featured Horoscop știri

Calea astrelor – Octombrie 2022, lună decisivă pentru multe semne zodiacale

Berbec

Rivalii ar trebui să fie atenți! Aveți grijă să nu deveniți nemiloși. Dacă doriți sau trebuie să faceți schimbări, acesta va fi un moment prielnic.

Taur

Este posibil să fi făcut câteva planuri speciale la mijlocul anului trecut – să zicem în iulie sau august – care nu au reușit să se materializeze. S-ar putea să vă simțiți ușurați în cele din urmă, deoarece Jupiter se așează acum în semnul vostru și lucrurile ar trebui să înceapă să se așeze.

Gemeni

Neatenția și eșecul pot fi cu adevărat o problemă majoră pentru dumneavoastră și una dificil de rezolvat. Din fericire, ghinionul se termină pe 14, după care vă puteți stabili în siguranță câteva obiective noi pe care să vă concentrați.

Rac

Veți descoperi că trebuie să petreceți timp distrându-vă. Urmează câteva săptămâni interesante!

Leu

Ar trebui să obțineți indicii despre ceva la orizont, care va fi important în ceea ce privește cariera personală.

Fecioară

Fecioara este o influență pozitivă și fericită. Fecioarele chiar știu să se distreze în modul corect. E bine să le aveți în preajmă.

Balanță

După data de 20 octombrie, accentul trece de la sănătate la relația dintre dumneavoastră și partenerul dumneavoastră. Mare atenție!

Scorpion

O rudă mai în vârstă sau poate un partener de afaceri – în orice caz o autoritate de orice fel – va fi importantă în această lună și veți face bine să ascultați orice sfat oferit. Profitați de experiența și cunoștințele lor!

Săgetător

Sunteți printre entuziaștii zodiacului. Luna Octombrie e foarte bună pentru reîncărcarea bateriilor. Deci, relaxare cât de multă luna aceasta.

Capricorn

Îndreptați-vă atenția către o altă zonă a vieții voastre și așteptați cel puțin după jumătatea lunii când cineva sau ceva vă va ajuta să vă hotărâți și veți vedea drumul înainte cu claritate.

Vărsător

Dacă sunteți acuzat că ați fost încăpățânat, luați în serios acuzația – nu este momentul pentru inflexibilitate. Ar trebui să aveți timp pentru distracție și jocuri!

Pești

În octombrie 2020, investițiile dumneavoastră ar trebui să crească constant. Profitați de orice ocazie pentru a vă extinde interesele – financiare și de altă natură – și pentru noi provocări. Încrederea dumneavoastră va fi sporită în această lună de toamnă.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...