featured Horoscop știri

HOROSCOP – Sfatul zilei 5 Martie 2022

Berbec

Berbecii își pot face niște dușmani în această zi, chiar dacă nu vor observa acest lucru. Astrologii spun că în această zi apar câțiva oamenii care nu sunt încântați de felul în care acționează sau vorbește zodia Berbec. Nu este exclus că vor primi și câteva replici destul de acide în legătură cu o problemă. În a doua jumătate a zilei, Berbecii nu sunt gata să cedeze și nici nu vor să audă de unele schimbări.

Taur

Taurii sunt foarte ingenioși în această zi și găsesc foarte repede soluții pentru a rezolva o problemă sau a obține ce își dorește. Astrologii menționează că în această zi, Taurii folosesc tot felul de tehnici de manipulare pentru a ajunge la un scop. În a doua parte a zilei, acest nativ se gândește mai multe la distracții și amână mai multe lucruri pentru a se vedea cu niște oamenii.

Gemeni

Gemenii în această zi au mult curaj și chiar pot începe să vorbească cu o persoană pe care o simpatizează foarte mult. Sunt deschiși și foarte atenți la detalii, întrucât observă unele lucruri pe care alți oamenii, pur și simplu, le ignoră. În a doua jumătate a zilei, Gemenii se pot trezi cu o surpriză din partea unui om, care nu are scopuri chiar foarte bune. De asemenea, mai aproape de seară, acest native poate întâlni câțiva oamenii, cu o părere ciudată despre un anumit subiect.

Rac

Racii petrec foarte mult timp cu familia și prietenii în această zi. Acest nativ se simte foarte bine și are multă energie. Iar acest lucru se vede de la primele ore ale dimineții. Își vor petrece ziua alături de oamenii pe care îi iubește și lângă care se simte în siguranță. Poziția planetelor mai arată că în a doua jumătate a zilei, Racii se evidențiază cu carismă și farmec în fața unor oamenii importanți.

Leu

Este o zi importantă pentru zodia Leu, fiindcă pot face mai mulți pași importanți în legătură cu viața lor profesională sau personală. Astrologii spun că acest nativ s-a plictisit de rutina zilnică și vrea să facă mai multe modificări în viața lor, pentru a se simți din nou bine și important. În a doua jumătate a zilei, Leii vor petrece timpul cu prietenii sau cu rudele. S-ar putea să descopere ceva interesant în timpul unor discuții.

Fecioară

Fecioarele vor avea o dispoziție foarte bună în această zi și vor putea să obțină tot ce își doresc, deoarece știu să atragă oamenii din jur. În prima jumătate a zilei, Fecioarele vor participa la o întâlnire sau eveniment care îl poate plictisi un pic, cu toate acestea, vor găsi metode prin care să se distreze un pic. De asemenea, Fecioarele pot obține o sumă de bani de la o persoană, care de ceva timp promite.

Balanță

În această zi, Balanțele au parte de o energie nouă și acest lucru poate aduce niște schimbări în viața lor. S-ar putea ca unii oamenii născuți sub acest semn zodiacal să înceapă niște cursuri sau să își găsească un nou job. În a doua jumătate a zilei, Balanțele se vor întâlni cu mai mulți oameni interesanți, care sunt foarte buni într-un anumit domeniu. Nu este exclus că vor primi și niște sfaturi valoroase.

Scorpion

Această zi vine cu vești bune pentru zodia Scorpion, care poate obține o sumă de bani în urma unei colaborări. De asemenea, la locul de muncă termină foarte repede toate sarcinile și se concentrează pe treburile legate de familie au pe unele hobby-uri. Nu este exclus că în a doua parte a zilei, Scorpionii vor renunța la o activitate, care nu-i mai aduce plăcere.

Săgetător

În această zi, Săgetătorii vor fi puși în situația în care trebuie să facă o alegere exacta și nu mai poate amâna nimic. Astrologii spun că poate fi ceva legat de carieră și dragoste. În prima jumătate a zilei, cei născuți sub acest semn zodiacal pot primi și niște bani în plus pentru a rezolva niște probleme sau a întoarce niște datorii. Poziția planetelor mai arată că în această zi îi poate înconjura oamenii care nu le vor bine.

Capricorn

În această zi, Capricornii nu pierd ocazia de a face niște bani în plus, în special că în fața lor apar mai multe posibilități foarte bune. În prima jumătate a zilei, se concentrează mai mult pe propria persoană. Astfel, se gândește la ce poate face mai departe. De asemenea, astrele observă că Capricornii nu sunt gata să renunțe la confortul personal pentru o persoană sau o avansare în funcție. Sunt destul de încăpățânați.

Vărsător

În această zi, Vărsătorii au multe de învățat, în special în urma unei situații la locul de muncă sau la studii, unde acest native a fost pus într-o situație proastă. În prima jumătate a zilei, Vărsătorii pot face un gest sau pot spune niște cuvinte destul de dureroase și pot răni sentimentele unui om. De asemenea, această zodie poate primi și o noutate legată de niște investiții sau bani.

Pești

Peștii au multe de învățat în această zi și își vor da seama unde au greșit. Nu este exclus că vor face mai multe lucruri, pe care nu le vrea, dar care trebuie făcute pentru a nu agrava situația. În a doua parte a zilei, vor apărea mai multe vești bune. Acestea o să le ridice dispoziția și vor avea suficientă motivație pentru a duce până la capăt tot ce au început. Stelele arată că faptul că acest nativ se exprimă liber și deschis despre unele subiecte. Acest fapt îl ajută să cucerească un om sau să atragă atenția asupra unei probleme.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...