featured Horoscop știri

HOROSCOP – Sfatul zilei 23 Februarie 2022

Berbec

Berbecii apelează la ajutorul unei persoane în această zi, pentru a-și rezolva câteva probleme familiale. Astrologii mai adaugă că este o zi extrem de norocoasă pentru cei care au afaceri sau diferite întâlniri legate de bani. Nu este exclus că în urma unei situații mai ciudate, Berbecii vor ieși uscați din apă. Mai aproape de seară, cineva îi poate vizita și îi poate aduce mai multe vești bune.

Taur

Taurii în această zi se trezesc cu un chef nebun de a-și atinge obiectivele profesionale sau să facă un om fericit cu un gest frumos. Astrele arată că sunt productivi, activi și nu stau foarte mult pe gânduri atunci când trebuie să facă un pas important. În a doua parte a zilei, Taurii pot fi uimiți de felul în care un om va reacționa la niște acțiuni sau cuvinte.

Gemeni

Ziua nu începe foarte bine pentru zodia Gemeni, întrucât apar o mulțime de probleme nerezolvate. Pe parcursul zilei, acest nativ va încerca să repare o greșeală pe care a făcut-o câteva zile în urmă. Stelele arată că poate avea și câteva surprize acasă, care îi pot schimba planurile radical. Din fericire, ziua se încheie mai bine, întrucât Gemenii obțin un lucru la care visau de mult timp.

Rac

În această zi, Racii nu pierd ocaziile în care pot să își îmbunătățească relația cu o persoană importantă. Este foarte atent și delicat atunci când vorbește despre unele lucruri serioase sau când pun niște întrebări mai speciale. Astrologii spun că unii oamenii născuți sub acest semn zodiacal își pot găsi sufletul pereche sau pot începe o nouă relație, care aduce multe schimbări în viața lor.

Leu

Este o zi în care Leii fac mai multe decizii foarte bune legate de viitorul lor. Astrologii spun că acest nativ își scoate în evidență cele mai bune abilități, pentru a demonstra în fața unor oamenii că merită mai mult. De asemenea, stelele mai arată că pot apărea mai multe propuneri pentru a face o scurtă călătorie în afara țării sau poate chiar a începe o nouă relație.

Fecioară

Este o zi plină de emoții pentru acest nativ, deoarece fac un pas important în viață. S-ar putea să fie ceva legat de cariera lor sau viața personală. În prima jumătate a zilei, se vor distra de minune alături de niște oamenii frumoși, care le pot aduce câteva noutăți bune. Iar în a doua parte a zilei, Fecioarele depun efort ca să nu strice un lucru la care au lucrat mult timp.

Balanță

În această zi, zodia Balanță poate fi pusă într-o situație penibilă, din care foarte greu o să iasă. Din fericire, alături de ei sunt câțiva oamenii, care îi ajută și s-ar putea ca lucrurile să meargă chiar mai bine decât se aștepta. În a doua jumătate a zilei, Balanțele pot pleca într-o excursie sau o mica călătorie, care o să-i permit să cunoască locuri noi și poate chiar o cultură nouă.

Scorpion

Scorpionii găsesc noi soluții pentru a-și rezolva problemele financiare, care s-au adunat destul de multe în ultimul timp. Chiar dacă nu are mulți bani în buzunar, Scorpionii sunt destul de ingenioși în această zi și demonstrează că și din nimic poți face ceva. În a doua parte a zilei, acest nativ poate fi lăudat pentru creativitatea lor și efortul pe care îl depun atunci când se apucă de un lucru serios.

Săgetător

Este o zi în care multe lucruri neprevăzute vor interveni peste zodia Săgetător. S-ar putea să primească câteva surprize neplăcute legate de viața lui personală. Astrologii menționează că la locul de muncă este posibil să vină o schimbare pe un post cu un potențial mare de creștere profesională. Mai aproape de seară, Săgetătorii vor întâlni câțiva oamenii, cu o părere ciudată despre un anumit subiect.

Capricorn

Capricornii au parte de o zi minunată alături de niște oamenii, care îl inspiră și îi motivează să nu renunțe la ceva, chiar dacă este foarte greu. Astrologii spun că Capricornii sunt norocoși în a doua jumătate a zilei, când pot fi puși într-o situație dificilă, dar găsește o soluție foarte bună pentru a-și păstra integritatea. De asemenea, vor avea și o discuție serioasă cu o persoană, care are câteva pretenții.

Vărsător

Vărsătorii pot începe ceva nou în această zi, ceva ce nu fac în fiecare zi. Astrologii spun că Vărsătorii se vor evidenția cu noi calități care apar în urma unei provocări. În a doua jumătate a zilei, acest nativ găsește câțiva oamenii pentru a face un lucru până la capăt. Nu este exclus că vor avea noroc și la bani, în special atunci când este vorba de sume mari, care pot să-i schimbe viața.

Pești

În această zi, Peștii pot începe ceva nou la locul de muncă sau la studii. Își va da seama ce trebuie să facă pentru a convinge o persoană importantă din viața lor. În a doua jumătate a zilei, s-ar putea să primească un cadou sau o invitație la un eveniment important legat de o persoană. De asemenea, are toate șansele să primească un răspund pozitiv de la un om pe care îl simpatizează.

 

 

Sursă foto – dw.com

S-ar putea să-ți mai placă și...