoși și delicați ca să nu se trezească cu o nouă problemă. În prima jumătate a zilei, au mai multe emoții din cauza unui eveniment sau întâlnire care poate să-i decidă soarta. Finalul zilei îi aduce mai mulți oameni în jur și are posibilitatea să vorbească despre subiectele care îi afectează în ultima perioadă.

Pești

În această zi, fecioarele repară o gafă și încearcă să nu aducă noi probleme în viața lor. Acest nativ devine mai echilibrat și filtrează toți oamenii care îi înconjoară. Astrologii spun că se pot irita din cauza unor discuții în familie și simte nevoia de a evada. Poate dau o fugă pe la niște cunoscuți sau prieteni pentru a vă descărca sufletul.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...