Horoscop știri

Calea astrelor 1-15 decembrie 2022

Berbec

Berbecul este într-o perioadă bună și planetele din Săgetător îl ajută foarte mult să își facă planuri de viitor, poate de acum să se gândească ce face, ce învață anul viitor sau unde o să călătorească. Pe de altă parte, perioada vine pentru ei cu vești de departe, cu iubiri de departe, s-ar putea să primească invitații, cadouri, vizite. Au și o perioadă foarte bună la locul de muncă. Venus, Mercur în această perioadă vor păși din Săgetător în Capricorn. Fac figuri bune, organizează bine și s-ar putea să primească bonus din partea șefilor.

Taur

Taurii trebuie să nu ignore oportunitățile materiale pe care le au. S-ar putea să primească niște bani care le dau puțin avânt și atunci încep să facă niște modificări undeva în capul lor, ba să vândă o casă, ba să cumpere altceva, ba să investească în anumite lucruri, poate un mic împrumut. De la o placă de gresie schimbăm toată casa. Este ceva acolo referitor la bani și o călătorie în afara graniţelor țării.

Gemeni

Gemenii au foarte multe lucruri de făcut. În același timp Marte retrograd s-ar putea să îi mai zăpăcească puțin, dar e bine să stea de vorbă. Au discuții salvatoare, constructive cu oameni care îi mai organizează puțin, le dau anumite ponturi, le atrag atenția că s-ar putea să cheltuie cam mult. Se restabilesc ei, dar trebuie să își spună păsul, oful pentu că primesc soluții foarte bune de la ceilalți și atunci totul se termină cu bine pentru Gemeni.

Rac

Racii își duc anumite probleme, afecțiuni pe picioare, nu este tocmai bine. Probabil au foarte mult de lucru, dar în același timp își fac și rău lor înșiși. Frigul, oboseala, țigările, stresul, grijile, care sunt mai mult decât este cazul, îi dau peste cap în momentul de față. Este foarte importantă munca, dar este importantă și sănătatea. Apar și tensiuni, dar se și echilibrează balanța în plan conjugal și în relația cu partenerul, adică se ajunge la un consens.

Leu

Leii au mult foc în zona dragostei, a iubirii și este foarte bine pentru că s-ar putea să intre pe un teritoriu interesant, să se îndrăgostească, dar focul acesta poate să și pârjolească. Este bine să nu facă ei primul pas. E bine să beneficieze de ceea ce li se întâmplă. În relaţiile cu copiii, să aibă grijă pentru că e bine să existe o relaţie deschisă şi sinceră, dar nu trebuie să ajungă toate la urechile copilului.

Fecioară

Zodia Fecioarei revine acasă, sunt oameni plecați din țară, vin acasă, restabilesc relațiile cu părinții, rezolvă problemele administrative, au mai multă răbdare cu părinții, poate se mută sau îi iau cu ei. Este o perioadă bună, iar trecerea planetelor în Capricorn după 7 și 11 decembrie îi ajută și pe ei să fie mai creativi, să iubească, să se simtă mai bine și să spere la ceva bun.

Balanță

Balanțele se deplasează din orașul în care stau ori au de gând să își cumpere o casă undeva la munte, la mare. Au ceva lucrări de făcut în afara orașului, poate au oportunităţi de muncă, poate se duc să dea un interviu, poate au anumite întâlniri mai secrete. E o perioadă bună pentru interviuri și câteva oportunități profesionale.

Scorpion

Scorpionii care scapă cheltuielile de sub control se resetează, se reorganizează, renunță la câteva lucruri, fac puțină ordine pe acasă în așa fel încât să nu ajungă de sărbători fără bani de cadou. Spre finalul lunii decembrie se văd niște munți cu puțină zăpadă, primesc invitaţii, fraţi, surori, amici, undeva la înălţime.

Săgetător

Săgetătorii sunt într-o perioadă de care trebuie să profite, e Venus care îi ajută să fie apreciați, să se bucure, să arate bine, să-şi facă anumite planuri pentru ei, pentru că întotdeauna planetele în zodia fiecăruia vorbesc despre ce facem noi pentru noi. Poate niciodată nu au fost mai împrăștiați și mai superficiali. Dacă nu au chef să facă anumite lucruri, e bine să nu le facă. Este o perioadă în care e bine să prioritizăm anumite lucruri şi e o perioadă bună pentru bani după 7 şi 11 decembrie.

Capricorn

Capricornii au o perioadă mai complicată puțin, sunt lucruri care le scapă puţin de sub control. S-ar putea să se suprapună niște probleme de sănătate peste niște sarcini la serviciu și chestia asta îi dezorganizează puțin, dar până la urmă ajung la echilibrul cel bun și devin mai creativi şi se redresează.

Vărsător

Vărsătorii au ceva tensiuni între relația de dragoste și prieteni. Există acolo viziuni diferite ceva nu se pupă. Ori prietenii se bagă prea mult, ori cineva nu este de acord cu anumite obiceiuri pe care aceştia le au, pentru că există acolo anumite tensiuni.

Pești

Peștii sunt într-o perioadă foarte bună pentru că îl au pe Jupiter, ei sunt căpitanii de vas în momentul acesta, numai că sunt alții care încearcă se le taie avântul. Peștele, în momentul de față, dacă și-a setat o țintă trebuie să ajungă acolo indiferent de șantajul emoțional al celorlalți care încearcă să îl țină pe loc. Dar nu acceptaţi funcţie mai înaltă sau salariu mai mare, pentru că acolo e o zonă moartă. Dacă nu plecaţi acum, nu va fi bine.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...