featured Horoscop știri

Horoscopul zilei – 18 Octombrie 2023

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Finanțele sunt pe primul plan pentru tine în această perioadă. Este momentul perfect pentru a-ți canaliza energia către lucrurile care îți motivează pasiunea. Este important să-ți amintești din ce ești făcută și ce contează cel mai mult pentru tine. Ce îți place la activitățile tale profesionale actuale. Ia în considerare ce trebuie schimbat. Lucrează mult cu tine săptămâna aceasta.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Dragostea a fost mereu o motivație pentru tine. Felul în care tu apreciezi relația cu ceilalți este oferindu-le cadouri. Luna opusă lui Jupiter evidențiază nevoia de a găsi echilibrul potrivit între dorințele tale de a câștiga bani pentru a face lucrurile care îți plac și de a găsi timp de calitate cu ceilalți. Tranzitul de astăzi te încurajează să îți faci un program care să îți permită să echilibrezi munca și distracția.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Sănătatea contează, așa că astăzi când Jupiter în Taur se află vizavi de Luna în Scorpion, găsești toate motivele de care ai nevoie pentru a face lucruri care te ajută să te relaxezi și să eviți să te gândești prea mult la ce ai de făcut. Astăzi, ia în considerare activitățile care te ajută să îți ușurezi încărcătura mentală. Ia în considerare o plimbare în natură.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Prietenia este un lucru foarte important pentru tine. Îți place să ai mereu oameni buni în preajma ta, cu care te înțelegi din priviri. Cei care sunt cel mai aproape de inima ta scot în evidență partea ta sentimentală. În timpul opoziției de astăzi Jupiter-Lună, instinctele de îngrijire se pot înfrunta cu dorința ta de a fi cu prietenii și familia. Ai grijă ce alegi și pune-te pe tine pe primul loc.

Leu: 23 iulie – 22 august

Lucrul de la birou poate fi mai aglomerat decât de obicei. Chiar dacă ai de muncă, ascet lucru nu îți îngreunează sarcinile și te simți mai productivă decât de obicei. Astrele spun însă că sunt șanse mari să lucrezi și în weekend. Aceste cerințe pot intra în conflict cu ceea ce trebuie să realizezi la locul de muncă. Vrei să păstrezi atât armonia, cât și pacea și poate fi un adevărat obstacol în calea dezvoltării tale personale.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ești o persoană foarte discretă și mereu i-ai ținut pe cei din jur departe de lumea ta personală. Cu toate acestea, în timpul Lunii vizavi de Jupiter, s-ar putea să simți nevoia să auzi sfaturi de la alții despre cum să faci câteva îmbunătățiri personale. Dacă nu ai încredere să discuți cu nimeni, programează-te la un terapeut.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ai investit foarte mult în ultimul timp și ai făcut acest lucru pe toate planurile. Acum a venit timpul să evaluezi ceea ce ai reușit să duci la bun sfârșit. Având în vedere că Luna opusă lui Jupiter are loc în sectoarele de bani și resurse, este un moment grozav să arunci o privire și la împrumuturi personale sau linii de credit pentru a efectua reparații acasă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nu te mai gândi atât de mult la lucrurile pe care ți le dorești în viață. Cu toate acestea, când Luna se află în semnul tău e greu să nu te gândești la un obiectiv până când nu îl îndeplinești. Azi este ziua în care vei lua una dintre cele mai importante decizii din viața ta. Poate că ai stat pe margine o bună bucată de timp, dar acum ești gata să arăți lumii toate lucrurile bune pe care ești în stare să le faci.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Sfârșiturile pot fi emoționante, dar ești mai sigură ca niciodată să te eliberezi de lucrurile care îți complică viața. Nu vrei să te mai complici cu nimic. Deoarece Luna este opusă lui Jupiter, semnul tău dominant, ești pregătită pentru îmbunătățiri mari care să-ți restabilească sănătatea generală. Mai puțin stres, mai multă distracție.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ai mereu alături oameni care au încredere în tine. Acum a venit momentul să le demonstrezi care îți sunt talentele și cu siguranță îi vei impresiona. Astăzi este una dintre acele zile în care să iei laudele pe care le-ai primit de la alții și să testezi dacă există vreun merit. Poate ar trebui să începi propria afacere.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nevoile familiei par să crească exponențial în timpul tranzitului Lunii vizavi de Jupiter. S-ar putea să simți că te-ai ascuns prea mult timp sub umbra a ceea ce au nevoie alții. Nu este ușor să fii bună în toate lucrurile când viața este ocupată. Astăzi, fă-ți o promisiune că vei face ceva frumos doar pentru tine, chiar dacă este un duș lung și fierbinte sau o oră citind cartea ta preferată.

Pești: 19 februarie – 20 martie

A vorbi despre chestiuni spirituale poate fi tabu pentru unii oameni, dar nu pentru tine. Îți place să auzi despre cele mai recente descoperiri, despre cum să protejezi energiile. De fapt, încerci mereu să înveți noi modalități de a accesa mintea conștientă superioară. Așa că astăzi, în timpul tranzitului Lunii față de Jupiter, ești gata să-ți duci partea de guru spiritual la un nou nivel.

 

 

Sursa foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...