featured Horoscop știri

Zodiile care dau dovadă de inteligență socială ridicată

Balanță

Pe podium s-a clasat Balanța, despre care specialiștii în astrologie au spus că este asemenea unui cântar al armoniei și al diplomației. Influențați de Venus, nativii acestui semn zodiacal au un fler natural pentru menținerea armoniei. Și orice conflict este rezolvat foarte repede atunci când intervine o Balanță.

Gemeni

Pe al doilea loc în topul zodiilor care au cel mai mare nivel de inteligență socială se află Gemenii. Ei pot discuta despre vreme și pot explora întrebări existențiale despre misterele Universului.

Datorită curiozității lor nemuritoare, nativii acestui semn zodiacal condus de elementul Aer sunt buni ascultătiru. Ei își vor aminti acea anecdotă pe care ai împărtășit-o despre pisica ta sau micul detaliu despre cartea ta preferată. Acest interes real îi face să iasă în evidență, asigurându-se că oricine din compania lor se simte cu adevărat auzit.

Rac

Nativii acestui semn zodiacal guvernat de elementul Apă stau foarte bine la capitolul „intuiție”. De aceea, ei pot citi printre mărturiile pe care ceilalți le fac și sunt extrem de empatici.

Fiind conduși de Lună, ei posedă o abilitate aproape supranaturală de a simți emoțiile. În plus, ei pot simți energia într-o cameră sau o sală imediat ce pășesc în ea.

Pești

Pe locul patru în clasamentul zodiilor care au cel mai mare nivel de inteligență socială îi găsim pe nativii Pești. Aceștia îmbină perfectfantezia și realitatea. Conversațiile lor se deplasează adesea între lumea tangibilă și peisaje de vis, pictând imagini vii cu cuvintele lor.

Nativii acestui semn zodiacal guvernat de elementul Apă au o profunzime emoțională de neegalat. Ei rezonează cu sentimentele, atât ale lor, cât și ale celor din jur.

Taur

Nativii Taur sunt cunoscuți drept pilonii de încredere ai stabilității sociale, au spus astrologii de peste hotare. Înrădăcinat puternic în elementul Pământ și binecuvântat de Venus, nativul acestui semn zodiacal aduce stabilitate și sensibilitate interacțiunilor.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...