featured Horoscop știri

Horoscopul dragostei – August 2023

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt mult mai înțelegători cu nevoile partenerilor de viață. Luna august le audce un soi de calm sufletesc pe care tind să-l mențină o bună parte din timp. Multe conflicte vor fi astfel rezolvate, iar pacea se va instala într-un timp foarte scurt. Specialiștii spun că și cei singuri au parte de momente importante, asta pentru că au șansa de a-și întâlni sufletul pereche, acea persoană care să le stârnească cu adevărat interesul și să le facă să-și dorească mai mult de la o relație de iubire.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur au parte de stabilitate. Dacă până acum aveau îndoieli în ceea ce privește viața de cuplu, un eveniment important îi va reintegra în zona de confort. Lucrurile alături de partenerul de cuplu vor decurge ca la carte, fără niciun fel de incident major.

Eforturile depuse nu se vor simți ca o povară. Pentru nativii singuri vor exista mai multe perioade de introspecții, însă într-un final vor descoperi care este lucru care le aduce cu adevărat fericire.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni vor ieși din relațiile toxice și vor realiza că timpul pe care l-au petrecut oferind sentimente reale a fost în van. Curajul de care dau dovadă acum îi poate ajuta și pe viitor. Vor începe o nouă etapă în viața lor, ceea ce le va da siguranță și încredere. Pentru cei singuri, răbdarea este cuvântul cheie pentru următoarele câteva săptămâni. Chiar dacă își vor dori o relație, astrele vor avea ceva mult mai bun pregătit în viața lor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac vor rupe relații care nu sunt bazate pe iubire. Cu toate că timpul pe care l-au petrecut analizând a fost unul destul de lung, vor profita de învățămintele oferite, spune Astrology.com. Se vor gândi la anumite compromisuri în relația cu partenerul de cuplu, însă nu vor funcționa atât de bine pe cât și-ar fi dorit. În acest caz, singurătatea va veni la momentul oportun. Săgețile lui Cupidon vor întârzia să apară și pentru cei singuri. Aceștia se vor concentra mai mult pe carieră și vor lăsa deoparte viața sentimentală.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu se bucură de momente neașteptate în ultima lună de vară. Vor avea parte de escapade romantice pe care de altfel nu și le-au planificat. Astfel vor avea șansa de a se destinde din universul pe care și l-au creat la locul de muncă. Momentele armonioase alăturu de partenerul de viață îi vor face să viseze la viitor. Cei singuri vor găsi o rază de speranță și vor profita de această la maximum. Nimeni nu va rămâne fără speranță în acest context.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară vor continua să fie atenți la nevoile partenerului de cuplu. De asemenea, vor învăța să se pună pe primul plan, indiferent de situație. Acest lucru vine ca o mare schimbare în viața lor. Se vor bucura din plin de ultima lună de vară și vor primi chiar o cerere în căsătorie, arată Yourtango.com. Nativii singuri vor continua să caute însemnătate în fiecare moment trăit și se vor simți mult mai liniștiți cu viața lor.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță vor ieși din zona de confort și vor trăi o iubirea ca în filme în ultima lună de vară. Chiar dacă nu s-ar fi așteptat la un astfel de deznodământ, astrele le-au pregătit o surpriză. Nu este de mirare că astfel de șanse sunt rare în cazul acestei zodii. Nesiguranța va dispărea și se vor lupta să-și păstreze optimismul. Mici momente de rătăcire se vor întrezări la orizont, însă nu vor fi clipe îngrijorătoare.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au parte de momente tensionate în relația de cuplu. Vor trebui să se înarmeze cu răbdare sau situațiile vor degenera. Micile certuri se vor transforma în adevărate explozii dacă nu va interveni capacitatea de înțelegere. Astrele le vor fi alături pentru a le oferi mici indicii către locul în care ar trebui să se îndrepte. Nativii singuri se află pe mâini bune în această perioadă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător vor simți nevoia să intre în grupuri mari de prieteni și să socializeze în această ultimă lună de vară. Chiar dacă lucrurile nu vor ieși așa cum au plănuit, o urmă de mândrie îi va însoți de acum înainte. Toate momentele vor apărea la timpul lor, chiar dacă unele dintre acestea vor fi mai mult împinse de la spate. Cei care se află într-o relație vor descoperi secretul unei vieți fericite și liniștite.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt sfătuiți acum să pună accent pe gesturi romantice. Indiferent dacă vorbim de cei care se află deja într-o relație sau cei care își doresc un nou partener, atenția către aceste lucruri primează. Nu este cazul să se exagereze. Orice idee trebuie să vină din suflet, în caz contrar se va vedea că efortul nu va da roade.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător vor avea noroc în materie de dragoste. Au șansa de a-și întâlni sufletul pereche, în cazul în care sunt singuri. De asemenea, vor avea parte de iubire și înțelegere dacă deja au alături un partener de viață. Răspunsul la întrebările existențiale va fi acum dezvăluit. Nu vor mai fi luate în calcul clipele de rătăcire din ultimele luni.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești vor fi avantajați în luna august dacă își doresc o relație de lungă durată. Sunt sfătuiți să-și exprime sentimentele în orice formă și să nu lase loc de interpretări. Tensiunile și situațiile neplăcute create în ultima vreme vor dispărea de la sine. Vor ajunge să trăiască momente inedite alături de cei dragi, ceea ce le va crea un spațiu sigur pentru a se destinde.

 

 

Sursa foto pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...