featured Horoscop știri

Calea astrelor 8 Ianuarie – 14 Ianuarie 2024

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec fac planuri pe termen lung în legătură cu vacanțele. Se răzgândesc și își doresc să bifeze cât mai multe destinații în 2024. Se gândesc și la situațiile neprevăzute și încearcă să acopere orice segment pentru a nu avea vreo surpriză neașteptată. Primesc o importantă sumă de bani la finalul acestei perioade, ceea ce înseamnă că pot investi. Pe plan personal încep să reflecteze asupra unor situații nu tocmai ușor de acceptat.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur încep să își revină după o săptămână în care s-au retras în propria carapace. O situație benefică în plan personal îi ajută să vadă lucrurile mult mai clar. Simt că sunt conduși de noroc și reușesc să-și pună la punct planuri pe termen lung.

Vor să profite de tot ceea ce le-au rezervat astrele, așa că realizează totul cu calm și precizie. Vor să dea dovadă de putere în fața celorlalți. Reușesc să se adune mai ușor atunci când lucrurile nu sunt tocmai într-un ritm pe care îl pot controla.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni își construiesc o imagine a relației perfecte pe care cu greu reușesc să o atingă. Au diferite concepții despre cum ar trebui să fie iubiți și atunci când nu se întâmplă cum consideră, au schimbări bruște de comportament. Comunicarea este întotdeauna cheia și modul după care ar trebui să se ghideze. Au șansa de a repara anumite erori, asta pentru că o persoană din trecut se reîntoarce în viața lor. Vor fi nevoiți să facă primul pas în acest sens. Pe plan profesional sunt destul de stabili, însă au grija zilei de mâine, fără niciun temei însă. Astrele sunt de partea lor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Naivii Rac reușesc să fie ca o carte deschisă pentru ceilalți. Sunt dornici să-și destăinuie sentimentele și reacțiile lor în fața provocărilor îi fac să fie extrem de vulnerabili. Simt că se află într-un proces de transformare totală. Eșecurile pe care le-au avut până în prezent sunt doar motive pentru a încerca din nou. Pe plan profesional și personal abordează aceeași strategie. Cei singuri se reîndrăgostesc și vor să petreacă foarte mult timp alături de persoana dragă. Astrele le aduc surprize nenumărate.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt pregătiți pentru provocări pe plan profesional. Reușesc să adopte o atitudine pozitivă și să aibă mai mul grijă cum își cheltuie resursele financiare. Cei singuri au mai multe întâlniri secrete cu persoane care le trezesc interesul. Ceea ce va urma îi va surprinde și pe ei. Sunt atrași de farmec și inteligență. Anumite planuri se pot schimba din această cauză.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioare renunță la planurile de familie în ultimul moment. Anumite priorități nu îi lasă să se bucure de liniștea alături de cei dragi. Se vor găsi într-o perioadă tumultoasă și la locul de muncă, asta pentru că mesajele importante nu vor ajunge până la urechilor lor. O problemă foarte dificilă va fi rezolvată într-un mod cu adevărat inteligent. Vor primi laude și aplauze la scenă deschisă. Au șansa să se revanșeze față de o persoană dragă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță nu se pot hotărî asupra unor decizii importante pe plan personal. Vor să rămână într-o relație, dar își doresc și aventura zilelor de libertate. Sunt câteodată duri, iar câteodată nu vor să iasă din cuvintele emoționante adresate celor din jur. La locul de muncă totul se învârte în jurul banilor. Orice task nou le atrage atenția doar dacă reușesc să aibă un câștig palpabil de pe urma acestuia. Astrele spun că vor avea parte de un oaspete surpriză la final de săptămână.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion își doresc să se focuseze mai mult pe planurile profesionale, însă gândul le stă doar la următoarea vacanță. Vor să-și organizeze timpul în așa fel încât să bifeze tot ceea ce și-au propus. Cei singuri se îndrăgostesc așa cum nu au mai făcut-o până acum. Este un moment bun ca cei care se află deja într-o relație să se întoarcă la sentimente mai bune și la întâlniri romantice. Este momentul să abordeze diferit situațiile amoroase.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător își doresc să fie în centrul atenției și reușesc fără prea mari eforturi acest lucru. La locul de muncă se comportă impecabil și reușesc să finalizeze toate problemele într-un timp foarte scurt. Banii îi atrag ca un magnet și astfel vor primi o sumă importantă în zilele ce urmează. Pe plan amoros se reîntorc la o veche relație sau încearcă să învie pasiunea în trăirile din prezent.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn continuă să fie la fel de muncitori și în 2024. Vor să se desprindă pentru o perioadă de la situațiile neprevăzute și să aducă o reușită în viața lor. Pentru nativii singuri, vor urma întâlniri cu recompense. Pentru cei care se află deja într-o relație, vor reuși să readucă romantismul în doi. O ceartă cu unul dintre prieteni îi bulversează. S-ar putea să primească anumite complimente neașteptate.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător reușesc să se facă recunoscuți prin actele de caritate pe care le organizează. Știu că în fiecare zi este ocazia perfectă pentru a dărui celor nevoiași. Au intuiție bună și în ceea ce privește relațiile, asta pentru că se ghidează după anumite vise. Au șansa de a vorbi cu o persoană dragă și a da o lovitură neașteptată în acest sens. Pot primi mai multe mesaje emoționante care vor fi parte dintr-un întreg cerc amoros.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești reușesc să se prezinte în fața oamenilor exact așa cum sunt. Au libertatea de a spun ce gândesc și nu se mai simt constrânși de circumstanțe. Găsesc modalitatea perfectă de a îmbina plăcerile personale cu planurile profesionale. Caută oportunități pentru reglarea conturilor financiare. Este un moment bun pentru a-și pune în ordine anumite afaceri.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...