featured Horoscop știri

Cele mai romantice zodii – Romantismul nu este demodat, este un mod de viață

Pesti

Nu-i nicio surpriza ca te afli pe aceasta lista: esti idealista, o romantica incurabila, si te arag persoanele care traiesc emotii la fel de puternice ca ale tale. Creativitatea ta sustine aceasta latura – iti place sa exprimi dragostea pe care i-o porti unei persoane.

Rac

Esti incredibil de sentimentala. Iti exprimi emotiile si petreci mult timp avand grija de altii, asa ca daca cineva se opreste din drumul sau ca sa faca acest lucru pentru tine, iti atinge coarda sensibila. Esti atrasa de oamenii care pretuiesc valorile familiei si prietenia.

Taur

Scutul tau exterior e dur, dar pe dinauntru esti foarte sentimentala. Iti place sa creezi si sa depeni amintiri. Ai nevoie de cineva care sa te puna in fruntea prioritatilor sale si chiar daca te porti ca si cum nu ai nevoie de nimic, te topesti pe dinauntru cand cineva face un gest romantic pentru tine.

Balanta

Esti o fire sociabila si iti place sa intalnesti oameni noi, dar cand dai de cineva pentru care nutresti sentimente, ii acorzi toata atentia. Cauti pe cineva care nu se fereste sa-si exprime intentiile – abia astepti un gest romantic.

Scorpion

Ca si Taurul, poti parea o fire rece si distanta, dar in interior ascunzi sentimente puternice. Nu le exprimi imediat persoanei pe care o iubesti, pentru ca simti ca dragostea are nevoie de timp pentru a se dezvolta. Daca partenerul e atent cu tine, iti spune ceva dragut sau iti face un dar frumos, esti impresionata.

Leu

Uneori poti fi incredibil de romantica. Cauti sa-ti protejezi si sa-ti exprimi dragostea, dar iti doresti ca partenerul sa-ti intoarca favorul si sa se implice in relatie. Cand cineva iese din zona de confort ca sa-ti arate ce insemni pentru el, esti coplesita si iti vei aminti toata viata acest moment.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...