featured Horoscop știri

Horoscopul zilei – 31 August 2023

Berbec

Luna intră într-o conjuncție cu Neptun retrograd în sectorul comunicării. Semnalând că modul în care interacționezi cu ceilalți ar putea să nu fie cel mai eficient, existând riscul de a nu fi înțeles corespunzător. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în sectorul familiei din harta ta generală. Ceea ce poate duce la tensiuni în relația cu cei apropiați. Diferențele de viziune se adaugă la confuziile din comunicare, complicând situația. Onestitatea este importantă, indiferent de riscuri.

Taur

Luna formează o conjuncție cu Neptun retrograd în sectorul banilor și al bunurilor, sugerând posibilitatea unor oportunități financiare. Cu toate acestea, cele mai atractive oportunități pot implica și riscuri semnificative, deci este esențial să alegi cu atenție. În partea a doua a zilei, Luna intră în sectorul comunicării din harta ta generală. Ceea ce poate duce la discuții constructive, dar există și riscul apariției unor tensiuni neașteptate, posibil legate de aspecte financiare.

Gemeni

Luna se alătură lui Neptun retrograd în semnul tău zodiacal. Atrăgând atenția asupra ta, cu toate că rezultatele pot varia. Prin urmare, este important să fii atent la semnalele pe care le transmiți celor din jurul tău în interacțiunile de azi. În cea de-a doua jumătate a zilei, Luna avansează în sectorul banilor și al bunurilor din harta ta solară, aducând oportunități de câștiguri, dar și de cheltuieli. Comunul acestor situații este că apar surprinzător, în momente nepotrivite sau, dimpotrivă, tocmai la timp.

Rac

Luna se aliniază cu Neptun retrograd în sectorul muncii și sănătății din harta ta generală. Sugerând că starea ta de sănătate ar putea să nu fie în cea mai bună formă, iar performanța ta la serviciu nu va străluci. Cu toate acestea, încearcă să nu lași sarcinile să se acumuleze, pentru că există riscul ca programul de mâine să devină aglomerat. Pe parcursul celei de-a doua părți a zilei, Luna trece în sectorul parteneriatelor, oferindu-ți oportunitatea de a petrece timp cu persoana iubită și de a te dedica altor aspecte în afara ariei profesionale.

Leu

Luna formează o conjuncție cu Neptun retrograd în sectorul iubirii și al copiilor din harta ta astrală. Ceea ce poate aduce o atmosferă tulbure între tine și partenerul de viață sau în relație cu copiii. Comunicarea poate deveni dificilă în această perioadă. Ar putea fi benefic să acorzi spațiu acestor aspecte și să te concentrezi asupra altor lucruri astăzi. În cea de-a doua jumătate a zilei, Luna se deplasează în sectorul muncii și sănătății. Oferind ocazia să finalizezi sarcini incomplete sau să faci puțină mișcare, mai ales dacă ai un loc de muncă sedentar.

Fecioară

Luna realizează o conjuncție cu Neptun retrograd în sectorul familiei. Ceea ce ar putea duce la tensiuni cu cei dragi, generate de aspecte neclare care îți creează dificultăți în găsirea unei soluții. În partea a doua a zilei, Luna avansează în sectorul iubirii și al copiilor din harta ta generală. Indicând că nu ar trebui să-ți faci griji în privința acestor aspecte. Cu toate acestea, pot apărea surprize plăcute care pot distrage atenția de la problemele existente.

Balanță

Astăzi, Luna formează o conjuncție cu Neptun retrograd în sectorul filozofiei de viață, călătoriilor, studiilor și interacțiunii cu instituțiile oficiale din astrograma ta. Pentru a obține rezultatele dorite în delegații, examene sau procese birocratice, este esențial să eviți asumarea de riscuri. În caz contrar, există posibilitatea să pierzi oportunități valoroase care ar fi putut contribui semnificativ atât la planul tău personal, cât și la cel profesional. Spre seară, Luna se deplasează în sectorul carierei, sugerând apariția unor oportunități în această direcție, unele fiind poate rezultatul acțiunilor dimineții.

Scorpion

În ziua de astăzi, Luna formează o conjuncție cu Neptun retrograd în sectorul relațiilor și al finanțelor din astrograma ta generală. Acest aspect poate aduce conflicte de opinii între tine și partenerul de viață sau colegii de muncă legate de cheltuielile din resurse comune sau de oportunitățile de a obține profit. În partea a doua a zilei, Luna se deplasează în sectorul filozofiei de viață, ceea ce poate facilita ajungerea la un consens și adoptarea unei abordări armonioase care să îmbine viziunile tuturor. Cu toate acestea, ar putea fi dificil să eviți conflictele intense.

Săgetător

În ziua de astăzi, Luna intră într-o conjuncție cu Neptun retrograd în sectorul parteneriatelor din astrograma ta solară. Acest aspect indică faptul că anumite aspecte nerezolvate în trecut ar putea conduce la neclarități în relația ta cu partenerul de viață sau cu colegii de muncă. Dacă nu abordezi aceste probleme în prima parte a zilei, când Luna trece în sectorul relațiilor și finanțelor, ar putea să apară mai multă claritate, dar și tensiuni crescute și decizii luate sub impuls, care pot avea un impact negativ. Prin urmare, o discuție calmă și sinceră ar fi benefică.

Capricorn

În această zi, Luna formează o conjuncție cu Neptun retrograd în sectorul subconștientului din astrograma ta generală. Acest lucru ar putea aduce în prim-plan comunicarea de elemente importante prin intermediul intuiției tale. Dacă te confrunți cu evenimente dificile sau confuze, ar fi bine să acorzi atenție vocei interioare. Pe parcursul serii, odată cu intrarea Lunii în semnul tău zodiacal, vei simți o forță interioară care te va motiva să faci primul pas în direcția rezolvării problemelor cu care te confrunți. Astfel, în prima parte a zilei, îți recomandăm să îți dedici timp pentru a-ți contura un plan de acțiune.

Vărsător

În această zi, Luna se aliniază într-o conjuncție cu Neptun retrograd în sectorul planurilor de viitor din astrograma ta. Aceasta poate fi o oportunitate excelentă pentru a te concentra asupra proiectelor în care ești implicat sau pe care le desfășori în prezent. S-ar putea să apară circumstanțe sau persoane care să îți ușureze depășirea unor obstacole sau să îți aducă progrese neașteptate. În partea a doua a zilei, Luna trece în sectorul subconștientului, ceea ce poate duce la o reactivitate crescută și la o tendință mai accentuată de a reacționa impulsiv. Încearcă să nu cedezi primului impuls în luarea deciziilor.

Pești

În această zi, Luna intră în conjuncție cu Neptun retrograd în sectorul carierei din astrograma ta generală. Acest aspect poate aduce în prim-plan oportunități pentru a te remarca la locul de muncă și pentru a înainta în direcția poziției profesionale pe care ți-o dorești. Cu toate acestea, ar putea fi necesare compromisuri sau atenție pentru a evita greșelile care ar putea afecta progresul tău. În cea de-a doua jumătate a zilei, Luna se deplasează în sectorul vieții sociale, oferindu-ți oportunitatea de a petrece timp cu prietenii și de a te detașa de problemele cotidiene.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...