featured Horoscop știri

Horoscopul zilei – 14 Decembrie 2023

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Există întotdeauna loc de evoluție, iar anul acesta te-a învățat să privești viața și iubirea în multe moduri diferite. Luna Nouă în Săgetător deschide o nouă oportunitate în filosofia ta personală și în modul în care vezi viața. Ești într-o continuăschimbare și de aceea acest ciclu de Lună Nouă este atât de important pentru tine.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

A menține lucrurile pe o pantă ascendentă este întotdeauna o alegere înțeleaptă, dar nu totul trebuie să fie acolo pentru ca lumea să vadă. Luna Nouă în Săgetător îți permite să alegi discreția în detrimentul transparenței.

Există lucruri pe care e mai bine să le păstrezi pentru tine, iar ideea de intimitate trebuie să fie baza vieții tale.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Știi ce trebuie să faci, dar ai nevoie de un impuls din Univers pentru a continua pe drumul tău. Luna Nouă în Săgetător îți oferă o perspectivă nouă asupra iubirii. Ești gata să explorezi lucrurile dintr-un alt punct de vedere și, acolo unde ai spus nu, acum ești pe cale să-ți schimbi decizia.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Niciodată nu este prea târziu să încerci să-ți îmbunătățești aspectul fizic sau sănătatea, chiar dacă ai trăit un stil de viață mai puțin sănătos până acum. Luna Nouă în Săgetător te ajută să iei decizii înțelepte care îți îmbunătățesc acest lucru. Acesta este un moment minunat să te iei în serios.

Leu: 23 iulie – 22 august

Adori ideea de romantism, mai ales când astrele susțin ideea de dragoste. Luna Nouă în Săgetător promovează un sezon de dragoste pentru care ești pregătit. Acesta este momentul perfect pentru a te răsfăța cu toate lucrurile sentimentale. Ascultă muzică romantică, urmărește filme romantice, citește ceea ce îți place și lasă-te admirată de cine îți place.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Este timpul să te stabilești și să găsești un loc pe care să-l numești pe al tău? Luna Nouă în Săgetător te poate ajuta să găsești casa visurilor tale sau să-ți dea dorința de a alege familiaritatea în locul schimbării constante. Ideea de a avea o stabilitate este o noțiune minunată pentru care s-ar putea să te simți complet pregătită.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Este timpul să lași partea ta creativă să găsească o nouă voce în scris. Luna Nouă în Săgetător deschide o nouă oportunitate de a exprima ideile în scris, iar aceasta poate aduce o nouă vitalitate într-un proiect. Poți testa apele cu un blog sau să mergi către un trust media care susține ideile tale creative.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Luna Nouă în Săgetător deschide o nouă oportunitate de a face bani. Este posibil să ai o ofertă pentru un proiect secundar sau să faci un plan de afaceri pe care ai dori să-l începi în noul an. Un prieten îți poate vedea talentul și vrea să te sprijine să începi propriul tău proiect. O mulțime de lucruri interesante pot veni în calea ta și totul poate duce la o stabilitate financiară mai mare.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Cerul este limita și ești gata să vezi cât de departe poți merge pentru a fi cea mai bună. Luna Nouă în Săgetător te ajută să îți dai seama că ești gata să faci lucrurile altfel decât ai făcut-o în trecut. Ia în considerare să te documentezi mai mult despre ceea ce vrei să faci.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

La revedere vechea viață și bun venit într-una nouă. Luna Nouă în Săgetător poate închide ușa unui capitol din viața ta pe care ești bucuroasă să-l vezi terminat. Nu este niciodată ușor să spui la revedere lucrurilor familiare, dar trebuie să faci asta. Acest lucru te poate ajuta să îți extinzi mintea, lumea și să experimentezi lucruri pe care nu ai fi capabilă să le faci dacă ai rămâne în zona de confort.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Întotdeauna este bine să ieși în lume și să cunoști oameni noi care sunt în aceeași profesie. Poți să înveți de la alții și să dobândești noi cunoștințe, plus că nu știi niciodată, ți-ar putea fi prezentat o persoană care te ajută să-ți duci cariera la un nou nivel. Luna Nouă în Săgetător aduce noi prietenii și oportunități de a face noi alianțe de afaceri.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Este timpul să găsești o nouă carieră sau un loc de muncă? Luna Nouă în Săgetător ți-ar putea aduce un nou loc de muncă. Dacă speri să atragi atenția unei potențiale companii pentru care dorești să lucrezi, aceasta este fereastra de timp pentru a face acest lucru. Ai mai multă încredere în tine și fă tot ce e necesar pentru a obține tot ceea ce ai nevoie.

 

 

Sursa foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...