featured Horoscop știri

Calea astrelor 7 – 13 August 2023

Berbec

Aspectul tensionat între Soare și Neptun nu este favorabil persoanelor născute în sub acest semn zodiacal. Deoarece pot fi dezamăgite într-o măsură considerabilă, chiar de cineva apropiat. Un vis sau o aspirație se poate destrăma acum, ceea ce poate genera deziluzie în rândul nativilor. Pe de altă parte, acesta este momentul potrivit să treci peste anumite aspecte din trecut, în special dacă ești singur, iar cei care sunt într-o relație trebuie să fie atenți să nu devină dominatori și să nu ia decizii pripite.

Din punct de vedere profesional, această perioadă poate fi mai stresantă. Însă nativii vor reuși să facă față cu calm, răbdare și, mai presus de toate, organizare. Acestea sunt ingredientele cheie, nu schimbări radicale. Starea de sănătate este bună, având în vedere poziția benefică a lui Venus. Însă nativii pot avea probleme cu digestia anumitor alimente, așadar trebuie să fie atenți la meniul lor zilnic.

Taur

Persoanele născute sub acest semn zodiacal, s-ar putea confrunta cu unele neînțelegeri în cuplu ca rezultat al aspectului tensionat dintre Soare și Neptun. În special dacă până acum au încercat să ascundă o problemă sau să o minimalizeze. De asemenea, este posibil să apară o discuție despre oficializarea unei relații.

Din punct de vedere profesional, este momentul ca nativii să se afirme și să-și revendice drepturile. Există și unii nativi care se confruntă cu incertitudini cu privire la direcția pe care ar trebui să o urmeze sau primesc mai multe oferte de muncă și nu știu pe care să o aleagă.

Gemeni

Persoanele născute în această zodie ar putea întâmpina dificultăți în înțelegerea clară a unei situații profesionale din cauza aspectului tensionat dintre Soare și Neptun. Ceea ce le poate provoca un nivel crescut de stres. Vor primi diverse cereri și activități, iar nativii trebuie să fie răbdători. Totuși, ei vor reuși să gestioneze cu succes orice context legat de carieră. Deoarece sunt sprijiniți de Venus, planeta guvernatoare, care se află în tranzit în această zodie.

Din punct de vedere financiar, este momentul potrivit pentru a face economii și pentru a căuta modalități de a-și crește veniturile prin colaborarea cu ceilalți. Este recomandat să evitați investițiile majore. Din punct de vedere sentimental, nativii pot face unele schimbări în viața lor. Și pot privi cu alți ochi o persoană care le place de ceva timp. Ar trebui să evite aventurile amoroase și relațiile ascunse.

Rac

Acești nativi au obiective profesionale mari, dar pot avea senzația în această săptămână că nu au șanse să le atingă. Totuși, ceea ce trebuie să facă este să facă o schimbare și să aloce mai mult timp pentru atingerea celor mai înalte scopuri. Există posibilitatea apariției unui loc de muncă nou, a unei noi oferte de colaborare care poate aduce și o creștere semnificativă a veniturilor.

Din punct de vedere sentimental, nativii pot fi mai sensibili și pot suferi în cazul respingerii. Cu toate acestea, sunt cu adevărat magnetici pentru cei din jur și pot atrage atenția oricui își doresc. Sănătatea este bună și au energie și răbdare pentru a ajunge la locul dorit.

Leu

Nativii dați își vor recâștiga treptat încrederea în propria persoană. Iar acest lucru le va da un impuls semnificativ în tot ceea ce fac. Cu toate acestea, aspectul pătrat între Soare și Neptun, în ciuda confuziei pe care o poate crea, are un impact puternic asupra imaginii lor și trebuie să fie foarte atenți la ceea ce spun pentru a nu-și strica reputația. De asemenea, nu ar trebui să se îngrijoreze din punct de vedere financiar. În special în legătură cu datoriile pe care le au, ci ar trebui să se concentreze pe relațiile lor pentru a-și spori veniturile.

Din punct de vedere sentimental, nativii sunt atrăgători în ochii celorlalți și continuă să flirteze, să cucerească și să se distreze. Este important acum să nu lase stresul să-i afecteze. Ci să se dedice activităților sportive sau altor activități care implică mișcare, cum ar fi dansul, pentru a se destinde.

Fecioară

Persoanele născute în zodia sub acest semn zodiacal, fie că sunt singure sau în căutarea unui partener, pot începe să simtă atracție către o anumită persoană și pot face pași curajoși în direcția aceasta. Într-o relație de cuplu, lucrurile se schimbă într-un mod pozitiv. Din punct de vedere profesional și financiar, te implici în numeroase activități menite să te promoveze sau să-ți aducă mai mulți bani. Unii nativi pot resimți că nu se potrivesc pe deplin acolo unde sunt și pot fi tentați să caute un nou loc de muncă.

Starea de sănătate este influențată de nivelul de stres și de calitatea somnului, astfel că nu ar trebui să neglijezi aceste aspecte. Terapiile naturiste și meditația pot avea un efect benefic acum.

Balanță

Chiar dacă ai avut nemulțumiri recente în plan romantic sau din cauza lipsei de apreciere a anumitor talente sau aptitudini, poți descoperi că întâlnești pe cineva care îți împărtășește interesele sau hobby-urile. Participarea la un curs sau o călătorie pe care o faci îți poate deschide noi oportunități.

În weekend, schimbul de idei sau o invitație neașteptată te vor lua prin surprindere. Luna Plină din Săgetător scoate la iveală lucrurile, activitățile sau relațiile pe care le consideri valoroase și asupra cărora este bine să te concentrezi, dar cheia rămâne găsirea unui mod de interacțiune optim și echilibrat.

Scorpion

Există anumite aspecte care necesită clarificare, fie într-o relație apropiată, fie într-una de natură contractuală, legate de aspecte profesionale. O problemă emoțională sau ceva care te neliniștește te poate ține pe loc, însă exprimarea ceea ce simți cuiva de suflet poate fi o experiență care îți aduce pacea și echilibrul înapoi.

În weekend, poți fi implicat în multe discuții sau neînțelegeri legate de chestiuni practice. Luna Plină din propriul tău semn evidențiază orice aspect care necesită echilibru sau armonie în relațiile tale, reamintindu-ți că pentru a fi tu însuți ai nevoie de curaj și acceptare atât pentru aspectele care îți plac, cât și pentru cele care te incomodează.

Săgetător

Acești nativi se vor bucura de energie în această săptămână, dar pot simți că nu se simt în elementul lor. Ar fi mai bine să-și dedice timpul pasiunilor lor, să facă ceea ce le place, să se distreze și să se îndrăgostească. Deoarece este o perioadă favorabilă flirtului. Pot găsi remedii eficiente pentru sănătatea lor și, chiar dacă le este dificil să creadă. Ar trebui să le pună în practică, deoarece pot obține rezultate remarcabile.

Din punct de vedere profesional, este momentul ca nativii să iasă în față și să nu mai fie temători de eșec. De asemenea, pot primi bani prin intermediul altora, datorită propunerilor făcute de prieteni, dar sunt sfătuiți să nu se devalorizeze.

Capricorn

Chiar dacă nu ești foarte încrezător în recunoașterea sau validarea pe care o primești într-un anumit context, există activități sau lucruri în care investești timp și efort și care îți aduc satisfacție reală. Poți fi generos și oferi ajutor personal sau financiar cuiva care are nevoie. În weekend, schimbările neașteptate de planuri nu îți vor permite să te odihnești prea mult.

Luna Plină din Săgetător te ajută să conștientizezi cu cine sau cu ce activități simți nevoia să te conectezi mai mult și care împărtășesc aceleași viziuni cu tine. Dacă te simți nemulțumit într-o relație romantică, vei dori să-ți reafirmi dorințele și nevoile.

Vărsător

Poți întâmpina o problemă internă, de natură emoțională, care devine tot mai dificilă de ignorat sau ascunsă. Te va ajuta să te înconjori de resurse, lucruri sau persoane apropiate cu care să împărtășești ceea ce simți. Latura ta artistică se amplifică. Evită să te supraaglomerezi cu munca și acordă-ți mai mult timp pentru îngrijirea ta fizică și emoțională.

În weekend, vei fi implicat în conversații care te vor ajuta să conștientizezi anumite aspecte. Luna Plină din Săgetător scoate la suprafață problemele care trebuie rezolvate și, chiar dacă unele dintre ele sunt dificile, ai puterea și voința de a le depăși.

Pești

Dorința de a avea mai multă independență, libertate și timp pentru activitățile tale preferate poate fi restricționată de anumite sarcini și responsabilități pe care trebuie să le gestionezi. Cu toate acestea, efortul și munca depuse vor aduce rezultate. Iar faptul că ești recunoscut profesional te bucură. Ești dispus să ajuți necondiționat atunci când ți se cere ajutorul. Dar și tu te bucuri de un sprijin excelent în ceea ce privește sănătatea și nu numai.

În weekend, este posibil să ai revelații interioare. Luna Plină din Săgetător îți stimulează dorința de aprofundare a unor aspecte și interacțiunea cu persoanele cu care te conectezi, devenind mai clar pentru tine ceea ce sau cine ți se potrivește.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...