featured Horoscop știri

Horoscop – 5 zodii care trăiesc în trecut

Rac

Cei nascuti sub semnul Racului traiesc mai mult in trecut decat ceilalti. Tot ceea ce a avut loc in trecut este de neinlocuit in ochii lor, iar acest lucru este valabil mai ales in ceea ce priveste sentimentele pe care le pretuiesc cel mai mult.

Din acest motiv, capacitatea lor de a trece peste trecut este practic inexistenta, iar acest lucru are frecvent un impact negativ asupra prezentului pentru ei.

Dupa ce timpul trece si lucrurile se schimba, daca circumstantele sunt mai rele decat erau inainte, Racul isi concentreaza toata atentia si energia asupra trecutului si a nostalgiei sale, in speranta desarta ca acest lucru ii va aduce ceva pozitiv.

Taur

Taurii au tendinta de a fi sentimentali si romantici la suflet. Din acest motiv, ei au intotdeauna o privire asupra trecutului lor, pe care uneori il retraiesc de mai multe ori in speranta de a afla toate detaliile noi.

Le este greu sa se abata de la ceea ce sunt obisnuiti, deoarece nu le place schimbarea, deoarece aceasta le cere sa iasa din zona lor de confort.

Din cauza atasamentului lor fata de vremurile care au trecut, uneori sunt impinsi sa rememoreze momentele fericite din trecut pentru a avea o experienta pozitiva aici si acum.

Acesti nativi se uita la trecut pentru sprijin, stima de sine, creativitate si putere interioara.

Esti norocoasa daca ai o prietena Taur in viata ta. Aceasta zodie ne ofera o lectie de loialitate

Capricorn

Capricornii au un atasament puternic fata de trecut si il vad ca pe o trambulina spre viitor. Au un bun istoric in ceea ce priveste ducerea la bun sfarsit a proiectelor odata ce au inceput sa le realizeze.

Cu toate acestea, au tendinta de a starui asupra experientelor nefavorabile, in special asupra propriilor neajunsuri si esecuri, pe care le pot repeta in minte de un numar infinit de ori.

In spatele a tot ceea ce se ascunde, de fapt, un grad mare de vulnerabilitate, ambitie si dorinta de a realiza ceva, dar exista si teama de a fi ranit sau de a nu se intampla ceva gresit.

Cu toate acestea, acesti nativi tind sa uite ca daca se ingrijoreaza excesiv de mult in legatura cu ceea ce a fost si cu ceea ce au trait, nu se vor putea bucura de momentul actual.

Cea mai enervanta trasatura a fiecarei zodii. Scorpionul este inabordabil, in timp ce Capricornul rateaza oportunitati

Pesti

Nu poti vorbi despre zodii care traiesc in trecut fara sa incluzi aceasta zodie.

Pestii nu vor ca lucrurile sa fie la fel ca in trecut, ci mai degraba vor ca lucrurile sa fie mai bune sau pur si simplu diferite. Cu toate acestea, le lipseste frecvent capacitatea de a vedea si de a evalua lucrurile in acest mod.

Sentimentul de nostalgie le poate spulbera complet firea lor in general optimista, lasandu-i intr-o perioada in care sunt lipsiti de idealuri.

Ei trebuie sa se obisnuiasca cu faptul ca viata este dura si sa invete sa se pregateasca pentru ea daca vor sa fie capabili sa faca fata la tot ceea ce le iese in cale in viitor.

Femeia Pesti e visatoare si boema. Cum se comporta in dragoste si relatii

Fecioara

Fecioara crede ca trecutul este singurul si adevaratul profesor din viata noastra.

Nativii din acest semn zodiacal tendinta de a-si reanaliza pasii sau circumstantele in care s-a aflat si de a se gandi cum ar fi putut face lucrurile altfel. Le este greu sa uite experientele neplacute, mai ales propriile greseli.

In acest fel, cei nascuti in zodia Fecioara reusesc in mod frecvent sa-si corecteze erorile; cu toate acestea, trebuie sa aiba grija sa nu petreaca o cantitate excesiva de timp reflectand asupra trecutului lor.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...