featured Horoscop știri

Horoscopul zilei – 26 Septembrie 2023

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Luna în Vrăsător te influențează în bine în această dimineață. Astrele te încurajează să nu te soliciți mai mult decât este nevoie. Trecutul apare recurent în viața ta. Ai de luat decizii importante, iar energia primită de la astre te va îndemna astfel încât să faci cele mai bune alegeri pentru tine și viitorul tău, arată Astrology.com.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Zilele acestea vei reuși să te organizezi mult mai bine. Azi te vei preocupa de aspectele organizatorice din viața ta. Astrele îți sunt și ele alături. Vibrațiile pozitive curg în viața ta. În cea de-a doua parte a zilei s-ar putea să primești o veste importantă din partea unui membru al familiei.

Lucrurile se vor schimba pentru tine în zilele ce urmează.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Stelele te îndeamnă să muncești mai mult pentru ceea ce îți dorești. Ar trebui să te și odihnești, însă în această perioadă nu este moetul să încetinești ritmul de muncă. Astrele te sfătuiesc să-ți dozezi foarte bine energia. Urmează câteva momente de foc pe parcursul acestei zile.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Stelele aduc o energie ridicată în inima ta. Acest climat cosmic se referă la hrănirea vieții tale personale. Este momentul să pui mai mult accent pe relația de cuplu. Ar trebui să prioritizezi relația cu partenerul pe parcursul acestei zile. Dragostea pe care o primești nu ar trebui neglijată, te sfătuiește YourTango.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

S-ar putea ca pe parcursul acestei zile să te simți puțin instabilă. Emoțiile te năpădesc cu ușurință, iar acest lucru se întâmplă din cauza parcursului pe care Luna îl are în zodia Vărsătorului. Încearcă să nu pui foarte multă presiune asupra ta și să iei lucrurile pas cu pas. În cele din urmă vei găsi o cale de rezolvare pentru toate problemele tale.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 26 septembrie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodia Fecioarei. Luna în Vărsător formează o conexiune armonioasă cu planeta Saturn. Este momentul oportun pentru a acorda mai multă atenție proiectelor personale. Acestea ar trebui să aibă prioritate în perioada ce urmează.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Astrele te supun multor provocări pe parcursul acestei zile, iar tu s-ar putea să simți că ți-ai atins limitele. Izbucnesc conflicte cu ușurință între tine și colegi. Încearcă să ai o atitudine potrivită și să-ți gestionezi sentimentele cu mai multă atenți. Nu lăsa sentimentele să te acapareze mai mult decât este nevoie.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul zilei de 26 septembrie 2023 te sfătuiește să pui sănătatea pe primul loc. Luna în Vărsător te face să fii mult mai atentă la aceste aspecte din viața ta. Încă din prima parte a zilei s-ar putea să te simți lipsită de energie. Muncești destul de mult, iar acest lucru îți poate afecta sănătatea. Ai mare grijă la deciziile pe care le iei.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii sunt dornici să plece într-o vacanță. Spiritul tău aventurier are nevoie de o nouă provocare. Astrele arată faptul că s-ar putea să primești o oportunitate de nerefuzat. Trebuie să apelezi la curaj pentru a face față provocărilor din viața ta.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii se concentrează tot mai mult asupra carierei. Familia se află pe locul doi în această perioadă. Totuși, astrele te sfătuiesc să acorzi mai multă atenție lucrurilor ce țin de familie. Acesta îți va fi alături în momentele în care vei avea cu adevărat nevoie.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii din zodia Vărsătorului se bucură de o perioadă prosperă. Luna să află în zodia ta. Faci parte din categoria zodiilor de aer, iar acest lucru te face să fii mult mai curajoasă. Vei vedea că totul se va aranja pentru tine mai bine decât ai visat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul zilei de 26 septembrie 2023 arată că Peștii sunt puși pe distracție. Astrele spun că în cele din urmă reușești să te eliberezi de grijile zilnice și să te bucuri mai mult de momentele petrecute alături de cei dragi. Este o perioadă minunată pentru a te conecta cu ceea ce te reprezintă cu adevărat.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...