featured Horoscop știri

Horoscopul zilei – 16 Noiembrie 2023

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ești mai pregătită ca niciodată să descoperi lumea și să dai frâu liber sentimentelor. Deschide-ți mintea spre lucruri care sunt dincolo de comunitatea cu care ești obișnuită să interacționezi zi de zi. Plănuiește o excursie și ia și aparatul de fotografiat cu tine. Cu siguranță ai nevoie de ceva cu care să imortalizezi momentele pe care le vei trăi.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Simțul umorului este un atribut de care trebuie să profiți cât mai mult. Cu toate acestea, vei trece printr-o perioadă în care vei vedea numai partea negativă în toate lucrurile pe care le întâlnești în calea ta. Este ușor să lași problemele să te acapareze, dar aceasta nu este rezolvarea.

Faptul că râzi mult nu înseamnă că diminuezi din gravitatea situației, dar te ajută să treci mai ușor peste ceea ce ai de rezolvat.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Tu crezi cu tărie cu oamenii din viața ta sunt o prioritate. Atunci când Luna intră în semnul Săgetătorului, ești mai pregătită ca oricând să petreci timp de calitate cu oamenii care contează cel mai mult pentru tine. În această perioadă a anului, te poți concentra de asemenea și în jurul amintirilor din preajma sărbătorilot sau făcând lucruri precum gătitul, ori vizionarea de filme.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

De ce ai nevoie în rutina zilnică ca totul să funcționeze pentru tine? Știi că viața este deja destul de complicată, dar vrei să fii mai eficientă în împărțirea timpului. Cu Luna în sectorul tău de rutine ai o scuză să pui la cale un plan care să te ajute să improvizezi atunci când nu ai un back-up. Poți începe de la ce îți place cel mai mult să faci și pe ce ai vrea să te concentrezi mai mult în fiecare zi. O rutină de lectură sau una de somn ar putea fi un start bun.

Leu: 23 iulie – 22 august

Este timpul să pui mai mult accent pe creativitatea ta. Petrece mai mult timp fortându-te să faci lucruri precum activități practice. Poți începe cu o carte de colorat pentru adulți. Luna în Săgetător te poate ajuta să te simți mai bine cu tine și îți va oferi o stare de pace și calm. Pune mai mult accent pe fericirea ta și lasă artistul din tine să iasă la iveală.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Te gândești să urmezi cariera cuiva din familie? Cu siguranță o astfel de decizie va instala un sentiment de mândrie printre cunoscuții tăi, dar ține cont de faptul că ai luat o decizie foarte importantî. În timpul Lunii în Săgetător ai toate oportunitățile să-ți evaluezi motivația și să nu mai pui pe primul loc dorințele oamenilor din jur.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ai vrea să porți o discuție cu gândurile și mintea ta. E important să fii sinceră cu tine în timpul Lunii în Săgetător. Tranzitul cosmic actual îți oferă șansa să dai voce cele mai ascunse gânduri ale tale. Dacă alegi să fii reținută, pierzi toate lucrurile bune care vin cu comunicarea transparentă: feedback, abilitatea de a învăța și de a crește și încredere. Toate acestea sunt trăsături necesare pentru a prospera la locul de muncă și în relațiile interpersonale.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Îți place să ai lucruri frumoase. Când Luna este în Săgetător, aceasta este partea din tine care dorește să găsești un anumit articol pe care să-l dai cadou cuiva drag de sărbători. S-ar putea să te bucuri de cumpărături pentru a căuta oferte mai bune decât ai găsi în online. E important însă să fii destul de cumpătată, dar îți place să oferi bucurie oamenilor la care ții cu adevărat.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Îți pui sufletul pe tavă azi și, datorită Lunii din zodia ta, ești ușor de citit. Nivelul tău de transparență emoțională este la cote maxime. Acum poți descoperi că oamenii te plac mai mult atunci când pot vedea ce gândești. Simpatia ta crește cu cât îi cunoști mai îndeaproape.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Este o zi grozavă pentru a petrece timp de calitate pe cont propriu. Singurătatea îți este de ajutor atunci când Luna este în zodia Săgetător. S-ar putea să descoperi că îți poți auzi vocea interioară sau poți simți o nouă direcție în ceea ce privește viața ta în timpul meditației. Poate fi dificil când treci printr-o mini detoxifiere de gadget-uri. Cu toate acestea, îți este bine să ieși în natură și să verifici oportunitatea de a te bucura de lucurile mici din jur.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Luna în Săgetător te împinge să te adresezi prietenilor, familiei și colegilor de serviciu pentru a vedea cum se descurcă. Ai nevoie să ai oameni dragi în preajma ta și să te bucuri de iubirea lor. Nu te mai lăsa influențată de părerile negative din jur, mergi pe calea ta și o să fie bine.

Pești: 19 februarie – 20 martie

S-ar putea să ai o stare de îngrijorare referitoare la o decizie importantă din viața ta, dar în timpul Lunii în Săgetător, ai o oportunitate unică de a crea tipul de viață pe care vrei să o trăiești. Visează mare, nu te mai lăsa purtată de gândurile din trecut. Privește schimbările actuale ca pe o oportunitate de a cunoaște pe cineva nou sau de a atinge o nouă dimensiune pe plan profesional.

 

 

Sursa foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...