featured Horoscop știri

Care sunt cei mai buni tați din zodiac

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Barbatul Taur ocupa primul loc atunci cand vorbim despre cei mai buni tati ai zodiacului. Are grija de copii, astfel incat acestia sa se afle mereu in siguranta si sa stie ca se pot baza pe el. Cu toate acestea, nu exagereaza niciodata cu grija, astfel ca cei mici se distreaza si se simt bine in prezenta lui. Este un tata dedicat, creativ, amuzant si cu pofta de viata.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul este recunoscut pentru iubirea sa fata de viata de familie, rude si apropiati. Timpul petrecut alaturi de familie este intotdeauna o prioritate pentru el, astfel ca se va implica intotdeauna in cresterea copiilor. Mai mult decat atat, va cauta sa organizeze mereu activitati distractive sau reuniuni de familie. Este un tata alaturi de care cei mici nu se plictisesc niciodata. Mai mult decat atat, copiii il vad precum un adevarat erou, mereu prezent si mereu capabil sa rezolve orice problema.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Barbatii Fecioara sunt tati implicati, chiar daca nu stiu sa isi exprime atat de bine sentimentele. Nu isi declara intotdeauna iubirea prin vorbe, insa faptele vorbesc de la sine. Petrec timp de calitate alaturi de copii si ii incurajeaza sa se descopere pe ei si ceea ce isi doresc cu adevarat in viata. Ii sustin sa isi iasa din zona de confort si sa descopere cat mai multe lucruri noi. Sunt un adevarat sprijin, iar copiii nu se tem niciodata sa discute cu tatii Fecioara. Castiga imediat increderea copiilor, astfel ca acestia nu se vor ascunde si nu ii vor minti. Ba chiar vor sti ca pot apela intotdeauna la tata, astfel incat totul sa fie in regula.

Capricorn (22 decembrie –20 ianuarie)

Muncitori si implicati, barbatii nascuti sub zodia Capricornului se asigura intotdeauna ca cei mici au parte de tot ce este mai bun. Sunt acolo sa ii sustina sa isi croiasca un drum propriu si sa le ofere cele mai bune oportunitati. Nu, nu isi vor transforma copiii in niste rasfatati, caci este intotdeauna atent sa existe un echilibru. Ofera totul, insa cere, la randul lui, implicare si responsabilitate. Copiii sai sunt invatati de mici ce este respectul, educatia si bunele maniere fiind absolut esentiale.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...