Horoscop știri

Calea astrelor 6 – 12 Martie 2023

Berbec

În această săptămână, Berbecii învață să aibă grijă de propriul corp, fiindcă în ultima perioadă se cam neglijau. Stelele arată că fac tot felul de proceduri, măști, tratamente pentru a îmbunătăți sănătatea. În a doua jumătate a săptămânii, pot face mai multe drumuri pentru a găsi un lucru important. De asemenea, investesc timp într-o nouă activitate, care le poate aduce succesul dorit.

Zodia Berbec nu se confruntă cu probleme serioase legate de sănătate, dar poate avea dureri de cap și poate să-i doară foarte mult picioarele la final de zi.

Taur

Conjuncția planetelor arată că Taurii își arată creativitatea în această zi, mai ales în domeniile unde știu ce trebuie de făcut. Chiar dacă apar niște obstacole și oameni răutăcioși în această perioadă, Taurii nu pierd energie pe lucruri atât de mărunte. De asemenea, pot învăța câteva lucruri noi, mai ales legate de bani și gestionarea bugetului.

Astrele arată că sănătatea zodiei Taur este pe primul loc în această perioadă și organismul ei este foarte bine pregătit pentru a rezista la orice boală. Dar poate fi vulnerabilă la infecții sau răniri. Noroc că ele sunt trecătoare!

Gemeni

Gemenii se pot îndrăgosti în această perioadă și se vor simți din nou liberi, frumoși și iubiți. Astrologii spun că în această săptămână, totul pare foarte ușor și simplu. Acest nativ se bazează foarte multe pe propriile emoții și încearcă să acționeze cât mai corect. Stelele arată că este o perioadă cu adevărat magică pentru Gemeni, care învață câteva reguli importante.

La capitolul sănătate, zodia Gemeni se poate trezi cu niște probleme mai vechi, întrucât a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Rac

Racii se pot îndrăgosti și în viața lor intră nebunia, spontaneitatea și multe zâmbete. Astrologii spun că acest nativ își poate pierde mințile din cauza unei persoane, care pare a fi tot de ce are nevoie. În a doua jumătate a săptămânii, o problemă la locul de muncă îi poate deranja foarte mult și nu mai este gata să accepte sau să rabde în continuare.

Astrologii sfătuiesc ca în această perioadă, zodia Rac să aibă grijă de starea emoțională și să nu își permită să cadă într-o extremă. Organismul poate lupta mai intens cu o afecțiune.

Leu

Astrologii spun că Leii simt minciuna în această perioadă. Își pot da seama cine este sincer, dar cine încearcă să ascundă ceva. Acest lucru îi ajută să evite probleme pe viitor și să își organizeze mai bine echipa. În a doua jumătate a săptămânii, apar mai multe discuții legate de bani, job și timp liber. S-ar putea ca acest nativ să facă niște modificări în orarul lor.

Astrele arată că în această perioadă, zodia Leu se simte foarte bine, chiar dacă sunt zile în care obosesc foarte mult. Au un organism puternic și rezistent.

Fecioară

Nativii Fecioară sunt mai șmecheri și schimbă regulile în favoarea lor. Este o perioadă în care Fecioarele trec prin schimbări interioare și acest lucru le permite să obțină mai multe lucruri. Astrele spun că acest nativ găsește cheia succesului vorbind cu oameni cu o mai mare experiență într-un domeniu. În a doua parte a săptămânii, îi așteaptă multă muncă, dar și momente frumoase.

Astrele sfătuiesc ca zodia Fecioară să își controleze emoțiile, întrucât își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Balanță

În prima jumătate a săptămânii, nativii Balanță sunt plini de idei și face tot posibil ca să le aducă și în realitate. Acest nativ nu se ferește de muncă și când trebuie să obțină un rezultat, depune tot efortul și interesul. Poziția planetelor arată că în a doua parte a săptămânii, preocupările legate de casă îi domină mintea acestui nativ. S-ar putea să fie tentat să cheltuie mai mult pentru renovări și redecorare.

Zodia Balanță trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, fiindcă în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Scorpion

Scorpionii culeg roadele muncii sale în această săptămână și se mândresc cu faptul că sunt puternici și nu renunță chiar dacă le este greu. Astrologii spun că sunt admirați pentru rezistența, curajul și atenția de care dau dovadă atunci când lucrează la ceva. Poziția planetelor arată că în a doua jumătate a săptămânii, îi așteaptă o surpriză și se pot juca cu focul.

În această săptămână, zodia Scorpion va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa mod, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Săgetător

Săgetătorii sunt protejați de toate relele în această săptămână și pot evita multe situații neplăcute. Chiar ei pot observa că acolo unde nu sunt se petrece o nebunie sau apar probleme neplanificate. Astrologii spun că acest nativ planifica o întâlnire sau un eveniment care îi poate aduce câteva beneficii. Nu este exclus că pot apela la metode mai vechi pentru a obține un rezultat.

În această perioadă, zodia Săgetător se simte foarte bine și corpul său este mai rezistent la tot felul de viruși sau boli.

Capricorn

Capricornii, în această perioadă,  se descurcă foarte bine cu problemele care apar, mai ales pe plan financiar. Găsesc soluții și nu își pierd optimismul. Nu este exclus că la locul de muncă apar propuneri noi, care îi fac să renunțe la niște proiecte. Astrele arată că mintea zodiei Capricorn în a doua parte a săptămânii este concentrată pe dragoste. Acest nativ dacă se simte în siguranță în viața amoroasă, atunci se poate descurca cu totul în viață.

Astrele arată că în această perioadă, zodia Capricorn nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Vărsător

Vărsătorii fac progrese uimitoare în privința unui proiect sau un lucru la care lucrează de ceva timp. Este o săptămână în care mulți oameni vor observa că acest nativ nu pierde timpul în zadar, dar muncește și analizează mai multe variante. De asemenea, zodia Vărsător va fi mai atentă cu cine colaborează, pentru că nu vrea să repete o situație neplăcută din trecut.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Vărsător, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

Pești

Peștii au parte de o săptămână grozavă, în special la locul de muncă sau în cadrul unui proiect. Acest nativ vine cu idei noi și propunerile lor ajută la evaluarea unei inițiative. La început de săptămână poate face cunoștință cu o persoană, care îi trezește niște sentimente, uitate de ceva timp. Poziția planetelor arată că este o perioadă benefică pentru a pune bazele unei noi relații.

Astrele arată că medical, zodia Pești nu va fi într-o formă excelentă, fiindcă există tendința scăderii imunității. Prin urmare, au nevoie de atenție suplimentară.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...